88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    jól mondod inkább neki
  • achilles19
    Vennék adenát Teon-on!
    Írjatok.
  • dmxpowa
    inkabb mint a 77es legitniggereknek.
  • Chear
    Most gratuláljunk a walker/superman/goodboy-nak?
    Ja, hát akkor grat! :)
  • solyomb
    8millio xpt szed ki igyis a varkékon egyedül, majd még meglátom, hogy egyáltalán nekilátok e a 83 megütésének
  • nlaci86
    gz:) es most hol fejlodsz 83ig? a kek varkakon 20 napba telne en ugy szamoltam, de lehet van jobb hely is.
  • solyomb

Csak meglett:)
  • nlaci86
    Melyik szerveren?:))
  • Gordis2k
    Eladó iszonyatosan nagyon olcsó!! Szuper áron Narancs! félár alatt!
  • Endaer
    az megesett mostanaban supermannel is :) de meg ennek ellenere is sokkal jobb, fel dollar diferencia nem szamit semmit, cserebe nem 30 hanem 31 napig mukodik, es tenyleg tobbre kepes. persze aki nagyon tud, az l2net-ezik, ami ingyenes.^^
  • Lehuzlak
    TushEe : Ha elvitték a tied szólj! ne rontsuk egymás bizniszét:)...
    ...utána lehet licitálni 1.3b adenara is nálam!
  • L2Goku
    Walkert használok. GoodBoy t "Supermant" de lehet hogy át kell térni a GoodBoy ra mer kicsit gáz néha hogy a walker buff helyet üti a karimat :D:D:D
  • TuShEe
    na jo, wts adena nagyon olcsón tényleg, lehet licitálni rá, 600-650m van :) a legjobbat igérő kapja, ha ez nem tul nagy pénz akkor is....pm me itt
  • Lehuzlak
    WTS Adena @ Franz 18/m
  • Endaer
    Goku, nem akarlak cikizni, mert... nemtom miert, de most valahogy nem. De azert ezt a kepet muszaj postolnom:

Nyah, akkor lassuk. FELTETELEZTEM, hogy superman-t hasznalsz, mert azt mondjak, pro botter vagy, a walker meg hat... nem pro. Mivel a superman uj szervert es uj nevet kapott ("GoodBoy"... el oh el ), es az 1.00, 1.01 verziok nem kezeltek a 64 bites rendszert, es mert azt mondtad nalad is gond van 3 vagy annal tobb kliens futtatasa eseten, ezert gondoltam szolok, hogy van 1.02-es IG GoodBoy is mar. (Mondjuk mire ezt a postot elkezdtem irni, mar latom hogy van 1.03as is.) Mindossze azt akartam tanacsolni, hogy probald meg azt hasznalni, hatha azzal mar nem lesz ilyen 3+ kliens eseten jelentkezo problemad. :)
    Cheers :)
  • jenu
    wts adena @ franz
  • MeoH #78559
    Hallgass Gordi apadra. :P
  • Gordis2k
    Szerintem a v1.02 a bot uj verziója:)
  • L2Goku
    Microsoft_Windows_Vista_ULTIMATE_x64_SP1_Integrated_December_2008_OEM_DVD-BIE

Gondolom ez a legujabb, vagy SP1 v1.02 v ilyensmire kellene keresek?
  • Epszilon
    BullShit :>
  • Endaer
    Goku, kijott a v1.02, probald ki, allitolag javitottak a 64bites problemat (ha jol ertettem ez volt a gond nalad is).
  • Chear
    Te is megragadsz azon a szinten, amivel etetnek. :(
    Természetesen ismerem a gazdasági folyamatokat is, de ezek okozatok és nem maga az ok.
    Ezt látom az egyik legnagyobb veszélynek a válságot elhárítani akaró intézkedésekkel kapcsolatban is, hogy megint a tünetet kezelik és nem a kórt. Amint látom ez Neked már túl mély rétege a valóságnak. Pedig botterként Te többet töltesz IRL, nem?

Bocs az OFF-ért!
  • TuShEe
    wts adena franzon 19ft/millio
  • nlaci86
    Azota mar kinyirattam magam, es megoldodott:)) Koszi a sok infot, jovohettol en is olyzok aztan elvalik mit tud a kari.
  • solyomb
    Gondolom nem huztál plusz %-t 82-n a karidra, szintet nem eshetsz vissza enchant miatt.
  • solyomb
    Dracot akkor amikor tudom hogy fire vagy water van az nmy fegyoján, vagy az erősebb tankok titánok ellen.
  • nlaci86
    Hat ennek a kedves tyrantnek 1500 attack speedje volt, piros fegyoja, igy hosszutavon egeszsegtelen volt a kozeleben lenni:)
    Dracot mikor hasznalod? Ram sose sebeznek harcosok akkorat hogy robe ne lenne jo. MA a stun resist meg a plusz pdef miatt nekem eleg a legtobb ember ellen. Lightban a casting speedem nemtom mennyire esne le, de akkor sztem szet tudnak loni a macskam:/ Neha MA-ban is nehez visszahealelni, foleg egy stun utan sebteben.
  • solyomb
    Én nem tegnap kezdtem a pluszolgatást, ezért van minden lovon, még magnus elött is oliztam és kellett a 9-s mirage pl, a merrow meg a grindhez, a seraphim pedig a mostani oly taktikomhoz kell. Tyrant eddig talán ha 1x vert meg mikor megfogott a stunja, amugy eddig sose okozott problémát, bár lehet nálunk vannak belőle kockok.

Subskillekben én is pdefre mentem, de én a light armorom toltam pdefre, mivel ott a drac light elementekkel tüzdelve, és 6-s DCrobe pedig egyéb esetekre, ott pedig több hasznát veszem az mdefnek.

Azt pedig már elég régóta tudni lehet, hogy az állat akkor lvl 1,4,7,10 -nél kap "nagyobb" boostot, így én majd akkor tolok megint a magnusra ha 7re akarom tolni, ezért is érdeklödtem a safe enchant könyv után, de ha minden egyes katt után ujat kell venni, akkor marad a +4 vagy a % gyüjtés enchantra
  • Gordis2k
    lShanway: Langyi Langyi :D

LOL:)
  • nlaci86
    Valaki találkozott már ilyennel? Skillt encsiznék és azt írja nincs elég xp:S 9b xp nem elég?:))
  • nlaci86
    koszi a gyors es kimerito valaszt:) hnap ha feljutok pestre - valamilyen csoda folytan - en is feltolom es lemerem mennyit szamitanak.
    Amit eddig szamoltam: Az en macskam +5os, 27%ba kerult 81en, de sztem nagyon nem erte meg, talan +5% a statokban. Mdefem meg igy is 1600 chbuffban, en pdefre megyek robe masteryben meg subskillekben, 1200 pdef pp buffal, torosok meg ijaszok ellen egesz jo, tegnap +16os DS-es tyrantet is 50%ban vertem arenaban, pp bd buff volt rajta, rajtam pp. Ezekkel mondtad neked is gondjaid vannak, pedig te loni is tudsz, gondolj bele nekem milyen:/ Magas destrokkal sajna nem talalkozok. A fast spell casting ugy neztem 1 casting speed enchantonkent, kicsit vicces:D TP +8-on ad 60% vedettseget nekem, 50 helyett. A tobbi summonomat encsizni nem latom ertelmet, csak a kinget hasznalom, esetleg manat toltok a masikkal.
  • voloume
    15 or no balls
  • ooorrrsss
  • Lehuzlak
    WTS Adena @ Franz 20 ft/mil
  • solyomb
    Transfere pain 10, 2 cubic 10, heal 10 powerre, UD 7 reuse, mass surrender to water 10 chance, Magnus 4, Mirage 9, Merrow 9, Boxer 1, Seraphim 7, Anti magic 9, fast spell casting 10, wisdom 1 mental attack ellen, roby mastery 10 mdefre, summon lore 1 robera.

Nagyjából aszem ennyi:) kb 130%-t löttem már el 80 és 81-n. Hogy mi mennyit számított nem nagyon néztem, azt tudom, hogy az mdef viszonylag sokat adott aspell craft lofasz a transfere pain az egész jó, a cubicok is elég jol müködnek, magnusrol meg ott a screen amit ray berakott.
  • Ray2
    By Sanci:

"0-sról már nincs screenshotom. Itt a +1-s unbuffed:

Itt pedig a +4-s unbuffed. lvl 80-n is megpróbáltam +4re tolni de 15% bukás után felhagytam vele, 81-n szerencsére elsőre felment.
  • nlaci86
    Sanci, sima skillencsirol van valami tapasztalatod? Mit encsiztel mennyire es mennyit szamitott?
  • Lehuzlak
    Sziasztok !

WTS @ Franz

Soul Separator (Crit dam.) -> 300M
    Unsealed DC Robe SET -> 290M
  • MeoH #78537
    Van mar 1.01, probaljatok azt.
  • dmxpowa
    mind utan kell uj.