A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Én nem tegnap kezdtem a pluszolgatást, ezért van minden lovon, még magnus elött is oliztam és kellett a 9-s mirage pl, a merrow meg a grindhez, a seraphim pedig a mostani oly taktikomhoz kell. Tyrant eddig talán ha 1x vert meg mikor megfogott a stunja, amugy eddig sose okozott problémát, bár lehet nálunk vannak belőle kockok.
Subskillekben én is pdefre mentem, de én a light armorom toltam pdefre, mivel ott a drac light elementekkel tüzdelve, és 6-s DCrobe pedig egyéb esetekre, ott pedig több hasznát veszem az mdefnek.
Azt pedig már elég régóta tudni lehet, hogy az állat akkor lvl 1,4,7,10 -nél kap "nagyobb" boostot, így én majd akkor tolok megint a magnusra ha 7re akarom tolni, ezért is érdeklödtem a safe enchant könyv után, de ha minden egyes katt után ujat kell venni, akkor marad a +4 vagy a % gyüjtés enchantra