A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #77959 hát itt szinte mindeki tehet arról a helyzetről ami most itt az EU/USA szervereken van. Azt igazából nem tudom hogy Spam miért most kezdett el nagy erőkkel tarakítani, de az tuti, hogy még inkább fog. Az, hogy most kifogürülni az l2 a botok miatt, az korán sem biztos, most olvastam 1 nem rég kiadott interjút amit ha tényleg mindehol úgy alakítani ahogy az interjúba elhangzott lesz itt sok játékos. Lehet ezért is megy a takarítás. De az tuti hogyha előbb kezdett volna el Spam takarítani mondjuk 1 éve akkor azért nem 1 játékost itt tudtak volna tartani aki a botok megutálása miatt ment el. Az meg, hogy ugye mindenhol drágább lett a piac azért van hogy csökkent az adena ár amibe a sok bann-on kivül lehet ez a világ válság is szerepet játszott.
Erről a botról meg annyit, hogy szerintem is fölösleges most meg már főleg. Amúgy meg azért fizet 1 normális ember az acc-ja után, hogy játszon vele akkor nem tudom miértelme ha nem játszik vele csak 1 program. Az igaz, hogy ezt a játékot annak találták ki aki legalább napi 5 órát rátud szánni arra, hogy játszon. Az meg, hogy valakit a botozok között olyan divatosan csak "non lifer"-nek hívnak mert nagyon sokat játszik nevetséges, már pedig azért mert csak az az ember tudja élni igazán az életét aki azt csinálja amit szeret és az életébe az l2 az 1ik dolog akkor az az igazi "lifer". Azon mondjuk én is jókat nevetek mikor olvasom ahogy a botozok sírnak mikor bann-t kapnak, pár nappal előtte elvannak szállva maguktól, hogy nekik milyen szintjük meg cuccok van, de azt meg semmi, csak 1 rakatt kidobott pénz volt az egész.
De hozzá teszem volt olyan botozó játékos akit azért sajnáltam, hogy ki bann-oltak, mert ők tényleg hozzá tudtak tenni valamit szerintem és sokat szerinte a teon életéhez pl.: MissCarnage & Gustavs, na ők azok akiket tényleg a végére kellett volna hagyni. Az 1ik legvicces esett volt számomra az utóbbi spam hadjáratok közül, mikor 1 teon-os ürge hírdtette a karakterét eladásra 1 jól felveszerelt aszem 80-as Sagi 2 75+ sub-al, na a szerencsétlen 1 nap bekapcsolta a botot csak hogy kipróbálja v kiprbáljon azon belül vmit még az nap meg kapta a bann-t szal se pénz, se karakter:D.
Nagyon köszi annak aki be post-olta ez az NF-en történt RB ölést, hát talán a legnagyobb poént ezek csinálták ami az l2-vel kapcsolatos, meg sem lepődtem hogy magyarok voltak:D