A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    Created On: 17 Dec 2006
    Account Type: Standard
    Account Territory: Europe
    Total Paid Time: 1 Years, 6 Months

Ennyi idő alatt meglett a 77/75 legotként és volt sok FUN meg móka-kacagás, egyebek... Nem kuncsorogtam soha senkinek adenáért és Revillel ketten olyan üzletágat építettünk ki, amiböl nem hogy meg tudtuk venni az A grade-t és mostmár az S-t is, hanem még mindíg vannak tartalékaink. A botok adena eladásaiban sztem meg fordított arányosság van. Amikor sok az ádená akkor olcsón adják erre a piac a veszteséget elkerülve emeli az árakat, hisz nehogymár 1-2 ember fillérekért felvásárolja azt. A full droppok hiánya is ok volt az árak emelkedésében. A reportolásról meg annyit, hogy tényleg egyre pofátlanabbak a botok, főleg mikor rájönnek a droppomra és persze hamár ott vannak akkor miért ne kezdjék el ölni a mobjaimat is (grab other players monster). Na most erre mit reagáljak? PKzam a full 9-es groupot, amiben ha szerencsém van még a PP/EE/SE rezek miatt kb 15 PK+? Jah és Tisnek az írására reagálva, hogy mert neki nincs napi 3 órája játszani.
    1.: Nekem azt tanították, hogy aki akar, az tud.
    2.: Akkor miért ölsz bele pénzt, ha nem is játszol? Neked ez nagyon megérheti, mivel még azt sem hinném, hogy te egy barominagy farmer lennél 6X9 accal. Ha 85/80/80/80 lennék, akkor már biztos több időd lenne... (végülis bemész a munkahelyedre és felmondasz, vagy otthagyod a sulit mert végre elkezdhetsz játszani :P)
    U.I.: Elnézést a nagy postert