88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#78937 NF-nél undorítóbb L2 serverrel még nem találkoztam.. és a GM-ek a legocsmányabbak. bár igaz ,hogy az NF az nem is L2 :pppp -
#78936 ez igazan szomoru :( legalabbis ha arra gondolok, hogy NFen meg miutan leleptem is kint hagytak a weboldalon par altalam felpakolt leirast, koztuk a Seven Signsrol is, amit aztan legalabb 4-5 weboldalon is felhasznaltak... es ezek ellenere se talalt a srac magyar talalatot a googleben...? Vagy ott nem is nezte, mert "WTF is Google"?
btw, talan Sirch kompetens annyira, hogy elmondja nekem, megis, melyik ____________ (jelzok hosszu soranak helye) NF nagyágyúnak volt olyan fontos hogy kivegye a leirasbol a "credit" reszt...? Szarjon sünt, nem bassza el a napomat csak ugye, illene mas munkajat felhasznalva emlitest tenni rola, ki kovette el. Biztos en szulettem rossz csaladba, azert gondolom igy.
MrBruce: keress magyar talalatokat a Googlen "Seven Signs"-ra. Tobbet fogsz megtudni ugy mint ha ide irkalnal. Have fun. -
#78935 pkazd le a gepkeepert. -
#78934 A városban van két pap azoknál fel kel iratkozni Dawn vagy Dusk oldalra és akkor tudsz bemeni! Ennél többet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki. -
MrBruce #78933 hello. Kéne egy kis segítség, nem tudok lejutni a Catakombákba és nem tudom, hogy mit kellene csinálni. A lenti Gepkeeper adott egy questet, de azt semtudom megcsinálni. A quest neve Yoke of the Past. Valaki segítsen. Köszike..... -
#78932 Ha esetleg nem lennek it ejjel, akkor mindenkinek nagyon jo szorakozast es dropokban gazdag boldog ujevet kivanok! -
#78931 Hello mindenki! sztem hasznat tudnam venni egy zoom-nak ha van mukodo valakinek. koszike. -
bugike #78930 hat jah, ez mar egy mas vilag :D epic fight
gz -
#78929 Nem szándékos volt, a body to mind csak akkor jutott eszembe, hogy jól jönne, eddig sose használtam, de ezután már át is raktam máshova a csíkot:) -
#78928 hmmm... ez tenyleg szep munka volt. Grat Sanci! -
#78927 Jo fight volt. Csak annyi volt a baj, hogy TSJ Hp csikjat kitakartad, aztan csak neha neha lehetett latni, mennyi hp-ja van :S -
FinalNaSa #78926 Általában Chromaticon botozik a gyerek, Chromatic Owner titlevel :) -
#78925 tudom, koltoi kerdes volt . :,( -
#78924 ideje dunaba ugrani -
#78923 Meoh asszem meg csak 84 a srac.
TSJ nem franzos EE volt? :) Majd mindjart nezem a videt, ha lejon :P -
#78922 Attol hogy 81+ EE Blessing ov Evaval meg, clarity vagy hp/mp recovery talizmánnal:/ -
KisEmir #78921 ma van Szilveszter... -
#78920 mitokomtol volt annak ennyi manaja :O -
#78919 Iszonyat izgalmas volt:) -
#78918 Nem terveztem sima meccsek posztolását, de úgy érzem ez azért megér egy misét:) Tudom vannak benne olyan pontok amit csinálhattam volna jobban is, majd legközelebb:)
Video
Az utolagos kommentek egy része:
-
#78917 hja, mindenki hanyattesik a 80+tol de ha van egy jo partid, HBn relative hamar osszehozhato, csak hagyjanak teged bekeben xpzni. :)
hm, ha el nem felejtem, megnezem, szilveszterkor mennyien lesznek online a szervereken es postolom, ha mar a szombatokat lathatoan nem tudom teljesen jol tartani... -
#78916 BOIAS franz legnagyobb boterre a kezdetektol, sztem mar 85+ a csavo... -
#78915 Ez azert van igy, mert en valoban igazan vicces vagyok. Meg en magam se tudom neha teljesen pontosan megitelni, hogy mennyire, de az fix, hogy nagyon. Ugy saccolom, kb. annyira mint az alairasod. (no offense) -
KisEmir #78914 igazán vicces vagy :) -
Pukkka #78913 A nevére már nem emlékszem de az arcra igen. -
dragster #78912 Error imo sznájp nem mérvadó :O -
#78911 HGM =spam= -
KisEmir #78910 Kié a PincyPuncy nevű karakter franzon? -
dragster #78909 Pukkka ha még jár ide hátha rájön :P -
#78908 Error, egyértelműen. -
dragster #78907 sonic üzenete:
nem az a gyerek volt az aki folyton sipitozott amikor pkztunk?
Nexus üzenete:
de tuti ő az
Nexus üzenete:
azért volt ES mert ő ilyen PACI-fista volt
sonic üzenete:
D :.D
sonic üzenete:
áááááá
sonic üzenete:
sirok
Régi szép idők nevet kérek ki volt :D -
ErrOrHUN #78906 +750 patk, +100 pdef, 900 feletti attackspeed, mondjuk az igy is megvolt az SR triggerel :P -
#78905 herozerk valor? nahh nahh??? nahh?? :) -
ErrOrHUN #78904 kicsit drága lehetett safe enchanttal feltolni. nekem már a 12est megsüvegelik :D -
ErrOrHUN #78903
jó volt ez a mikula buff :D -
#78902 lol ?!
-
Alblink #78901 Egyik hozaszolasban olvastam ezt:
létrehozol egy nc soft accot!
Ezután 3 lehetőség van:
1. HA ezen az oldalon registrálsz kapsz ingyen 7 nap játékot amivel kiprobálhatod a játékot.
-Ez a modszer meg ervenyes?Es milyik klienst kell hozza letoltenem,es honnan?Elore is koszi.
-
#78900 Igy van, nagy valtozas tortent: tobb idom volt a forumra. Amig igy marad, termeszetesen ez marad a tendencia ezutan is. Feltetelezem, elfoglalt vagy, ezert nem ajanlom fel, hogy egyeztessuk hatarido naploinkat... -
#78899 valami nagy valtozas tortenhetett az uj ev heveben, hogy ilyen casual forumreader lettel vagy csak fellangolt kicsiny szivedben a szerelem ujra? -
#78898 karacsony tajan megnyilt a szived, es tiszta erzelgos lettel... ebreszto, mindjart jon az uj ev ahol ugy sejtem nem a szived utan mesz majd a csomo csaj kozott... :) akkor meg ne szenteskedjen itt, kerem szepen! :P