A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nagy móka volt, sajnos siegestatot nem tudtunk lekérni, de egész este 2 ember halt (abból az egyik a buffbox PP akit bevittem véletlen throne terembe :D) de a killjeink biztos, hogy 150-200 körül voltak. Vicces volt, még mikor a képen látható srácok a várat védték úgy indultunk, hogy kb 6-7 party "ideiglenes ally", voltak klánok 3-4 partyval akik a belső várudvaron szotyiztak az unikum meg terrorizálta az egész trón termet :D. Egyszer kellett csak barriert nyomnom, kicsit elkapott a hév és befutottam egymagam a throne terembe olyan 30 ember közé, épp akkor portoltak ki a hullák nyomtam 4 AoE skillt, elborult a fele. Addigra kitargeteltek oldalról az archerek/nukerek lelőttek 2k HPra, nézem a radart, mindenki a belső udvaron, mondják rebuff :D Barrier->Sonic Move->Skera kifelé Ilu épp megtudott menteni Shaerével :D