88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    most telt be a pohár
  • Endaer
    hja, de errol mar korabban is meggyozodhettunk, most akkor hol az ujdonsag? :)
  • ErrOrHUN
    nem vagyok senki oldalán, csak a tököm tele lett, hogy itt játsza a "legitet", a képmutatás iskolapéldája
  • Endaer
    van crackelt IG 2.05 walker is, es van crackelt OOG Walker is, aki keres, az talal.
  • Endaer
    miapicsa, Flash kontra Error? Ez am a nem vart fordulat. En azt hittem, ti egy oldalon alltok. :> Vagy ne sertegesselek senkit?
  • BaalKain
    Marad az L2Divine?
    Tapasztalatok?
  • ErrOrHUN
    szerintem, meg még jópár ember szerint neked kéne a leginkább kussolni ebben a témában Mr. LegitvagyokdeegyüttbotoztamveletekHSbenmegaholtehettem
  • daemonervosa
    erre kellene kitalalni valami megoldast? hmmm nézzükcsak? mondjuk ,hogy ne tudj bottal csatlakozni ?!?!?!?!

buták ezek a ferdeszeműek /vagy épp nagyon okosak :) /
  • MeoH #78487
    Az ok valszeg Aion. Mert kicsit lazad a nep, hogy 2hete live a game es mar kicsit sok a bot... NcS nem hulye, tudja hogy elszarta a dolgot L2vel. OK, hogy hozta a nekik a lovet a sok "bot acc.", de attol meg ez nem vett jo fenyt rajuk. Tudjak, hogy tenni kell vmit, mert bizony ez az Aionos bot dolog, eleg sok leendo jatekost elriaszt, ismerve a multat...
  • daemonervosa
    szerintem bekaphatjak.. szerintem..
  • ErrOrHUN
    meglátták a 24/7es rebust és igy döntöttek. nem elég hoyg a sárgák, még a magyarok is? :D
  • solyomb
    Költöi kérdések voltak:) esetleg véleményekre lennék kíváncsi ki szerint minek köszönhető ez...
  • Endaer
    ha egyszer az NCSoft igazgatoja leszek, boldogan valaszolok neked ezekre a kerdesekre. Addig sajna csak guglizom es forumokat turok infokert, valamint kozzeteszem amit talalok.
  • solyomb
    Nem azért de most ennyire töketlen balfaszok ülnek az ncsoftos székekben? Vagy valami új PR-s került be hozzájuk, aki ilyen sok hühó semmiért kampányokat folytat a jobb megítélés érdekében? Vagy az aionra akarnak átrakni szépen mindenkit?
  • Endaer
    google ftw, again

Finally, it seems it s the end of walker, who tought this possible?

Only way to use it atm is to have bought a lot of cards.

Here you got the answer from towalker.

i hope u bought a lot of cards for your walker, here you got the answer i received from walker

why website down?
    because NCsoft asked the Korean government/police for assistance in stopping bots
    so we close it

can botter still use walker?
    you can use walker as normal.

forras
  • Endaer
    blahfirmed az egyik moderator altal:
    "apparently the korean government stepped in and shut down the towalker.com operation, dunno if it'll hold up or what or if they will be back "
  • daemonervosa
    én azt hallottam kibannoltak? iz it tru? ;>
  • pharao
    Hehe sztem ülj vissza a sarokba, ha nemtod, hogy miröl beszélsz. Bannolták a karim, nem tagadom, de ha a részleteket nemtod, akkor minek pattogsz pumukli?
  • irenicus
    stimmel megint,csak egy hiba van uo-t sosem indítottam el,helyette volt cod1,meg cod4:D lassan cod5(amint össze poker-ezem rá a pénzt:D)
  • daemonervosa
    true... true...
  • ErrOrHUN
    pubi egy dolgot ne felejts el, te is botos vagy, az elsők között basztál rá, sztem hagyd abba
  • pharao
    Azért vicces, hogy a sok botos azt hiszi, hamár legit a játékos, akkor minden egyes %-ért vért izzad és ha meghal, akkor "harakiri". Nemtom honnan szedték, de sztem mindenki magából indul ki. Ez egy játék és 1. én leszarom ha enemy miatt borulok, vagy mert szar a party és sok a noob, 2. Nem ér annyit az egész, hogy siránkozzunk. Jah és jöttök evvel a baromsággal, hogy a legit halála utánn bejön az, hogy most 3-4 esetleg 5 órányi XPt bukott. Hát nem, hisz ha nem solozol, akkor partyba megy az ökörködés és jól szórakozunk nem úgy, mint a "berakom a bandát aztán nézek valami xart a TVben"-ben.
  • Sirch
    Ja és egy apró kiegészítés:
    Régebben nem kellett a quest, most már kötelező felvenni.
  • Gordis2k
    Egy embernél csak egy kő legyen! Csak egy fog felmenni és igen 1/20 az arány.
  • Zeros
    Tudjuk tudjuk te lvl7 en már az S gradest zergelted.....
  • Sirch
    Vacak aránnyal megy fel.

Sanci:
    Külön pirulákat kellett szednünk, hogy nyugodtan aludjuk, és ne legyenek rémálmaink Stormblaze támadásaitól.
  • DeathlyHallows
    :) nemtom te mennyire ismertél engem, eN1GmA volt a nevem, de van bennük 1 közös dolog, mindketten uo-ztunk, cod2-ztünk és l2zünk is :P rossz emberek már nem lehetünk :P
  • solyomb
    A hun allyba is ekkora volt már a stressz?:)
  • NewMoon
    Yo!

Egy kis tanácsot szeretnék kérni a hozzáértőktől! 11-12 es soul cryt szeretnénk húzni, l2wh szerint skylancer és hellmann is jó. Eddig 6x proáblkoztunk de semmi. Most ez ennyire szarul megy fel vagy valamit elrontunk?
  • ErrOrHUN
    bazz 160%? én 79 20%ot 3x csináltam meg 5%ról pvp meg raid miatt. az 1 milliárd xp. az kb annyi mint a 77-79. lvl 65 óta warban? akkor a lvl7-mel vezetek?
  • aalat
    Koszi az elismerest toled is!
    Sirok az exp utan? jo vicc..
    Tudod nalunk egy mass pvp nem 20vs20 a teonon... egy mass pvp-ben kb 4-5%-ot vesztek, mert szarok ra.. es go castle/village/ch es megyek vissza rezelni a clanom.
    brezt soha nem kerek, bsoe nincs nalam, ha 9en jonnek nekem, akkor ottmaradok, es ha le tudok olni egyet is, akkor mar jol erzem magam, ha nem, akkor ez van.
    Szeretem, mikor valaki ugy beszel a masikrol, hogy fingja nincs arrol, hogy mit csinal a masik.
    Csak hogy tudd, lvl 65 ota kb 800 emberrel vagyok warban. a bishoppal 73 es 74 kozott kb 160%-ot fejlodtem 100 helyett. Mert en jatszom.. es igen exp kozben pvp is van.. ja, ha botozol akkor ilyen nincs.. elfelejtettem..sry
  • aalat
    Koszi!

Tudod, en azert jatszom ezzel a jatekkal, mert szeretem csinalni. Es szerinted miert 2 ev? Talan mert nem baszom el ra a szabadidom... es, kosz, de jol megvagyok a munkahelyemen :P
  • darkmenx
    [moderálva]
  • kelempac
    Kecske Ray nincs harag:)

Darkmenx hidd el lényegtelen mi volt korábban:), a preludehoz lépest mi változott, nagyjából minden. Skillek, területek, itemek, elemental attrib stb stb. Akkor még elhiszem, hogy gáz volt a topc-t megszerezni de mostmár nem az.

Lehet (már megint anyázva..) szidni a jelenlegi krónikát , de nem tehetek róla, hogy augusztusban kezdtem játszani és így nekem már nem kell annyit szenvedni mint annak aki rohadt régen kezdte.

Most ha azt mondod sokkal könnyebb fejlődni, mert nekünk már sokkal könnyebb gyorsabb stb, akkor pláne kevesebb értelme van a walkernek.

Amúgy, ha már belementünk a flame-ba az első üzenetem fikázás/kötözködés nélküli.

Megjegyeztem, hogy ami történik szerintem üdvözítő erre darkmenx elkezdett kötözködni szokás szerint, hogy értsem már meg, hogy botterek nélkül nincs élet.

A véleményem lehet különböző, pont ti akarjátok rám erőltetni a szerintetek gondolatmenetet és titeket zavar, hogy én nem fogadom el a ti értékrendeteket, de annyit hozzáfűznék, hogy nem csak a botterek járnak erre a fórumra.

Vagy kereszteljük át a fórumot official fizetős bottereknek?
    Akkor csendben kussolok és tudni fogom nem ez a fórum ahol a gondolataimat megoszthatom azzal a pár emberkével akit esetleg érdekel.
  • molnarpe80
    kelempac sry a reggeli lefaszozásért
    ennyire nem kenyerem direktben taplónak lenni
    sok minden összejött és amúgy is kurva pipa voltam

amúgy végigolvasva a flame hozzászólásait
    tényleg egy picit emelkedj felül ezen a "szerintem" hozzáálláson és láss a sorok között
    aztán nem lesz senkinek semmi gondja veled

mindenki volt a "szerinted" állásponton egy darabig
    az szúrja mások szemét, hogy ha már tegyük fel értelmesen megpróbálunk vitázni mindegy mit mondd a másik te csakis a "szerintem" álláspontot hajtogatod

hadd említsek egy példát már (mert velem szoktál példálózni mint a csávó aki nem tudja használni a karakterét) (mondjuk ez így ebben a formában nem is igaz, de ezt most hagyjuk)

te freen kezdtél nem? onnan jöttél ide
    na veled ellentétben én itt kezdtem interlude során és kapcsolatok nélkül kezdtem el itt játszani
    (nem tudtam semmit a játékról, nem volt haver aki kölcsönad egy draconic bowt, vagy 10 milla zsebpénzt)
    (volt a 12 adenás drop/mob aztán hajrá)

képzeld manuáloztam én is 55-ig pontosan :)
    nem ismertem a botot, nem ismertem a donatet (bár így is maradt volna :( )
    szal partyztam orrba szájba mindenkivel lvl35 körül kialakult egy jó kis banda akikkel minden nap mentünk manuálban
    nőttünk nőttünk élveztük a játékot

csapódtak hozzánk mások is
    40-ig minden questet megcsináltam amit lehetett többször is
    raideltem
    40-re lett egy dark screamerem de jó is volt meg academys d-s light set
    tudtál örülni mindennek
    vazze lvl 20 alatt gyalogoltam mindenhova
    talking island village-ből átúsztam gludin villagebe mert nem volt pénzem tp-re
    dark elf villageből átgyalogoltam adenbe meg egyebek
    megvolt a maga hangulata

összefutottunk más arcokkal is, játszottunk együtt
    nyomjuk, nyomjuk jéééééééééééé WTFFFFFFFF???????
    pár nap után 1 graddel nagyobb mint mi

mi a fasz????????? kérded te jah hááát bot :) jön a válasz
    még 1 hét aztán már nem jönnek a haverok mert sötétkék a mob
    aztán szép lassan találd ki magad, hogy hova jut az ember

mindenkinek megvan a maga sztorija miért botozik
    55 után miután megtudtam, hogy van donate meg bot áttértem az új vallásra

és 78/76/52-n low lvl vagyok nem vesznek be egy nagyobb war klánba ahol a klán 80%-a kurva jó haverod, mert hát low lvl vagy nah
    és csak ingyen crp vagy másnak

tény hogy sokáig botoltam magam és ezen időközben nem játszottam a karim, mert azt hittem elég a magas szint és az mindent megold
    rájöttem nem, de ez már másik történet

jelenleg mondjuk ugyanannyit játszom mint te
    belogolok élvezem úgyanúgy a játékot mint te csak ha elfáradtam beteszem botra nem pedig kilépek
    ugyanannyit játszom mint te csak sokkal magasabb leszek szintben mint te
    ez itt a lényeg
    miután ezeket átéled már nem akarsz ezek után enélkül játszani
    szeretem a játékot, de nincs az az isten, hogy úgy manuálozzak tovább, hogy napi 0,8%-ot fejlődöm és tudjam hogy mondjuk húsvétra szintet is lépek
    nah ehhez kell mazochizmus, de nagy adag
    közben ne beszéljünk arról, hogy bot nélkül nem lesz pénzed bres-re
    amivel ha war klánban vagy kb azt éred el, hogy nemhogy nem lépsz szintet húsvétig, hanem kb 30 szintet estél vissza
    míg más csávók óránként mennek 2%-ot 83-on dínó szigeten

ez egy pvp játék (és most gondold szépen végig amit írtam, ha ezek után is jössz a de "szerintem" álláspontoddal, akkor végleg feladom)
    (speciel rohadtul gyűlölöm a /next target /attack-ot egy 5 négyzetméteres cata szobában 12 órán át)
    ez pvp játék és aki lemarad az kimarad de nagyon csúnyán az igazi élvezeti részéből

még 1x sry a faszért
  • irenicus
    jhajha stim:D amúgy a pontosság kedvéért:Ir3N!CuS :)
  • solyomb
    Én speciel pont ezt élvezem, hogy vannak olyan karik akiket mondjuk vért izzadva meg tudok verni, igaz azt már kevésbé, hogy még mindig vannak olyanok akik ellen esélyem sincs:) De remélhetőleg ez is hamarosan változik.

Engem marhára nem zavar, hogy te common ruhában siegeken esve kellve hol mást boritva futkározol és élvezed a játékot, söt örülük is neki, hogy akad még olyan aki ezt igy ebben a formában szereti. Csupán az nem tetszik, ahogy a tuloldal egy jelentős részét megközeited, és fittyet hánysz mondjuk azok véleményére akik lehet hogy már megéltek egy smást és nem a "szerintük" véleményt mondják el, hanem a tapasztalaikra alapozottat.
  • DeathlyHallows
    egy kis témától eltérő beleszólás: irenicus én téged ismerlek cod2-ből:P infinity-s voltál ha te az az IreNiCuS vagy, asszem így írtad :dd
  • darkmenx
    remelem a preludeos hasonlatbol letudod szurni a mondanivalojat bar mar erosen kezdek benne ketelkedni.
  • darkmenx
    hat dude en meg nem lattam buginal/gerikenel vagy sancinal durvabb gamert magyarok kozott, mindannyian huztak karit kezzel (igen meg egyutt is huztunk karit kezzel) megis az elso talan a masodik utan eloszedtek a botot, guess why?

ja es mi nem az ilyen 4x vitality rendszeres kurva anyadon huztuk a karit, hanem prelude szerveren ahol lvl64 utan nem kaptal skilleket.