A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• molnarpe80
    kelempac sry a reggeli lefaszozásért
    ennyire nem kenyerem direktben taplónak lenni
    sok minden összejött és amúgy is kurva pipa voltam

amúgy végigolvasva a flame hozzászólásait
    tényleg egy picit emelkedj felül ezen a "szerintem" hozzáálláson és láss a sorok között
    aztán nem lesz senkinek semmi gondja veled

mindenki volt a "szerinted" állásponton egy darabig
    az szúrja mások szemét, hogy ha már tegyük fel értelmesen megpróbálunk vitázni mindegy mit mondd a másik te csakis a "szerintem" álláspontot hajtogatod

hadd említsek egy példát már (mert velem szoktál példálózni mint a csávó aki nem tudja használni a karakterét) (mondjuk ez így ebben a formában nem is igaz, de ezt most hagyjuk)

te freen kezdtél nem? onnan jöttél ide
    na veled ellentétben én itt kezdtem interlude során és kapcsolatok nélkül kezdtem el itt játszani
    (nem tudtam semmit a játékról, nem volt haver aki kölcsönad egy draconic bowt, vagy 10 milla zsebpénzt)
    (volt a 12 adenás drop/mob aztán hajrá)

képzeld manuáloztam én is 55-ig pontosan :)
    nem ismertem a botot, nem ismertem a donatet (bár így is maradt volna :( )
    szal partyztam orrba szájba mindenkivel lvl35 körül kialakult egy jó kis banda akikkel minden nap mentünk manuálban
    nőttünk nőttünk élveztük a játékot

csapódtak hozzánk mások is
    40-ig minden questet megcsináltam amit lehetett többször is
    raideltem
    40-re lett egy dark screamerem de jó is volt meg academys d-s light set
    tudtál örülni mindennek
    vazze lvl 20 alatt gyalogoltam mindenhova
    talking island village-ből átúsztam gludin villagebe mert nem volt pénzem tp-re
    dark elf villageből átgyalogoltam adenbe meg egyebek
    megvolt a maga hangulata

összefutottunk más arcokkal is, játszottunk együtt
    nyomjuk, nyomjuk jéééééééééééé WTFFFFFFFF???????
    pár nap után 1 graddel nagyobb mint mi

mi a fasz????????? kérded te jah hááát bot :) jön a válasz
    még 1 hét aztán már nem jönnek a haverok mert sötétkék a mob
    aztán szép lassan találd ki magad, hogy hova jut az ember

mindenkinek megvan a maga sztorija miért botozik
    55 után miután megtudtam, hogy van donate meg bot áttértem az új vallásra

és 78/76/52-n low lvl vagyok nem vesznek be egy nagyobb war klánba ahol a klán 80%-a kurva jó haverod, mert hát low lvl vagy nah
    és csak ingyen crp vagy másnak

tény hogy sokáig botoltam magam és ezen időközben nem játszottam a karim, mert azt hittem elég a magas szint és az mindent megold
    rájöttem nem, de ez már másik történet

jelenleg mondjuk ugyanannyit játszom mint te
    belogolok élvezem úgyanúgy a játékot mint te csak ha elfáradtam beteszem botra nem pedig kilépek
    ugyanannyit játszom mint te csak sokkal magasabb leszek szintben mint te
    ez itt a lényeg
    miután ezeket átéled már nem akarsz ezek után enélkül játszani
    szeretem a játékot, de nincs az az isten, hogy úgy manuálozzak tovább, hogy napi 0,8%-ot fejlődöm és tudjam hogy mondjuk húsvétra szintet is lépek
    nah ehhez kell mazochizmus, de nagy adag
    közben ne beszéljünk arról, hogy bot nélkül nem lesz pénzed bres-re
    amivel ha war klánban vagy kb azt éred el, hogy nemhogy nem lépsz szintet húsvétig, hanem kb 30 szintet estél vissza
    míg más csávók óránként mennek 2%-ot 83-on dínó szigeten

ez egy pvp játék (és most gondold szépen végig amit írtam, ha ezek után is jössz a de "szerintem" álláspontoddal, akkor végleg feladom)
    (speciel rohadtul gyűlölöm a /next target /attack-ot egy 5 négyzetméteres cata szobában 12 órán át)
    ez pvp játék és aki lemarad az kimarad de nagyon csúnyán az igazi élvezeti részéből

még 1x sry a faszért