A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• molnarpe80
    Tudom Csárdi iagazad is van részben!
    Hétfőn szerdán pénteken vasárnap játszom manuálban :)
    Ettől nemigen van eltérés. Most pénteken nem voltam bent. Tehát minden eseményről pont lemaradtam.
    Nem is xp party kellett :) Halni akartam manuál pvpben, hogy legyen értelme mit visszabotozni :)
    Én is botozok, de a manuál time az manuál time. Party leállít városba vissza Myriellel aztán kérdések "fortress zariche akamanah boss party gank bármi?" semmi :(
    Megközelítőleg 1,5 éve l2-őzöm. Ez a hatalmas játéktapasztalat abban merült ki hogy az idő 95%-ában azért fizettem a játékért, hogy a gépem jól szórakozzon helyettem. Kb a gépem játszott a walkerrel :)
    Ez az egész piaci faszság meg ez idő alatt lecsapódott minden csalódás most öltött nálam alakot.
    Mondom nem a klánnal volt bajom, de most már úgy állok vagy játszok vagy elhúzok valami mást játszani warhammer onlinet vagy faszom tudja bármit.
    De mivel szeretem l2-őt így a játék mellett döntöttem.
    Mielőtt még flamenek fognák fel a következőkben megemlített emberek előrevetítem: nagyon bírom őket semmi bajom velük, csak én már nem úgy gondolkozom ennyi.
    Szóval Fragstar és Dettó (konkrétan ezt dettó mondta) mondtam gyere partyzni mondta hogy most nem egyik nap volt most nem akarja kivenni mert mennek meg stb
    én szó nélkül kiveszem botról már ha van értelmes party majd annak végeztével visszateszem erre még a klánból sem volt hajlamos pár ember
    akiket szintúgy bírok mind
    egyszerűen másképpen gondolkozunk ennyi nincs is ezzel semmi baj
    ez egy ördögi kör az ember 24/7 botozik hogy 78 legyen (majd 78-on játszom felkiáltással) aztán jön a 80 jujjjj ezt el kell érni mert s80
    bot more mire eléri van s84 jajajajajajjjjjjjj már 83,5 bot more
    majd 84-en játszom aztán kijön az s86 ......
    szal én most a játékot választottam
    és ez tényleg igaz már belátom nem attól leszek jó mert 78 vagy 79 vagyok (ez max annál számít aki már éveket játszott manuál és megvan a skillje hozzá)
    semmivel nem leszek jobb pvps 79-en mint 78-on
    ha megtanulok játszani 78-as karimmal szerintem akkor kell továbblépnem

még folytathatnám, de ez most egy nagyon tömör vélemény volt :)
    még1x semmi bajom nem volt csak egyszerűen nem volt pvp party
    (leszarom halok nem halok nekimegyek én bárkinek just for fun)
    nem leszek rest kijönni botból és játszani
    én botoznék továbbra is esténként manual time után
    de most Immo klánjában az tiltott lesz
    úgyhogy egy időre teljes leállás és csak
    peeeeeeeeweeeeeeepeeeeeeeee :)
    A legjobbakat :)