A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
kelempac #77673 Üdv,
egyrész nagyon örülök, hogy normális hangnemű postok jöttek, féltem, hogy nagyon elment a dolog a káromkodás irányába.
Eagle15 ha megnézed a 12 órát azt tisztán matiigényre mondtam, nyilván az aa több idő. A keymatikat klanspoiler segítségével szeretném beszerezni. Amire nem találtam megoldást még a 13 as cry előállítása, azt sajna valószínű(akárcsak a fegyóreci de az 8-10m nem tétel), hogy eladott matiárból kell fedeznem.
Freen már volt s grade karim nf-n, szintén bot nélkül, de mivel 3x szerver ott nyilván könnyebb, bár mivel naponta keveset játszom a vitalitym nem esik 2 alá.
Epszilon ha mindenki manorozna de nem walkerből váltana akkor jobban lehetne baváltani sztem.
A boxolt buffer megkerülhető(vagy legalábbis ebben reménykedem). Ha megfelelően könnyű területen ölsz(nekem ez weak pdef + esetleges blunt weak) elég a swamp of screemes órás buff(mivel ebbe nem nőttem még bele, csak gondolom, hogy úgy működik mint nf-n, 2es vampi,1es v2es might ,berserker).Jelenleg simán elég mögém egy 61es pp mind witchben(ha van terem ugye) mind valley of saints végén a nagyokhoz, jah 63as destro common cuccban.