A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
koszi a gyors es kimerito valaszt:) hnap ha feljutok pestre - valamilyen csoda folytan - en is feltolom es lemerem mennyit szamitanak.
Amit eddig szamoltam: Az en macskam +5os, 27%ba kerult 81en, de sztem nagyon nem erte meg, talan +5% a statokban. Mdefem meg igy is 1600 chbuffban, en pdefre megyek robe masteryben meg subskillekben, 1200 pdef pp buffal, torosok meg ijaszok ellen egesz jo, tegnap +16os DS-es tyrantet is 50%ban vertem arenaban, pp bd buff volt rajta, rajtam pp. Ezekkel mondtad neked is gondjaid vannak, pedig te loni is tudsz, gondolj bele nekem milyen:/ Magas destrokkal sajna nem talalkozok. A fast spell casting ugy neztem 1 casting speed enchantonkent, kicsit vicces:D TP +8-on ad 60% vedettseget nekem, 50 helyett. A tobbi summonomat encsizni nem latom ertelmet, csak a kinget hasznalom, esetleg manat toltok a masikkal.