A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Unatkoztam...google-ben rákerestem L2-re...és az 5. oldal nf volt...aztán elkezdtem híreket olvasni...és hát arra jottem rá, hogy a "nova nf-en is alkotott"...ezt lessétek meg, jót pörögtem rajta :)
-Néhány játékos láttszólag az egyértelmű hibákat sem veszi észre és feltűnően csodálkozik, ha ezért rászólunk. A mai napon az egyik klán szorgalmasan gyilkolászta Valakast, annak ellenére, hogy észre kellett volna venniük, hogy valami nem stimmel, hiszen Valakas nem védekezett és nem támadott vissza. A legbutább játékos sem képzelheti szerintünk, hogy normális dolog az, ha egy epic boss szó nélkül tűri, hogy megöljék, senki nem gondolhatja, hogy ez a normális állapot. Elegünk lett abból, hogy minden hasonló esetnél az első reakció az, hogy "Dehát a ******** klán is et csinálta, nekik miért szabad?"
A mai naptól az epic bossok csak előzetes bejelentés után, GM felügyelettel támadhatók.
A korlátozás a következő bossokra vonatkozik:
Queen Ant (40)
Core (50)
Orfen (50)
Zaken (60)
Baium (75)
Antharas (79)
Valakas (85)
Az a klán, amelyik ezen bossok valamelyikét kívánja leölni legalább 72 órával korábban köteles e-mailben jelezni szándékát a GM-eknek, megjelölve a kezdéshez kívánt időpontot.
Amennyiben több klán is jelentkezik agy-egy bossra, a bossolás jogát a klánok közötti párbajjal fogjuk eldönteni. Minden korlátozás alá eső boss hetente egyszer támadható és minden klán csak egy bossra jelentkezhet.-
GF NF Team.