A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
transceps #77706 Előrebocsátom én is walkert használok. A nagy felháborodásban szerintem nem igazán értettétek mit is akart mondani kelempac mégha volt benne egy rakat baromság is. Egy legit playert nem zavar a bot amig tud játszani, onnantól viszont, hogy lemegy egy kurva cataba es nem talál szabad szobát, mert egyesek hetek ota ott farmolnak persze hogy azt mondja dögöljön meg minden botter :D. Normális élet mellett nincs több időd a játékra napi 2-3 óránál, ebből átnézed a piacot partyt/helyet keresel nem több az xp-zés 2 óránál. Nem arról van szó össze tudod-e ütni kézzel a 80+-t vagy kifarmolsz-e egy s-es craftot 1 hét alatt, mert tuti nem, hanem legalább azt a heti pár órát amit szintezésre fordít végigjátszhassa a farmerek ellenében.
Ha jól vettem ki az új rendszerben a report gomb is így igyekszik segíteni a pár legit playeren.