A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Már nem játszom így kiadhatom a cselt:P Amugy sem hiszem hogy bárkinek meg lenne hozza a cucca kivéve Gokut az én karaktereimmel:P
40-75= 800millió XP vagyis óránként 13milla kell hogy meglegyen. Lássuk.
Helyszin DN legutolsó 2 szobája(PAINT pro foto melékelve:P):
[IMG][/IMG]
Az x a powerlevelezendő kari helye sajna meg kell vele ütni a 60at befor start. az első nap erre megy el egy low LVL(61) sps mögött huzod be kb 17 ora. Majd leülteted az X re:P és most jön a fekete leves:)
Kellékek:
1 db 61es SPS(bárminek a subja)
2x 78-80as SPS min +6 os HYdro. (dc-arcane sett mindegy)
2x 150es +3 acu mace
2x 78+ EE min +6 claryti nuke enchant +3 recharge
2x 76+ SE +3 recharg
Azért ezek mert igy egy SPS szoloban üriti a szobákat.
A négyzetben vannak az SPSek. A lényeg mind a két SPStl jön az XP 6,8-7,4milla/óra szinttől és katakomba héttől függöen. A két SPS egymás XPjét nem veszi ell rangen kivül ölnek. 13,6-14,8 milla xp/óra.
Azt hiszem 3,5 nap mert én 48tól kezdtem na de ez részletkérdés.
Ha egyszer megvan a party bármilyen karit/subot lehet vele lvlezni:) amugy nem melékesen napi 1-2EWA és 3milla GSS valamint kb 20 commun ittem is megéri és a legjobb az SPSek 750SSt fogyasztanak /óra vagyis 21.3 órát ölnek nonstop(dc setben 25öt arcaneban) feltöltés nélkül ergo monthatni igénytelenek:)
AZ én PWLVL csapatom Akhi(80SPS), Rylai(79SPS), Gweny(79 EE), Sed(76se), Torsi 78EE vampireMED(77se)és Shanway subja került rángatásra:P de 14milla xp bármire jó.