Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunter of Deer
hali! van itt koztetek olyan aki G15-ot hasznal?
erdekelne hogy hogy muxik ez, pl a cp poti hogy pvpnel megnyomod a gombot es nyomja allandoan a cpt es pvp utan kinyomod? vagy magatol nyomja? (bar nemhiszem 😊) kene egy ket info rola illetve hogy van e applet l2hoz.
es irhatnatok egy ket pl is hogy miket programoztok be. mert gondolkodom rajta hogy kene venni g15-t csak erdekelne hogy l2vel hogy muxik.

thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

DarkVen
Van már egy 77-es dualist subbom, és egy 75 bd, csak a 3. subot nem döntöttem el, hogy HE vagy destro. Amugy a focus, amit bárelyik subtól fölvehetsz 10 critratet ad, az attack ad 30-at! (És megjegyezném, a barrier elég jól bejön)

*(megsúgnád pm-ben mire gondoltál a .........-al)

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Gordis2k
a PW az egy sub?😊 Azt hittem törölni akarja😛😛P: miért nem minyá TK😛

Ok benéztem akkor visszont eszedbe ne jusson mégegy Rogu classt felhuzni IMAO.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Epszilon
Használj supermant <#nezze> van benne egy olyan fasza beállítás a mons settingbe hogy bizonyos mobokat kerüljön el X step-re vagy loggoljon ki, majd vissza. Ugyan olyan árban van mint a walker max egykét Huf-al több.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

MeoH
Gordi, ez mar a 3dik subja lesz ha jol lattom...😊

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Dehogy kell neki eldönteni!😊
1. A mobok fixen stunolnak mert gyík vagy.! Maja nem 100% resist észrevetted?😊 Ugyan az véd moboknál mint pvpben de a mobok nem unak meg stunolni és a nagy számok törvénye kíméletlen.
2. Az jó ha van hpd hurrá csak nem ártana megölni az enmyt FOCUS for sure.
3. Vegyél egy bowot és ne pazarold az elsõ szubot HEre ahogy te haladsz sosem lesz mégegy szubod legalább egy fasza sub skilled legyen. Warrior ability HASTE! A HE bõl max a passiv 30 crit a jó(amit bármilyen subból választhatsz lol hisz enhanced passiv). A HE hasznosabb Raideknél de TE tank vagy a tank elég hasznos már magában is.
4. Best szetáp by me Tank(ha megvan a noble go for 79)/warrior/enhacer(wc or bd esetleg sws)/have fun.
u.i. személyes jótanács WALK!

És a végéra az elmaradhatatlan félinfó: Visszont van egy olyan skill+aug combó amitõl egyszerüen legyüzhetetlen leszel, elõször is enchantold a............és így egyszerüen nem tud veled mit csinálni az enemy mert ugye az aug még rátesz.
Szivesen.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH
Focus ofc. Health raidnel jol jon, de arra jo a healthes yaksa is.... Pvpben jobb a focus, plana ha beszerzel 1 drac.bowt melle.
Osszesegeben sztem a HE hasznosabb es jobb kari(es igy lesz bowja a PKnak is), de neked kell eldomteni mit szeretnel huzni.

fuck mmo's..i.,

Predtom0O
*megcáfolhatatlan
(még mielött vki beleköt)

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Predtom0O
Én annyit fûznék hozzá tallumba nem lehet healths SA-t rakni.
Én a helthre szavazok de ki ahogy gondolja (több hp hoszabb élettartam😊
A sub húzás meg, amivel szeretnél is játszani és nem unod meg.
Egy 78-s ppvel a seggedben mind2 hasznos kari nagyon de talán a destronak bossoknál több jó hasznát veszed.
(ez csak én véleményem,a sorokban olvashatóakat közjegyzõ által nem hitelesítettem ezért nem megcáfolható)

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

DarkVen
Üdv néktek!
Phoenix Knightnak milyen sa-t érdemes tenni forgotten blade-re, focus-t vagy healt-et? pvp-re lennék kíváncsi, mert raid-re egy healt-es tallumblade is megteszi.
Más: subnak destrot, vagy HE-t jobb felhúzni (78 pp-vel a hátam mögött) melyik éri meg jobban, esetleg késõbbiekben melyik lesz hasznosabb kari?

Blöffel kapcsolatban: a Resist Trait skill is számít, amit warrior subb után tudsz felvenni. Az majdnem mindenre ad egy kis védelmet 😄
A mobok stunnja ellen mi véd, mert hiába van rajtam maja, stunnresist ee buff akkor is fixen stunnolnak a mobok hot springs-ben még 77-en is gladival!

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

darkmenx
www.l2guru.com/forum

LF OL PvP movie. A youtube-on találhatóak elég xarok. Pár URL-t megköszönnék 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

darkmenx
koszonjuk a felinfot

Gordis2k
Csak Semmit nem érõ common itemek esnek a normal itemek csak raidbõl vagy craftból.

darkmenx
csak common drop van.

Hali!

Lattam egy hozzaszolast ami azt mondta, hogy:
Nincs Full drop Gracia ota.

Azutan meg egy olyat, hogy:
DE van!

Most melyik az igaz?

Koszonom!

daemonervosa
es azt botba ,hogy oldom meg ? :=(

Trolling is a art.

RUN BITCH RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

daemonervosa
Van valakinek otlete a warderek ellen? /a megolesukon kivul mer az egyelore nem megy/ ;<

Trolling is a art.

Hunter of Deer
hali nem tud valaki linkelni egy pro sword muse muvit? 😄 mondjuk pvp ill oly (tudom hogy nem gigamegabrutal egy kari de kivancsi lennek egy olyanra amivel jol toljak. es sehol nem talaltam egy ertelmeset sem (gondolok itt a youtubos zsarokra.)
szal ha valaki tud az ne fogja vissza magat is linkeljen 1et. (esetleg johet bd-s is 😊)
thx es tovabbi jo kockulast.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

molnarpe80
Frankó válasz köszönet 😊
Akkor már kezdem érteni a dolgot.

Furcsáltam, hogy arénában a 79-es mage-ekre meg s-es gladira simán nyomtam a blöfföt.
LeClairre meg nem ment rá. Szóval stun resist a kulcsa okés.
Azt tudtam hogy 3 komponensû skill.
De azt tapasztaltam, ha nem is stunnolt akkor is megfordította mindig az ellenfeleket.
Most meg még csak annyit sem.

De akkor már kezd összeállni a kép.

Hát igen nem nekem való ez a tõrös, de elsõ L2 karakterem és annyira a szívemhez nõtt.
Még kap tõlem esélyt 78-ig.
Amint látom, hogy akkor sincs rá esély, hogy valaha belejöjjek, abban a pillanatban kezdek egy sps-t vagy es-t 😊
Üdv és kössz még1x

1v1 Sancira fogadok 😊

Gordis2k
A bluff 3 részbõl áll minegyik külön reszist:
1. Stun resistje a passiv(set és éxer) + a con
2. Megfordítás reszisztje a men és a mental shild véd elenne ha a stun bejön +50% chance de ha nem jön be akkor mindisze 20% az alap
3. Cancel targte 10% ha nincs stun 20% ha van.

Trick teljesen fölösleges eröltetned 100as rangen belül mert az atack és a nexttarget is azonnal retargetel instantba. Arra kell használnod, hogy beleszakisd a stun/duble shotba!
Amugy meg nem arról volt szó hogy a tõrös nem neked való? Na mindegy crit sa nélküli angel slayer igan csak gimp.

Kár, hogy nem láttam a fightot btw😞

Viszont nem rossz ötlet szombaton rendezehetnénk PVP olympiat Sayhan😊

Akinek van kedve az jeleze jól😊 szombat este bli elõtt vagy helyett
1vs1 2vs2 5vs5 9vs9 Játszunk kicsit😊

A bluff bejövési esélye az ellenfél stunresistjétõl függ, és miveel ahogy írtad Maja lightban volt az íjász kurva nagy volt a stun resistje ráadásul hawkeye tehát nagy CON(Viszonylag) ami megintcsak stunresist.
Gordis2k
Amugy az invul 10seces😛

darkmenx
fail

Gordis2k
Jó nem kicsit ezt a skillt sokan megirigyelnék de lvl 70es kö= lvl8-9skill ami anyit tesz ,hogy lvl 70 feleti karikra land rate 5% és ráadásul a grades fagyon😞 De ha bejön gyakorlatilag instant win 1vs1ben.

daemonervosa
jah de elneztem egy your-al meg egy target-el 😄😄😄

Trolling is a art.

Epszilon
Gyere Franz-ra itt minden olyan olcsó <#eplus2>

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

solyomb
Nem inkább Curse of Doom?

Voyager5
Nemnagyon volt idõm próbálgatni,de mid70es kõ adta, majd meglesem.
molnarpe80
köszi ez frankó lesz sztem 😊

daemonervosa
5sec invul ? 😮

Trolling is a art.

Voyager5
Nemtudom segít-e neked valamennyit, nekem F11-cp, F12-gcp.
A makró beállítás pedig:F11 key press, 0,01 delay,F11 key release, 0,35 delay,F12 key press, 0,01 delay, F12 key release.
Repeat macro until key pressed again, seconds between repeats: 0.00.

Tegnap végre kaptam normál augmentet:
molnarpe80
bocs a dupla postért
nem lehet, hogy a nostromo bezavar a hardveres vezérlés miatt?
akármilyen módon?

én is azt láttam mindig pvp videokban, hogy a fõhõs issza a cp potit mint állat közben pedig folyamatosan rohannak el a cant use now xy reuse time remained..... szerû üzenetek
én is úgy tudtam, hogy nem lehet olyan gyorsan inni a gcp-t
de ezzel mint a sztroboszkóptól villódzik a karim ahogy villog rajta a cp poti narancssárga effektje

nem nagyot mondani akarok, de tényleg így láttam 😞
100 szónak is 1 a vége
bármennyi is a reuse time úgyis feljebb veszem a késleltetét, mert ez ilyen formában gazdasági csõd 😊

molnarpe80
oké köszi gordi az enchant success rate infót

hát figy valószínûleg igazad van nem mértem ki
DE
fingom nincs nostromoval, hogy mûködik
az volt beállítva, hogy f12 press down 0,06s delay f12 release
tehát 0,06 sec van az f12 lenyomása és felengedése között
ekkor issza a cp potit ezt az egészet ismétli 0,00 sec- enként
addig ismétel amíg megint le nem nyomom a gombot
namármost gyakorlatilag rányomok a gombra és megint közben elment vagy 3-4 gcp poti
pedig 2x gyorsan megnyomom egymas utan
és annyira nem vagyok lassú hogy ez 2 sec-be teljen

tényleg nem tudom akkor mi van 😞

mindenesetre beálítottam, hogy ne 0 sec-enként hanem 1 sec-enként ismételje
így már tûrhetõbb

amúgy pvp 79 saggi +5 drac bow maj light mást nem tudok hiero full buff
77 ghost hunter +0 angel slayer maja light hiero full buff
20-ból kb 1X sikerült rá a bluff a trick sem remekelt tulságosan pedig toltam olyan sûrûn mint állat

a bluff nemhogy nem stunolt még csak meg sem fordította
ez mitõl függ, hogy sikerül-e?
mindenesetre nagyon várom a 78-at focus skill mastery, focus death, assassination skillek miatt

azt még megvárom, illetve akkor csinálok néhány skill oe-t is elemental-ra, hogy ki tudjam használni a fegyót
ha onnantól sem megy a tõrös akkor reroll 😞

És mi van Valakasszal? Meg gladi nem jo grp vs grp-ba?

Antharasnal is mehet.
Ha a heart nel gyulekeznek, akkor elegge egykupacban van mindenki, ha a hid felol jonnek, akkor meg ott. Meg szinte barhol.. ha csak 20 emert olsz meg vele, mar akkor megeri sztem..

anno mikor még Enmity egyben volt és mentünk egy baium pvpre nova ellen, akkor megesett, hogy rászaladtunk egy ilyenre, de én se elötte se utána nem emlékszem ilyenre. kb 3 helyen lehet elsütni. IT bejárat, Galaxiához vezetõ lépcsõ és a várkapuknál. Enmityben volt két és fél percnyi UDnk, ezért nem nagyot izgatott senkit a dolog 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Trixtan
wtb tallum heavy sett & dual kesha + 4 ha esetleg valakinek van elfekvõben emberi áron. /franz/

köszi

Teonon szinte majdnem minden antharas/frint/baium elott 200vs200 gg..
Es azert azt sem mondanam, hogy a varik nem jok mass pvp-re. 3 vari megol egy clant az aranyos fusion skillekkel. Most lehet tuloztam egy kicsit, de azert eleg kemeny, amit ezek a skillek sebeznek, es ahogy sebeznek.

Gordis2k
Ok szal 45 az isteni én nem gyõzöm kihangsulyozni Elementencshant failer vagyok Arcane macém pl 80+ kõböl ment fel az angel slayerem 78ból és a rekordom a mindent vivõ sláger Drac bow 127 kõ és még csak 110es... valóban 50-60 az átlag ez tökéletesen fedi az igaszságot mert pl Sanci aki Enchant pro 40-45 kõböl röhögve feltolja 150re ,ahogy Eloim is.

Viszont a cp potibol ha elnyomsz 8at 1 sec alat el is veszlek feleségül...mert pontosan 0,7 sec a reusa ergo 1sec alat hajszálra 1et tudsz elnyomni viszont 2sec alat majdnem 3at😊és igen 7sec alatt pontosan 10et GF kár, hogy nem láttam. Amugy mi is volt a pvp ki kivel?(class/szint/cucok)

molnarpe80
Tisztelt Publikum!

Lezajlott a LeClair Myriell szuper rangadó.
Meglepõ váratlan és fordulatos módon vesztettem 😊

Fu.ck
nah mind1 majd repeta, mert amúgy jó volt.
ezen a nostromon még konfigolni kell
ki hogy hasznalja hadd kérdezzem már meg
én beállítottam 0 sec késleltetésre a gcp-t
és mint az ÁLLAT másodpercenként megiszik vagy 7-8 darabot 😊
ez jó mert invi mód csak egy kicsit drága

mekkora késleltetés a frankó 1 sec darabonként?
a találkozó elõtt nyomtam a fegyóra 45 darab fire stone-t és csak 130-ig ment fel (aminek hasznát nem láttam, mert még nem tudtam skillt enchantolni elementre 😞 )
ez a 45 darb / 130 az jó arány?
cimbim szerint ez 50-60-ból szokta elérni a 150-et
én azt vártam volna hogy vagy 35-bõl meglesz a 150 😞
egyszer csináltam pts-en ott annyiból megvolt kb

tényleg 50-60 a reális?

daemonervosa
ha elveszik a spotodat, az fontos? -ott a legjobb az xp,drop ezert ott xpznek a szuperhõsok

Trolling is a art.

nlaci86
hellbound fontos?😊

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

daemonervosa
Csak fontos es értékes dolgokért megy a pvp, a nagy pvp mindig baium, antharas , frintezza raid elott zajlik, vagy epp hellboundon manapsag 😞)

masspvpbe tenyleg nincsenek meelek, de kisebb grp vs. grpokba nincs jobb egy par torosnel 😊

Trolling is a art.

nlaci86
Pvp-ben mindenkinek jó esélye van, de a kérdés hogy mit nevezünk pvp-nek. Pl max buffal íjászok szinte verhetetlenek, belém 1k-s pdeffel 9k-t lõnek crittel, buff nélkül 300-akat. Varikra nagyjából ugyanez igaz. Cp poti nyomogatás megintcsak befigyel, quick hp poti is kicsit unfair. A cuccon rengeteg múlik, topS-es kari ellen A-snak szinte semmi esélye. Kb egy 70+os partyt lerakhatsz ha jó buffod, cuccod van, meg elég cp poti. A jó az, hogy a nagy klánok nem nagyon verik a kiskarik ölésére, de persze van pár csicska aki 90es mainnel jon ha a subját leölöd C gradesen.
Masspvp-re íjászok a legjobbak, kevés manából rohadt nagyot sebeznek. Varik manája pikkpakk elfogy. Paladin pl visszacppotizik szinte minden sebzést, de az õ sebzését is mások😊. Buffer kevés van, fõleg botolják õket, pedig nagy a kereslet irántuk. Most a támadóskillekkel sztem elég erõsek lettek. 1.2k mdefemre 3k-t sebzett egy ES az egyik nap. Bishop is biztos út egy nagy klánba, bossokra. Közelharcosokban nem hiszek, mire odaérnek sztem lelövik õket. Persze 1v1 más, de ha 1v1 nyersz akkor bsoezik a másik és visszajön min. 5 emberrel...
Pvp Frantzon 90+v90+ elég sûrûn van nagy klánoknál.
Fontos és értékes dolgokért nincs pvp, csak magáért a pvpért.

Franzon a Folk of Nimrod szinmagyar klán vár ha van kedved játszani, magyar zászló a jelünk, bárki be tud venni ha jönnél. Ha van kérdésed ingame megbeszéljük. Meghívót tudok küldeni, írj rám pmet ha kell.

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

daemonervosa
"l2 adena" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 535 000 találatból. (0,23 másodperc)

Trolling is a art.

Predtom0O
Vki tudja hogy Franzon kívûl milyen adena árak vannak a többi szervereken?
(csak kiváncsiság)

Gordis2k
Sayha for sure!