A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Skynet85
    Jaj már nem dől a kesh a lopott, össze vissza foldozgatott l2 off szerodból?:). Nem kell ennyire idegesnek lenni térj át L2J-re Te is:)

Off fejelsztéshez valóban nem értek, nem is akarok :D

Host file-t használok kilenshez hozás se nyulok, sőt nc updateli a klienst:)A fröcsögésed meg hagyd már kérlek abba, host file modifikáció windowson belül van amihez NC-nek semmi köze sincs, És amíg nem ÉN írom át egyik játéoks hostját sem addig semilyen törvény sértést nem követek el külön kitéve pedig sehoil nincs, írtam egy host file patchert ami egy publick szeroról folyamatosan frisíti az ip-t és a felhasználó beleegyezésével írja át azt ergó, ahogy mondtad ,,én csak l2j szerot futtatok" minden más a felhasználotól függ.

Azt pedig még szerintem Te se hiszed el, hogy NC végig küldi a láncos kutyáit = FBI-t is mindnen 13 évest lecsuknak host modosításért:)

Részemről vita vége