A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• nlaci86
    MucMuc:tegnapelőtt egy 80+-os sts (pow,empo,bd,sws buffban) több mint egy percig lőtt és visszacppotiztam meg healeltem, jó az a cov hidd el. Persze Gordinak 1 ütés vagyok ezzel a béna kalapáccsal ch buffban, de ez alap.

Error: neked meg 1400 az mdefed alapból, hogy egy pp buffal 1700 lesz? Hm és 120-al futsz? Hiszen csak egy ww2 van rajtad. Az attack speed is elég impresszív. Csak nem mind a 10 ujjadon van Baium?:D Crit rate nagyon érdekes. Bartzon egy nullával többet ad a focus3 úgy tűnik.
    Minálunk - a Franzon - egy íjász pp és bd buffal nem ilyen erős és nem lő le 2 lövésből. Azt hiszem ez volt az alapfeltevésed. Ha maxos buffban herokent meg mittomén mivel megölnek egy lövésből azon nem csodálkozok, de nem hiszem hogy ebből kéne kiindulni. Hidd el hogyha rajtam is halhatatlanság van meg cov meg servitor barrier meg windstorm akkor éppen olyan eséllyel nyírlak ki mint te engem.