A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kelempac
    üdv,

most augustusban kezdem offon, és nem tudom kire emlékeztetlek.
    Mivel egy gm bejött teonra, hogy megpróbálja most levenni a szerver terheltségét lightra jót röhögtem.
    A másik vicces dolog volt, hogy witchben nem találtam szabad szobát, mert mindenhol botoltak. Más kérdés, hogy mindenhol bekérdeztem bot? Érdekes egy terem kivételevel válaszolt az összes bot(6-8 klánnélküli kari hülyébbnél hülyébb nevekkel), hogy nem-nem ő nem bot, őket nem reportoltam mert nem voltam biztos benne csak 99%ig, hogy botok.
    Egy teremben nem így történt,hát ment a report(skillezett mászkált és nem reagált arra 2 percen belül, hogyha nem válaszol reportolni fogom). Erre fél óra múlva jön egy pm -.- aztán a következő: ha emiatt bannolni fogják irl megkeres és megöl:)
    Röhögve közöltem, hogy örülnék neki ha ipbannt kapna és blockra tettem.
    Ennyire normálisak a botterek manapság.
    Lehet, hogy utálatos számotokra, hogy mást zavartok azzal, hogy botoltok és az próbál tenni ellene de hát néha szívás az élet.
    Én kérek elnézést. Bár várjunk, olvassátok csak el a szabályzatot, a francba nem is értem milyen érvetek van amellett hogy ti ezt csinálhassátok, nah mindegy akkoris én vagyok a hüjlyeköcsögintoleránsállat aki majcsakrájönhogycsakegykiscsicska.
    Jó script futattást kívánok. Kivánjatok nekem szépen jó botvadászatot:)

Ui.: br ha nektek ez lehet igazságtalannak éreznétek, ha én olyan progit írnék/vennék amivel karit lehet felírni? Gondoljatok csak bele, nem kell az a hosszas várakozás, nagy áramszámla. Kliens indításkor eldöntöd a neved( ha létezik ilyen a szerveren más véletlen akkor azt törli) majd main és sub classok(szint sajna nem állítható marad az alap 85/80/80/80) minden skill megtanulva, 4-5 előredefiniált dye séma közzül lehet választani cuccok kasztnak megfelelő s80 20asra húzva sa-t neked kell eldönteni meg elements attribot is. Utánna már csak belépsz és ÖLSZ és dulván és satöbbi. De mivel így gyakorlatlan leszel (5percenként kipróbálhatsz egy új kasztot)előfordulhat hogy egy egész ellenséges partyt nem tudnál megölni, tehát lesz benne egy piros gomb amit ha megnyomsz 1600 sugarú körben mindenki aki nem a partytársad meghal. Ki fizet és mennyit a progiért?
    szánalom