A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
kelempac #77665 :)
a manorról ma lekéstem, sztem 1mp-n belüli idővel:) de hát ez van, igaz hogy walkerből 10 miliseces próbálkozási idővel lehet nyomni a beváltást?.
Visszatérve a korábbi postra amiben ovodásnak titulálnak, ezt miért kapom azért mert úgy gondolom, ha vannak szabályok a jatékban tartsuk be őket? Tényleg gyerekes.
Eszembejutott egy párhuzam annak kapcsán, hogy arra hivatkoztok mennyi "munka" megy ipbannkor tönkre. Az mekkora szívás volt ha a kasszafúró 2 napon keresztül bontotta az alagsor téglafalát, és mikor már a széfet fúrta kihívta a szomszéd a zsarukat, szerinted akkor a többi bűnözőn kívül ki sajnálta azt a sok befektetett melót?:)) És hiába hivatkozott arra, hogy dehát nemis lopott el semmit, max ki s kér csinált a falban. Erre nagy ívben tolyt és jelen esetben is tolyik a közösség normális fele.
A téma nem untat nyugodtan lehet érvelni, meggyőzhető vagyok észérvekkel bármikor.
Jah eszembe jutott mi az a játéktípus ahol nulla idő alatt maxon indulhatsz pvpzni abszolút nem kell farmolni és ez szabályos: first person shooter de milyen már, hogy ott nem nagyon tudsz magadnak csalással tartós előnyt szerezni?
jó éjt.