A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• nlaci86
    Ezaz vedelem a summonnak:D:D:D:DDdsfsdf Mégis van Isten. És szeret:)

Kecske: Én a következőt csináltam, amikor próbálgattam a karim képességeit(tudom utolsó fasz vagyok stb...)
    Elmentem a 77-es summonerrel A-s ruhában C-s fegyóval(szal nem nagyon überbuffolva, nem maxos cuccal) mondjuk Blazingbe, FoDba, Hotba és megtámadtam 3-5 fős partykat. Ezek ellen ugye jó eséllyel nyerhettem, de mivel többen voltak jó a kihívás, és tök jól fejleszti a több v 1, több v több képességeket. A szar cucc miatt viszont figyelni kell nagyon. Kittintgatni kijelölni, futni, tereptárgyak mögé bújni, hp-cp poti, bane, átok, summonnal támadni, heal magam meg a macskeszt, stb. Nálad ugye szintén futni, potik, szúrások, lassítások, átkok. Minden nap 2-3 party visszaütött, csomót futkoztam velük, volt 10-15 perces harc is és végén általában haverok lettünk, sokan jöttek nagykarival hogy adjak esélyt a visszavágásra, valamelyikünk meghalt, akkor is megdumáltuk ki hogy mit csinált. Így jóval kevesebb xp-t buksz mintha veled egyszintűekkel pvpznél, mégis ki tudod tapasztalni hogy mit tud a karid a különböző kasztok ellen. Blazingbe 70 korüli karik vannak, sztem onnan már csoda nem történik egyik kaszttal se.
    Másik hely ahol gyakorolhatsz: Kratei's cube. Itt főleg 1v1 van, de a sok mob meg az állandó méreg simán megadja a nehezítést+sokféle enemy+nincs xp vesztés+oly buffok nagyjából+instant mana,hp regain herbek. A coli, meg arénák ugye messze nem ilyen jók, a fene se vár fél órát a manaregenre, meg buffolni meg mittomén...

Ezt azért írom mert ahogy kiderült rendes gyerek vagy, és mindössze arról van szó hogy löveted nincs a pvphez. Annyit kell csinálni hogy gyakorolsz, próbálkozol, kiismered az egész rendeszert. Kurvasokat fogsz halni, de ez így van rendjén. Tanulópénz... Ne keseredj el, ne borulj ki, ez egy szaros játék vazz:) glhf