88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #78575 jól mondod inkább neki -
achilles19 #78574 Vennék adenát Teon-on!
Írjatok. -
dmxpowa #78573 inkabb mint a 77es legitniggereknek. -
Chear #78572 Most gratuláljunk a walker/superman/goodboy-nak?
Ja, hát akkor grat! :) -
#78571 8millio xpt szed ki igyis a varkékon egyedül, majd még meglátom, hogy egyáltalán nekilátok e a 83 megütésének -
#78570 gz:) es most hol fejlodsz 83ig? a kek varkakon 20 napba telne en ugy szamoltam, de lehet van jobb hely is. -
Csak meglett:) -
#78568 Melyik szerveren?:)) -
#78567 Eladó iszonyatosan nagyon olcsó!! Szuper áron Narancs! félár alatt! -
#78566 az megesett mostanaban supermannel is :) de meg ennek ellenere is sokkal jobb, fel dollar diferencia nem szamit semmit, cserebe nem 30 hanem 31 napig mukodik, es tenyleg tobbre kepes. persze aki nagyon tud, az l2net-ezik, ami ingyenes.^^ -
Lehuzlak #78565 TushEe : Ha elvitték a tied szólj! ne rontsuk egymás bizniszét:)...
...utána lehet licitálni 1.3b adenara is nálam!
-
#78564 Walkert használok. GoodBoy t "Supermant" de lehet hogy át kell térni a GoodBoy ra mer kicsit gáz néha hogy a walker buff helyet üti a karimat :D:D:D -
#78563 na jo, wts adena nagyon olcsón tényleg, lehet licitálni rá, 600-650m van :) a legjobbat igérő kapja, ha ez nem tul nagy pénz akkor is....pm me itt -
Lehuzlak #78562 WTS Adena @ Franz 18/m -
#78561 Goku, nem akarlak cikizni, mert... nemtom miert, de most valahogy nem. De azert ezt a kepet muszaj postolnom:
Nyah, akkor lassuk. FELTETELEZTEM, hogy superman-t hasznalsz, mert azt mondjak, pro botter vagy, a walker meg hat... nem pro. Mivel a superman uj szervert es uj nevet kapott ("GoodBoy"... el oh el ), es az 1.00, 1.01 verziok nem kezeltek a 64 bites rendszert, es mert azt mondtad nalad is gond van 3 vagy annal tobb kliens futtatasa eseten, ezert gondoltam szolok, hogy van 1.02-es IG GoodBoy is mar. (Mondjuk mire ezt a postot elkezdtem irni, mar latom hogy van 1.03as is.) Mindossze azt akartam tanacsolni, hogy probald meg azt hasznalni, hatha azzal mar nem lesz ilyen 3+ kliens eseten jelentkezo problemad. :)
Cheers :) -
#78560 wts adena @ franz -
#78559 Hallgass Gordi apadra. :P -
#78558 Szerintem a v1.02 a bot uj verziója:) -
#78557 Microsoft_Windows_Vista_ULTIMATE_x64_SP1_Integrated_December_2008_OEM_DVD-BIE
Gondolom ez a legujabb, vagy SP1 v1.02 v ilyensmire kellene keresek? -
#78556 BullShit :> -
#78555 Goku, kijott a v1.02, probald ki, allitolag javitottak a 64bites problemat (ha jol ertettem ez volt a gond nalad is). -
Chear #78554 Te is megragadsz azon a szinten, amivel etetnek. :(
Természetesen ismerem a gazdasági folyamatokat is, de ezek okozatok és nem maga az ok.
Ezt látom az egyik legnagyobb veszélynek a válságot elhárítani akaró intézkedésekkel kapcsolatban is, hogy megint a tünetet kezelik és nem a kórt. Amint látom ez Neked már túl mély rétege a valóságnak. Pedig botterként Te többet töltesz IRL, nem?
Bocs az OFF-ért! -
#78553 wts adena franzon 19ft/millio -
#78552 Azota mar kinyirattam magam, es megoldodott:)) Koszi a sok infot, jovohettol en is olyzok aztan elvalik mit tud a kari. -
#78551 Gondolom nem huztál plusz %-t 82-n a karidra, szintet nem eshetsz vissza enchant miatt. -
#78550 Dracot akkor amikor tudom hogy fire vagy water van az nmy fegyoján, vagy az erősebb tankok titánok ellen. -
#78549 Hat ennek a kedves tyrantnek 1500 attack speedje volt, piros fegyoja, igy hosszutavon egeszsegtelen volt a kozeleben lenni:)
Dracot mikor hasznalod? Ram sose sebeznek harcosok akkorat hogy robe ne lenne jo. MA a stun resist meg a plusz pdef miatt nekem eleg a legtobb ember ellen. Lightban a casting speedem nemtom mennyire esne le, de akkor sztem szet tudnak loni a macskam:/ Neha MA-ban is nehez visszahealelni, foleg egy stun utan sebteben. -
#78548 Én nem tegnap kezdtem a pluszolgatást, ezért van minden lovon, még magnus elött is oliztam és kellett a 9-s mirage pl, a merrow meg a grindhez, a seraphim pedig a mostani oly taktikomhoz kell. Tyrant eddig talán ha 1x vert meg mikor megfogott a stunja, amugy eddig sose okozott problémát, bár lehet nálunk vannak belőle kockok.
Subskillekben én is pdefre mentem, de én a light armorom toltam pdefre, mivel ott a drac light elementekkel tüzdelve, és 6-s DCrobe pedig egyéb esetekre, ott pedig több hasznát veszem az mdefnek.
Azt pedig már elég régóta tudni lehet, hogy az állat akkor lvl 1,4,7,10 -nél kap "nagyobb" boostot, így én majd akkor tolok megint a magnusra ha 7re akarom tolni, ezért is érdeklödtem a safe enchant könyv után, de ha minden egyes katt után ujat kell venni, akkor marad a +4 vagy a % gyüjtés enchantra -
#78547 lShanway: Langyi Langyi :D
LOL:) -
#78546 Valaki találkozott már ilyennel? Skillt encsiznék és azt írja nincs elég xp:S 9b xp nem elég?:)) -
#78545 koszi a gyors es kimerito valaszt:) hnap ha feljutok pestre - valamilyen csoda folytan - en is feltolom es lemerem mennyit szamitanak.
Amit eddig szamoltam: Az en macskam +5os, 27%ba kerult 81en, de sztem nagyon nem erte meg, talan +5% a statokban. Mdefem meg igy is 1600 chbuffban, en pdefre megyek robe masteryben meg subskillekben, 1200 pdef pp buffal, torosok meg ijaszok ellen egesz jo, tegnap +16os DS-es tyrantet is 50%ban vertem arenaban, pp bd buff volt rajta, rajtam pp. Ezekkel mondtad neked is gondjaid vannak, pedig te loni is tudsz, gondolj bele nekem milyen:/ Magas destrokkal sajna nem talalkozok. A fast spell casting ugy neztem 1 casting speed enchantonkent, kicsit vicces:D TP +8-on ad 60% vedettseget nekem, 50 helyett. A tobbi summonomat encsizni nem latom ertelmet, csak a kinget hasznalom, esetleg manat toltok a masikkal. -
voloume #78544 15 or no balls -
#78543 -
Lehuzlak #78542 WTS Adena @ Franz 20 ft/mil -
#78541 Transfere pain 10, 2 cubic 10, heal 10 powerre, UD 7 reuse, mass surrender to water 10 chance, Magnus 4, Mirage 9, Merrow 9, Boxer 1, Seraphim 7, Anti magic 9, fast spell casting 10, wisdom 1 mental attack ellen, roby mastery 10 mdefre, summon lore 1 robera.
Nagyjából aszem ennyi:) kb 130%-t löttem már el 80 és 81-n. Hogy mi mennyit számított nem nagyon néztem, azt tudom, hogy az mdef viszonylag sokat adott aspell craft lofasz a transfere pain az egész jó, a cubicok is elég jol müködnek, magnusrol meg ott a screen amit ray berakott. -
#78540 By Sanci:
"0-sról már nincs screenshotom. Itt a +1-s unbuffed:
Itt pedig a +4-s unbuffed. lvl 80-n is megpróbáltam +4re tolni de 15% bukás után felhagytam vele, 81-n szerencsére elsőre felment.
-
#78539 Sanci, sima skillencsirol van valami tapasztalatod? Mit encsiztel mennyire es mennyit szamitott? -
Lehuzlak #78538 Sziasztok !
WTS @ Franz
Soul Separator (Crit dam.) -> 300M
Unsealed DC Robe SET -> 290M -
#78537 Van mar 1.01, probaljatok azt. -
dmxpowa #78536 mind utan kell uj.