A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
3 hónapig tök jó volt mobokat ölni, de meguntam. Nekem valahogy nem kihívás egy egyhelyben ácsorgó mobot megölni egy kattintással és 2 gombnyomással.
-Érdekes hogy én mindig találok free spotot, legyen akármennyire is telített a szerver.
-A droppot szedd fel.
-Én nem akarok farmolni, eszem ágában sincs, bot nélkül nem játszanék l2-t.
-Nem ölök bele pénzt, már régen pluszban vagyok az eladott adenából és cuccokból. De nem a pénzért tolom, hanem hogy este felmenjek ventrire, dumáljak a haverokkal, 2-3 órát pvpzzek, mert abban van kihívás, miközben leszarom az xp-t, és cuccom van minden ami kell.
Nekem ez így jó. Nem tudom a legitek miért haragszanak az emberre ha nekem ez a játék. Örülhetnétek hogy van még1 ember a szerveren akinek jó cucca/karija van, és játszhat veletek/ellenetek, nem pedig 6x szinten szerencsétlenkedek fél évet. Ez helyett odajössz ahol az én droppom van, ahol én farmolok, és lövöldözöl, meg neked áll feljebb hogy miért vagyok ott. Ezek után már reportolni is fogsz, mert hát én szemét vagyok hogy nem "küzdök" meg a dolgokért mint te. Kerestelek meg 1x is, bántottalak 1x is? Komolyan nem értem az ilyesmit. Tuti én vagyok a hülye:)