A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kelempac
    Akkor nem megvenném a piacon, hanem elmennék kvesztelni és simán ki lehet szedni.
    Nincs itt semmi dráma, hiszem mikor indult a játék gondolom nem volt walker és mégis mindenki fejlődött haladt.
    Az adena ár azért lényegtelen, mert ha én termelek valamit aa , mati manorből, kvesztből sok reci, akkor cserélni mindig lehet és az egymáshoz képesti árak nem nagyon szoktak változni lsd. hány dmp egy sync cokes(időleges 1 1 féle matiból lehet hiány persze 1 hétig max a többihez képest, de mivel annak felmegy jobban az ára, többen kezdik el azt gyűjteni és megintcsak visszaáll a normális arány). Ha drágul az adena mindkét mati olcsóbb lesz, ha lemegy az ára akkor minden mati drágább.
    Az adena ára max. azoknak fontos tehát akkor vagy veszik az adenát valós pénzért, vagy akik eladják, a többieknek nagyjából mindegy.
    És igen limitált, hogy mit lehet adenavásárlás nélkül elérni legit módon kevés játékkal(elosztva a jatékidőt a napokkal sztem 1 óra alatt maradok bár nem tuti):
    70m kp whban(20m KE farmból a többi az mind matieladás varnish mthread steel)
    Illetve kábé 15m elment sikertelen topc enchikre egyik se ment fel 4re a 3 próbából, a cryt eladtam azért került csak ennyibe:)
    a common a cucc az:
    fegyó: 10m common doom crusher és tallum glaive
    armor: 12m common maje heavy
    jewel: 12m common maje
    Igen ezek nem menő cuccok de s weapon craftra gyűjtök és ezekkel is normalis ütemben tudok ölni, partytársak sosem panaszkodnak lassúságra.
    S armor matiigénye kevés, reci úgyis jön majd varkából/ketrából..

Némi mati whban(20dmp, kábé 90-95 dmpnyi és kábé 300-320 cbpnyi termés, meg apróságok 70 cokes stb.. ami csak úgy esik)
    Ami viszont pénzben nem kifejezhető: elég sok szintemnek megfelelő ismerős akik szivesen partyznak velem. Ez egy botnál teljesen kimarad.
    Ez kevés három hónap alatt?:) Nem érzem annak, nekem pont elég.

Mondjuk kiváncsi vagyok egy jól beállított bot csapat mennyit tud előállítani 3 hónap alatt nulláról indulva(és ehhez hány accot kell fizetni), ezért írtam le mennyit sikerült összeszedni(gondolom vannak legitek akik sokkal többet szednek), hogy lehessen összehasonlítani.