A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• molnarpe80
    Minden kedves FoN tag!

Aki nem volt tegnap online azoktól is szeretnék búcsút venni. Kiléptem a klánból Myriellel. Vegyes érzelmekkel hoztam meg ezt a lépést. Örültem mikor beléptem. Kellemesen csalódtam jó pár emberben. A társaság szerintem nagyon jó fej, nincs kivétel :) Jó volt végre nem marakodó hazámfiai között játszani és nem orosz meg bolgár meg görög chatet olvasni. Szóval hajrá tovább srácok frankó kis közösség a tiétek.
    Viszont ami ellenetek szólt és távozásra késztetett, hogy nincs party :(
    A csapat nagy része 78-80 és még mindenki csak botozik botozik. Hiányzott némi fun így egy aktívabb klánt kerestem.
    Szerdán belépek egy alt karimmal a klánba már ha befogadtok :)
    Ezek után is ha lehetőségeim engedik bármikor számíthattok rám és Armarosra mint bishop és ee (healer squad :) ) csak küldjétek a pm-et.
    Ezt gondoltam fair lépésnek, hogy szólok és nem csak otthagyom a klánt mint eb a szarát.
    Tehát semmi személyes csak próbálkozok egy war klánban. (Rám fér a pvp tanulása ipari méreteket öltő környezetben :) )
    További sok sikert a munkátokhoz, amiben tudok segítek. Pá

Frag talán ez elindít valami flémet :)