A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
kelempac #77628 Bár lassan kezd flamebe csapni:
Epszilon kit érdekel az itemgarden mati ár? Nem érdekel az adena ára, minden ami van a jatékban(nah jo néhány boss éxer nem) megszerezhető.
Nem érdekel az aa ára hiszen tudok magamnak ütni. Nem érdekel a matik ára mert azt is meg lehet szerezni. Nagy klánoknál keymati szedéshez van spoiler azért se kell piacra menni. Ez egy játék, nekem pl örömet okoz, hogy különösebb adományok nélkül boldogulok, a saját szintemen(jelenleg common a gradéban:) ). Neked az az egyetlen örömöd a játékban ha irl pénzért veszel accot meg s grade fegyót és azzal begyalázol másokat pvpben?
Nekem azis öröm volt mikor nekemugrott egy 5 szinttel nagyobb gladi
szép kék fegyverrel én pedig topc +3/de előtte topc commonnal common vértben legyőztem:).
Ezt mondjuk a botterek nem értik gondolom.
Bár nagyon neked írtam a postot nem személy szerint ellened irányult hanem a botozok 164 órát egy héten a maradék 2 órában meg kemény vagyok társaságnak.
Semmi gond nem lenne ha eltűnnének a botok, javulna a játék színvonala, mindenki tudna játszani a karijával nem 77/78on kezdene ismerkedni vele:)
Lehet bunkóság de tervben van egy everred karakter nállam a botok ellen, és addig is míg az meg nem nő szorgalmasan megy a bot report, és mielőtt felháborodna valaki, hogy tönkreteszem a nemtudom mijét(ezt játéknak azért nem hívnám), nekem az a vélemenyem, hogy ti próbáljátok meg tönkretenni mindenki més szórakozását és ez ellen minden módzser jogos ami belefér a szerver szabályzatába(ellentétben a botozással).
Nem azért legit mert én vagyok az übermensch és főmenő, hanem mert így játék.