88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#78735 legalabb meg mindig van haszna a legiteknek. -
Sorbon #78734 Nem feltétlenül basznak ki ha 79+ vagy. Én pl mindig a rohadt angyalokkal futkosok körbe-körbe xD! Két party low lvl (76-77) kari ezalatt szépen leöli Baiumot. -
#78733 Baium lvl 79 + nem ütheti nem sebezheti és akkor 100% a drop. (a megszúrás nem számít bele pipett knife al) Ezért ált kibasznak Baium tól ha 79+ os DD vagy többnyire csak a pvp re kellettél előtte.
Antharas/Valakas 100% a droprate akármit csinálsz. Ennek ellenére igen volt rá példa hogy nem dobott ilyenkor petíció gm nek és ő ad a Clan vagy a command chanel leader nek. -
#78732 Ohh, ez kedves. Boldog karácsonyt! -
#78731 nyakunkon a karacsony, nem tudok haragudni rad :(
Sanci: azaz :) -
NewMoon #78730 WTS Dragon Heart x10 22m/db Franzon! Akit érdekel jelezze itt!
Kellemes Karácsonyt! -
#78729 joovke doovde? -
KisEmir #78728 Azok a meg kreált karakterek te gyökér... -
#78727 Anno Franzon nekünk is volt 2 Baium raidünk, ahol nem esett gyűrű. Én inkább 80%-osnak mondanám. -
#78726 Ok, bocsánat. Ezzel most csúnyán félrevezettem Powerfullt.
Akkor nem kap mindig gyűrűt, csak az esetek 95%-ában (Error forrását használva). -
#78725 Koszonjuk szepen. -
széjjelváglak #78724 Sziasztok!
Olvasom itt a hozzászólásokat, hány előfizetője lehet az NCSoft-nak. Érdemes lenne egy pillantást vetni pénzügyi helyzetükre:
2007-ben USD-ben 247 millió volt a bevételük. Tegyük fel, hogy átlagosan 15,5 USD / hó az előfizető, ÉS csak L2 előfizető van, nem adnak el semmi új játékot, így évente kb 1,3 millió játékos (minden játékos 1 évig előfizetőjük marad) jön ki. A bevételt leszámítva a többi sarkított dolog. Mivel tény, hogy eladnak játékot is és nem csak L2 előfizetésük van, ezért szvsz az 1 millió játékos is túlzás lehet. -
#78723 szerintem ne tetézd... eleg jo esellyel esik a baium gyuru de nem 100%, maradjunk ennyiben. Az, hogy makker vagy, remek dolog, csak igy tovabb, az is lehet, hogy unikum kabala allatkaja vagy/leszel, de a gyuru eselye akkor sem 100%. :) -
#78722 Én legalább 4 baium Raiden voltam és nekem összesen egy van:( nem értem, hogy van ez. -
#78721 anyad. -
#78720 Az eladott peldanyok szama az 1 dolog, abban az L2 is jol all. Lenyeg az aktiv elofizetok szama, abban pedig messze a WoW az elso, 11+millioval. L2nek sztem jo ha van 1,5millio elofizetoje osszesen. Es ez csak kevesebb lesz, mig a WoWnak csak no... -
#78719 Nah akkor kezdem én a sort:
Boldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek ! -
FickDeineStory #78718 olvastam 1 ázsia cikket miszerint aki wow előfizető az v USA v EU szerveren játszik. 2,5kk európai, 2,8kk amcsi, 5,5kk ázsia nyomassa ez volt vmi blizzard közleménybe legutóbb.
Azt nem értem azt mert nem teszi közzé Korea, Japán, Kína meg a SEA, hogy az ő szervereiken mennyi az aktív játékos vagy csak az USA és Európai tekintik azokat az emberkéket játékosoknak, olvastam 1 amerika online játék újságba, hogy ez a helyzet ezért van sok olyan játék mint a Lineage 2 és Ragnarok pl ezeknek a listáknak a végén illetve ezekből kimaradva mert nem foglalkoznak velük. Pl kicsit irreális, hogy Lineage 2-ből és Ragnarokból rekord mennyiségeket adtak el EU és USA MMO-khoz képest aztán tized annyi játékosuk van ezen felmérések alapján ez már azért... -
ErrOrHUN #78717 ez nem számit mivel normálisan levezényelt raidek voltak, és amikor ezek történtek még nemnagyon volt 80 feletti kari -
#78716 Gondolom a bossolók között volt, aki magasabb szintű volt a raidhez képest. Ha jól rémlik, régebben alacsonyabb volt Baium szintje mint mostanság. :) -
ErrOrHUN #78715 mielött valaki belekötne, természetesen antharasból nem baium ring esik :P -
ErrOrHUN #78714 70-80 baiumon voltam, és eddig 4x nem esett gyűrű, és ha jól emlékszem volt egy ilyen antharas is -
#78713 -
#78712 természetesen úgy van 10 vagy 11millió előfizető wowra, hogy az egész világban.
Viszont ha jobban megnézed, az a majd' 3millió előfizető a statisztika által csak: Németország, Franciaország, Spanyolország, illetve a Britektől szármozik, illetve még van az enBG változat, amit nemtudok hány országban van, de Amerikában enUS van, ami itt nem található meg, és köztudottan több játékos van amcsiból mint eu-ból. Akkor még azt is megemlíteném, hogy itt még mindig nincs számolva korea és a többi ország. Szóval biztos hogy ennél sokkal több player van, mivel ezek csak az Európai realm-eket tünteti fel, FELTÉVE hogy jól számolták. -
#78711 Fura módon ahányszor csak Baiumon voltam, mindig esett gyűrű.
Ha nektek nem, akkor engem is magatokkal kellett volna vinnetek! :P -
FickDeineStory #78710 most mondta az 1ik wow-os emberke h ez az add-on karaktereket számol az az ha vkinek van 5 10lvl feletti karaktere akkor azt az emberkét 5ször számolja ha van neki 10 acc-ja mind a 10 acc-on 5 karakter akkor azt az emberkét 50szer számolja, szóval így jöhetett ki ez a szám ráadásul ez 2 szeresen is el volt számolva mert mikor összesítette h van 1,2kk ally meg 1,7kk horda akkor az 12kk-nak számolta:D és nem 3kk-nak:). Szóval ezekből kiderülhet h van kb 2-3k player max 1 wow szerveren:) -
ciento #78709 én itt read onlyban vagyok, de ez mocskos egy hülyeség, 27 millió előfizető van erre nem gondoltál? nem online mind, 2 meg hogy nem kell minden wow kieget megvenni hogy játszhass, csak bizonyos funkciókat nem érsz el :(
#78695 első sora ide illik -
FickDeineStory #78708 én vmit naon nem értek. Most a napokba ismerősökkel elkezdtünk arról beszélni, hogy melyik MMO-val mennyien játszanak manapság mennyit adtak el belőle. Aztán kaptam 1 linket a wow-ról azt mondták ezt nézzem meg vmi add-on statisztikája, na szóval én ezt megnéztem és vmi hatalmas elszámolás lehet ott, mivel a Blizzard bejelentése alapján világ szerte 13 millió a wow eladási száma és ez a statisztika oldal vmi 27 millió játékost ír összesen, na most ez alapján számoltam ki azt, hogy akkor l2-nél mi lehet a helyzet na itt meg ugye 250k játékos jön ki 1 szerverre amit azért biztosra lehet venni, hogy hülyeség, vagy 1 másik verzió szerint majden 2k official szervernek kellene lenni. Na meg ugye hivatalosan is bejelntve a Gracia megjelenése kor volt 19 millió eladott l2 játék. És mint az a korea és japán cikkekből, interjúkból kiderül ázsiába nem csökken hanem nő az aktív l2 játékosok száma és ezt őszintén meg mondva észre is lehet venni (mert ott aztán szinte mindent l2-vel v l2vel is reklámoznak). Nem hiába kapott az L2 ebbe az évbe is 2 első és 1 második helyezett díjat japánba az 1ik első hely a legjátszottabb MMO-ért, a másik aszem azért, hogy az L2 kijövetele óta mindig első helyen állt japánba az MMO-k közül a második helyet meg a játékba szóló zenékért kapta.
a wow stat mutató link:
wow stat -
ErrOrHUN #78707 akkor te sem csak 1 baiumon voltál :P -
#78706 "hogy minden megöléskor dob gyűrűt. " Akkor az valami free server lesz. -
#78705 Üdv!
Tower of Insolence tetején lévő Baium raidboss dobja. Bejutni hozzá az An Arrogant Search nevű questtel lehet (Aden, dark elf guild), megöléséhez minimum 30 ember ajánlott. A rossz hír az, hogy 5 naponta éled csak fel, a jó hír viszont, hogy minden megöléskor dob gyűrűt. -
És persze egy ilyen még jobbá teszi a kedved:))) -
#78703 d, kifarmolod rá a pénzt és megveszed:D -
#78702 gyász... -
#78701 És ahogy elnézem a korod sem valami csábító... -
Powerfull #78700 ^^
Hat meg jo hogy free server:)Mert 80-10k nincs rá meg a A-lehetoseg se csábitoXD -
#78699 Válassz egy opciót:
1: Freeszerveren játszom
2: nem free szerveren játszom
---------------------------------------
Amennyiben az 1- es opciót választottad az a és b lehetőséget ugord át
---------------------------------------
a: a nyelved a forro szarig tolod a top klán leaderének a seggében
b: van fölös 80-120.000 forintod
c: te ölöd meg baiumot AXAO AXAO
-
Powerfull #78698 Hali!
Baium ringet hogy lehet megszerezni?Elore is thx infot:) -