Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
"Ha megvan a HE 79 még egy Warlock subbon gondolkozok, megéri az a Boost Castspeed/Power" Vicces skill random proféciát kapsz 10 secre tehát chancre vagy pow vagy pof, powi cov szal viccesen szar😛
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nem vagyok én se egy pvp isten, de azért mondjuk jó pár évnyi fpsezés után elég gyorsan tudom szerencsére katintgatni amire épp szükségem van, egyedül a 230-s ping amit nem lehet megszokni😞
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
ezert van altalaban, h a trick meg ezek annyira imbak gameben. sok player 1.: klikkelget a skilleken, es nem eleg skillesek, h kozben meg vissza is targeteljenek. 2.: amugysem eleg skilles, h egy mozgo embert ki birjon targetolni, nemmegha kapja trick meg hasonlokat 😊 ma reggel neztem egy phoenix es dagger moviet, gyerek feltolta miraget, es nembirtak 9en megolni, lehet latni, h leszedi targetjuket, es ott allnak, mint a ****. na m1, tisztelet annak, aki klikkel a skilleken es meg tud is targetelni meg hasonlok.
Summoner - Chance Spirit (Seems to be a random prophecy)
Több infóm sajnos nincs róla
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Nem hogy óránként te egy percen belül töbször rajtam van.... tényleg nagyon jó.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Master Focus - 37-40 körüli critet ad
Wizard - Chance Mana Steal - bár itt nincs pontos érték
Warrior - Chance Haste - ez akkor jön be ha te ütsz nem pedig ha téged ütnek
Knight - Chance Defense - 20% pdef/mdef
celestial shield-re nem azt montad egy hónapja, hogy milyen használhatatlan, sose jön be, akkor is 5 mp?
A magic resistbõl származó 1 dmges sebzés ellened gondolom az amúgy is magas saját ellenállásoddal kombinálva lesz csak ilyen hatékony 😊
A döbbenetes sûrûség az mi celestial esetében? Óránként egyszer?
Amúgy mit ajánlanál tõrösnek? 😊
De tényleg mondja már el mindenki a saját szubjektív véleménye alapján az übercombót a saját karija számára 😊
Esetleg indoklással megtámogatva az információfeldolgozást.
A magic def sem rossz elég sokat 1 dmgelnek rám de azt szivesen lecserélném egy +750 cpre.
Érdekelne van-e valakinek summoner subja és válaszotta-e a következõ sub skillt: Increase HP/MP: increase max hp and mp
Ez mennyit jelent hp/mp-ben?
Most már tudom a warrior sub után a cp 750-et ad. Gondolom ez annyit nem.
Bár elég frankó lenne.
Az enchanter-nél van a max hp increase a knight-nál pedig a max hp increase. Azok a 750-el növelõk?
Köszi.
http://files.filefront.com/coMboMovieIIavi/;11958851;/fileinfo.html
Lv7x Abyss Walker
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.