A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nem 1ezik a velemenyunk, ennyi. Miota jatszol offon? Fel eve? Biztos baromira kepben vagy...
Nekem semmi bajom a leg0tokkal, sot parral jobban is vagyok, de ok nem irogatnak faszsagokat ide, elfogadjak a tenyeket. A hulye a szemelyednek szolt.
A mas is csal dologgal pont beletrafaltal. C3-C4ota kezdodott a tomeges botozas, es epp azert, mert spam haverod nagy ivben szart ra, es semmit nem tett ellene. Ugyis irhatnam, hogy szinte buntetlenul lehetett hasznalni es jott az xp. Es akkor meg kicsit mas volt a fejlodes. Persze neha voltak vesztesegek, de az elhanyagolhato %. A sirasrol annyit, ha jon a bann akkor ennyi, nem fogok sirni se itt, se mashol. A kurvanak all, ne lepodjon meg ha megbaszak alapon.
Ezt a belepes dolgot meg pont az ilyeneknek szanjak mint Te. Elmondom, hogy kb kronikankent 2, max3 uj walker verzio jon ki. Ne mondja mar hogy olyan nehez lenne meggatolni a belepest, ha akarnak. Ha komolyan vennek, akkor felveszek erre a celra 2embert akinek ez a dolga, es naponta valtoztassa az "algortimust"...De ok leszartak, leszarjak es ez utan is lefogjak szarni. Mert jol tudjka ok is, hogy jo esetben negyed annyian jatszanak, mint most. Es akkor a profit is keves.
Vegul: igen jobb lenne az L2 bot nelkul. Jatszottam anno freen es jobban elveztem mint itt offon. De mivel bot volt, van es lesz is, ninc smirol beszelni, es ez mind NcS hibaja, mert akkor nem tett semmit, amikor kellett volna, most pedig mar tok mind1.
csokolak