A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    én vmit naon nem értek. Most a napokba ismerősökkel elkezdtünk arról beszélni, hogy melyik MMO-val mennyien játszanak manapság mennyit adtak el belőle. Aztán kaptam 1 linket a wow-ról azt mondták ezt nézzem meg vmi add-on statisztikája, na szóval én ezt megnéztem és vmi hatalmas elszámolás lehet ott, mivel a Blizzard bejelentése alapján világ szerte 13 millió a wow eladási száma és ez a statisztika oldal vmi 27 millió játékost ír összesen, na most ez alapján számoltam ki azt, hogy akkor l2-nél mi lehet a helyzet na itt meg ugye 250k játékos jön ki 1 szerverre amit azért biztosra lehet venni, hogy hülyeség, vagy 1 másik verzió szerint majden 2k official szervernek kellene lenni. Na meg ugye hivatalosan is bejelntve a Gracia megjelenése kor volt 19 millió eladott l2 játék. És mint az a korea és japán cikkekből, interjúkból kiderül ázsiába nem csökken hanem nő az aktív l2 játékosok száma és ezt őszintén meg mondva észre is lehet venni (mert ott aztán szinte mindent l2-vel v l2vel is reklámoznak). Nem hiába kapott az L2 ebbe az évbe is 2 első és 1 második helyezett díjat japánba az 1ik első hely a legjátszottabb MMO-ért, a másik aszem azért, hogy az L2 kijövetele óta mindig első helyen állt japánba az MMO-k közül a második helyet meg a játékba szóló zenékért kapta.

a wow stat mutató link:

wow stat