Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap lesz aki lepakol a groupjáról vagy mindenki csukott szemmel drukkol?

Epszilon
Én dark -ra emlékszem bár ez nem 100% De szerintem tök mind1 mivel mész oda ha nincs healer vagy SWS BD COV és egy konstans DD party mondjuk Tyrant/Destro akkor felejtõs, nagyon nagyokat skilleznek a mobok a sima ütés is elégé durva(igaz Robeba voltam). Szóval nem az a hely ahol solozni lehet 😊

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Gordis2k
SUMMONER SANCI! Smmi köze egy tõröshöz nem futsz mögé és nem 4 skilled van hanem cirka 15 lol( asummon irányitással)

"Ha megvan a HE 79 még egy Warlock subbon gondolkozok, megéri az a Boost Castspeed/Power" Vicces skill random proféciát kapsz 10 secre tehát chancre vagy pow vagy pof, powi cov szal viccesen szar😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
Nemtudom, de nekem elég sok buzi skillt kell használnom, és függetlenül a macro gombos billtõl és az egérre is macrozható komboktól még nem találtam meg az ideális kiosztást, hogy ne kelljen belenyulnom egérrel😊
Nem vagyok én se egy pvp isten, de azért mondjuk jó pár évnyi fpsezés után elég gyorsan tudom szerencsére katintgatni amire épp szükségem van, egyedül a 230-s ping amit nem lehet megszokni😞
asszem ott már minden szar jön 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

mert céloznod kell vele. lassabb és elvonja a figyelmedet a lényegrõl. azt nemtom, hogy ezen mi a kockaság, így szokta meg. majd átmegy másik serverre, ahol gyorsabb a pvp és pikk-pakk átszokik bill-re.

azert kocksag, mert mikozben a skillekre klikkelget, nemtud mashova, pl az enemy moge torossel, ha leszedik targetjet visszatargetolni.

ezert van altalaban, h a trick meg ezek annyira imbak gameben. sok player 1.: klikkelget a skilleken, es nem eleg skillesek, h kozben meg vissza is targeteljenek. 2.: amugysem eleg skilles, h egy mozgo embert ki birjon targetolni, nemmegha kapja trick meg hasonlokat 😊 ma reggel neztem egy phoenix es dagger moviet, gyerek feltolta miraget, es nembirtak 9en megolni, lehet latni, h leszedi targetjuket, es ott allnak, mint a ****. na m1, tisztelet annak, aki klikkel a skilleken es meg tud is targetelni meg hasonlok.

csak érdeklõdésképp: hellboundon milyen elementtel támadnak a mobok? (fire?)

solyomb
Ez egy érdekes kérdés, ugyanis én ugytudom, hogy:
Summoner - Chance Spirit (Seems to be a random prophecy)

Több infóm sajnos nincs róla
solyomb
Hmm gondolom már moderálták a témát, de ugye nemrég bemásolt ide egy lelkes játékos egy videot ahol ki lett kezdve az egérrel valo kattintgatás miatt. Kiváncsi lennék a kontra véleményekre, hogy ez egyesek szerint miért is akkora kockság?😊
Epszilon
Ha megvan a HE 79 még egy Warlock subbon gondolkozok, megéri az a Boost Castspeed/Power?

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

solyomb
Semmit
és ez a counter celestial shield mennyit lassít a speeden, semmit?

Gordis2k
Pontosan ez történt. Ugy 4 hónapja egy baium raid alkalmával poénból ütöttem Yetters nevû klantársamat a party rapid shot miatt és neki ez a combo volt...az állam leeset mikor 1 percen belül minimum 2x bejött a skill(nem egyszer hanep 15 perec keresztül mindig)... és most, hogy saját magamon tapasztalom egyszerüen hihetetlen jó. Éppen ezért irtam le, hogy mindenki tudja az új tapasztalatot.

Nem hogy óránként te egy percen belül töbször rajtam van.... tényleg nagyon jó.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
Régen tényleg az volt a hiedelem hogy sose jön be, de abbol ifnromáldoott amit a kiprobált emberek mondtak, viszont utána páran meghagyták és látni lehetett, hogy milyen sürün lép müködésbe, így megváltozott a vélemény vele kapcsolatban😊
solyomb
Teljesen random a müködése, ha sokat ütnek sokszor jön be... Óránként jóval többször is felkerül, és mondjuk a legnagyobb parában is megmentheti az életed😊 A celestial legalábbis akit sürün ér ütés mindenképp😊 Ezenfelül a 3. cuccos meg talán ezekbõl:
Master Focus - 37-40 körüli critet ad
Wizard - Chance Mana Steal - bár itt nincs pontos érték
Warrior - Chance Haste - ez akkor jön be ha te ütsz nem pedig ha téged ütnek
Knight - Chance Defense - 20% pdef/mdef
/jó a knight "ud" megvan/

milyen knight ud, az hol van? (link)
celestial shield-re nem azt montad egy hónapja, hogy milyen használhatatlan, sose jön be, akkor is 5 mp?

Ray2
Nem, nem szívat.😛

molnarpe80
Miért érzem azt, hogy szívatsz minket és ez némi cinikus felhanggal értendõ? 😊

A magic resistbõl származó 1 dmges sebzés ellened gondolom az amúgy is magas saját ellenállásoddal kombinálva lesz csak ilyen hatékony 😊

A döbbenetes sûrûség az mi celestial esetében? Óránként egyszer?

Amúgy mit ajánlanál tõrösnek? 😊
De tényleg mondja már el mindenki a saját szubjektív véleménye alapján az übercombót a saját karija számára 😊
Esetleg indoklással megtámogatva az információfeldolgozást.

solyomb
Nekem meglesz ez a kombo amint kitaláltam hogy WC vagy SWS nem akarok lenni jobban😄
Gordis2k
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy az én buildem celestyal+ud a subokbol valamint egy magic resist. A celestyalud egyszerüen fantasztikus, mind pvpben mint pve ben döbbenetes sürüséggel bejön és hihetetlen soxor mentet már meg. Mindenkinek merem ajánlani nem ilyen oránként egyszer cuc.. nem ritkán perma 15 sec celestyalban vagyok és épp ma hajnalban 2x 10secre beprocolt😊 a distroyer lepatant rolam frenzyben támadot és nekem volt idõm kinyirni a mobot és kikapcsolni a kikapsolni valot😊 + target cancel es vortex+crasher mindezt ugy hogy nem ültem a gép elõt LOL. És ehez hozzajön a 15seces knight ab ud ami +300p def +450 m def. 15-30secre sebeség csökenés nélkül.
A magic def sem rossz elég sokat 1 dmgelnek rám de azt szivesen lecserélném egy +750 cpre.

molnarpe80
köszönöm

hát akkor ez nem annyira májer mint a cp boost esetében 😞

solyomb
Summoner - Boost HP/MP (+175 HP, +125 MP)
Knight - Boost HP (+305 HP)

molnarpe80
Ahoj!

Érdekelne van-e valakinek summoner subja és válaszotta-e a következõ sub skillt: Increase HP/MP: increase max hp and mp

Ez mennyit jelent hp/mp-ben?
Most már tudom a warrior sub után a cp 750-et ad. Gondolom ez annyit nem.
Bár elég frankó lenne.
Az enchanter-nél van a max hp increase a knight-nál pedig a max hp increase. Azok a 750-el növelõk?

Köszi.

DarkHorSe
Valaki betudna linkelni orkor elso 3 videojat ?

Swedish people are albino monkeys

Itt van egy kicsivel jobb minosegu toros video. Uj FR video teonrol, drez es fatal pov.
http://files.filefront.com/coMboMovieIIavi/;11958851;/fileinfo.html

dance+mana

nah akkor mondd mire kerestél pls, mert nem hiszem

beirtam itt keresõbe és a második találat megadja. mellesleg odamész egy bdhez és megkérdezed ingame. felhúzol 49ig egy BDt, vagy swst valami offmod serveren és megnézed. erre sztem l2j high rate is jó. ezeket autodidakta módon kellene tanulni, nem négyzetrácsosfüzetlaponpvpzni.

komolyan, nehezebb megtalálni, mint hogy gyõzike hányszor hugyozik egy nap

és hogy keressek rá Mester?

google a barátod, ezek 125x feltett kérdések, keress utána

nnyi + manat eszik meg egy + dance/song a többihez képest?

a clarity alatt Song of Meditation-t értetted, vagy azt és clarity-t vagy csak simán? 😊

DIDZSEJke
:A😄

Lv7x Abyss Walker

Epszilon
Te nem beszél magyar jól érthetõen!

UTÁL A LINEAGE!

DIDZSEJke
Hi!Mért van az hogy a BOT képernyõ mikor szeretném elindítani vele az l2-t nem tûnik és nemis reagál rá csak ottmarad.Nem az l2vel van a baj mert ha systembõl probálom indytani akkor simán megy!Ty elõre

Lv7x Abyss Walker

Endaer
google a baratod, szerintem Gordi mar leirta annyiszor, hogy megegyszer nem lesz kedve - es meg is ertem. 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Epszilon
Sajnos csak akkor müxik ha elõtte leölöd nekem barakielt :>

csokicsiga
ezek a kövek divine stone wind.. hogy müködnek? köszike

\"Hess innen troll.\"

mindenhol ölik õket, van akinek ez a keresztje 😄

és mennyire ölik le a botokat? egyébként mennyi most kb a népessége a szervereknek? egy ideje nem mûködik az az oldal ahol volt grafikon is stb...

Endaer
minden szerveren

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

teon-on is ugyanúgy botolnak amugy mint franzon_?

Epszilon
Barakiel él @Franz aki esetleg rendelkezik Highlvl grouppal és ráérne bossolni az pm ingame!

L2Goku
Szerintem a DE/SEvWCvPP a fasza duo party. De a göbe destro felmegy 76 ig soloba egyedül is.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Gordis2k
Megvártad amig én betöröm mi?😊 Grat😊

ooorrrsss
Napi craft 😮

BANNED