A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kelempac
    Kecske Ray nincs harag:)

Darkmenx hidd el lényegtelen mi volt korábban:), a preludehoz lépest mi változott, nagyjából minden. Skillek, területek, itemek, elemental attrib stb stb. Akkor még elhiszem, hogy gáz volt a topc-t megszerezni de mostmár nem az.

Lehet (már megint anyázva..) szidni a jelenlegi krónikát , de nem tehetek róla, hogy augusztusban kezdtem játszani és így nekem már nem kell annyit szenvedni mint annak aki rohadt régen kezdte.

Most ha azt mondod sokkal könnyebb fejlődni, mert nekünk már sokkal könnyebb gyorsabb stb, akkor pláne kevesebb értelme van a walkernek.

Amúgy, ha már belementünk a flame-ba az első üzenetem fikázás/kötözködés nélküli.

Megjegyeztem, hogy ami történik szerintem üdvözítő erre darkmenx elkezdett kötözködni szokás szerint, hogy értsem már meg, hogy botterek nélkül nincs élet.

A véleményem lehet különböző, pont ti akarjátok rám erőltetni a szerintetek gondolatmenetet és titeket zavar, hogy én nem fogadom el a ti értékrendeteket, de annyit hozzáfűznék, hogy nem csak a botterek járnak erre a fórumra.

Vagy kereszteljük át a fórumot official fizetős bottereknek?
    Akkor csendben kussolok és tudni fogom nem ez a fórum ahol a gondolataimat megoszthatom azzal a pár emberkével akit esetleg érdekel.