88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
irenicus #77572 valaki tudna nekem segíteni a dyeozásban?:) -
#77571 Kovács "Goku" Sándor üzenete:
u from?
lydia üzenete:
china
Miér Lepödök meg a kinai farmeremen ?:D -
#77570 Gordi inkab gyere fel ventrire és go PW :D Már Topos Factionom is van :D -
#77569 Az XXbotXX?:P -
doren1 #77568 ami nevet szoktam használni foglalt volt:(
-
doren1 #77567 :)
-
Gumbo #77566 ennél botabb nevet nem találhattál volna ki -
doren1 #77565 Sziasztok.Spoilossal klánt keresnék a Teon on,föleg magyar lenne jo:)
Kezdő vagyok offon.ez az első karim.A neve xxspoilosxx ha valaki tud jo klánt pm plés vagy valasz itt:) -
#77564 Hehe köcce :)
Jól esett amit írtál :)
Az érzés kölcsönös. Szó mi szó nem kis mértékben rühelltelek téged meg LeClair haverod, de ez csak félreértésen alapult már látom.
LeClair sem annyira goromba mint gondoltam. (valamilyen szinten még igazat is adok neki, mindenki a maga módján élvezi a játékot, de ő legalább tényleg funol)
Én is úgy gondolom már, hogy jó gyerek vagy. Egy ártatlan félreértett szitu miatt egyből szájkaratéba meg kurvanyázásba kezdtünk annó.
Spongyát rá :)
Én kajak pozitívat csalódtam benned a múltkori partyzás alatt :)
Még úgyis lesz módunk ezt megdumálni :D
Viszont a tény attól még tény marad láma vagyok :)
Odikee tanítgat. Megfelelő dyeozással egyből más lett minden.
Még tanulok tőle egyszer csak belejövök ( vagy nem :) )
Üdv -
ErrOrHUN #77563
olyn skilleket használnak, ezért nem jó a holys bow. ha valamikor ez változik, akkor a holys bow is jó -
#77562 btw szerintem sokat segítene az is, ha felhuzna egy karit kézzel(akár itt, offon, akár abysson, vagy valamelyik másik free serveren)
sry a duplapost miatt megint -
#77561 Nem mindenki született pro:P -
#77560 A tőröst érezni kell, nem megtanulni :D (Szerintem) -
#77559 Ezaz vedelem a summonnak:D:D:D:DDdsfsdf Mégis van Isten. És szeret:)
Kecske: Én a következőt csináltam, amikor próbálgattam a karim képességeit(tudom utolsó fasz vagyok stb...)
Elmentem a 77-es summonerrel A-s ruhában C-s fegyóval(szal nem nagyon überbuffolva, nem maxos cuccal) mondjuk Blazingbe, FoDba, Hotba és megtámadtam 3-5 fős partykat. Ezek ellen ugye jó eséllyel nyerhettem, de mivel többen voltak jó a kihívás, és tök jól fejleszti a több v 1, több v több képességeket. A szar cucc miatt viszont figyelni kell nagyon. Kittintgatni kijelölni, futni, tereptárgyak mögé bújni, hp-cp poti, bane, átok, summonnal támadni, heal magam meg a macskeszt, stb. Nálad ugye szintén futni, potik, szúrások, lassítások, átkok. Minden nap 2-3 party visszaütött, csomót futkoztam velük, volt 10-15 perces harc is és végén általában haverok lettünk, sokan jöttek nagykarival hogy adjak esélyt a visszavágásra, valamelyikünk meghalt, akkor is megdumáltuk ki hogy mit csinált. Így jóval kevesebb xp-t buksz mintha veled egyszintűekkel pvpznél, mégis ki tudod tapasztalni hogy mit tud a karid a különböző kasztok ellen. Blazingbe 70 korüli karik vannak, sztem onnan már csoda nem történik egyik kaszttal se.
Másik hely ahol gyakorolhatsz: Kratei's cube. Itt főleg 1v1 van, de a sok mob meg az állandó méreg simán megadja a nehezítést+sokféle enemy+nincs xp vesztés+oly buffok nagyjából+instant mana,hp regain herbek. A coli, meg arénák ugye messze nem ilyen jók, a fene se vár fél órát a manaregenre, meg buffolni meg mittomén...
Ezt azért írom mert ahogy kiderült rendes gyerek vagy, és mindössze arról van szó hogy löveted nincs a pvphez. Annyit kell csinálni hogy gyakorolsz, próbálkozol, kiismered az egész rendeszert. Kurvasokat fogsz halni, de ez így van rendjén. Tanulópénz... Ne keseredj el, ne borulj ki, ez egy szaros játék vazz:) glhf -
#77558 Teonon buli volt ma is:
-
#77557 ha jol emlekszem , anno irtad, hogy mekkora szar a holys bow mert nem lehet skilleket holyra enchantolni. :O most akkor melyik az igaz? -
#77556 !!! WARNING !!! Pro-Player ALERT:
ErrOr/Andris üzenete:
wow betámadott egy 64 fölötti a grade tk
ErrOr/Andris üzenete:
én még csak 56 vagyok :(
dmx // üzenete:
AJJAJ
dmx // üzenete:
szolj kecskenek
dmx // üzenete:
adjon tanacsot
ErrOr/Andris üzenete:
nem kell, megfingattam :D -
ErrOrHUN #77555 ahhoz lelki erő is kell :D -
#77554 Es nobles? :P
Hajra Frag! Sok sikert!!! -
ErrOrHUN #77553 szilurnak több mint fél éve van subja :D -
#77552 Szilurnak lett subja? Mik vannak:P -
#77551 bocs a dupla postért
common ékszerek érdekelnének franzon, a és b grade, pm itt, akinek van eladó :P -
#77550 Meg 1/4 ed reuse os blowok? D: -
ErrOrHUN #77549 bazz lesz prophecy of victorym sziluron :D most hogy megláttam a 15 perces covot, hát nemtom, lehet reroll szilur subja :)
-
#77548 csak 10k s stab ;> -
#77547 Terjengöztek itt is olyan hirek, hogy következö kronikaban mar nem lesz 1 hps lethal :P -
#77546 78 már nem highlvl, nyílván valamilyen szinten megszabja a HP/CP pool és a def azt, hogy meddig zsonglőrködsz, de nem mind1 mit művelsz mielőtt megdöglesz. Mint mondtad mindennek van ellenkarija, a tőrösöddel ha már 1v1ezgetsz akkor az íjászokat, robe usereket terrorizáld, próbálj más tőrösöket legyőzni, egy duelist/tank ilyesmi úgyis megborít mind1 mit trükközöl, ha nem láma. Na meg a Lethal :D -
#77545 nah végre dmx is tudott valamit villantani :)
ez tetszik, ez most tényleg jó lett :D
de jegyeket csak tőlem a hivatalos úton
dmx jegyüzér -
#77544 kecske 1v1 pvp elodas (praktikak, szak-zsargon) lesz holnap utan, jegyeket elovetelbe a goattickets dot com oldalon arusitunk. -
#77543 "Tőrös szemmel"? És te a törösre p.atackot és accuracyt raknál? Ha meg már csak a hex miatt felraksz empot, mehet az acumen is, ugy is van annyi hely hogy hujujuj -.-' btw, ha nem szét akarod ütni az ellen fejét a tőröddel, hanem esetleg talán szurkálni is akarsz, a focus sem olyan egetveröen fontos. Evasiont sem tartom annak, max ijász ellen, mindenki más skillel fog valószinüleg támadni (tankok talán nem, de azok megoldanak máshogy:P) legalább is szerintem:) -
#77542 Koreai srac forditotta angolra, nem GT. Es ha vegig futsz rajta, mas "istenbuff" is valtozott. Persze ez nem hivatalos forditas, koreai ptsrol szarmaznak, lehetnek benne hibak es valtozasok. -
#77541 inkább menj, és legitkedj tovább :)
Azért thx :P -
#77540 Google Transal let nyomva... Tuti fele hülyeség ami oda van írva. És a CoV Crit Chan holmarad?:D PL de majd látod. -
#77539 Asszem ez meg nem volt:
Skill Changes
Prophecy of Fire、Chant of Victory、Divine Enchanter CoV
Increases:Maximum HP、Magic Critical Rate、Physical Critical Damage、patk、pdef、attack speed、matk、mdef、casting speed、resistance to debuffs
decreases:movement speed
Prophecy of Wind、Victory of Paagrio
Increases:Maximum MP、physical critical rate、magic critical damage、patk、pdef、attack speed、matk、mdef、casting speed、resistance to debuffs
Decreases:movement speed
Prophecy of Water
Increases:patk、pdef、atk speed、matk、mdef、casting speed、resistance to debuffs
Decreases:movement speed
SKill Cooldown changes
Following skills cooldown changed to 4 seconds
Prophecy of Fire、Prophecy of Water、Prophecy of Wind
Following skills cooldown changed to 5min
Chant of Victory、Chant of Magnus、Victory of Paagrio
Following Skills cooldown changed 1min
Warrior Servitor、Mage Serivitor、Assassin Servitor、Final Servitor
Spirit Ore consumption changes
FOllowign skills now use 10 spirit ore
PoF、PoWater、PoWind
Other Skill changes
Removed inability to have invicibility for a period of time after getting invicinbility once (which was introduced in CT2.2)
Removed celestial shield from augments, changed to UD-like skill
Spread Wings skill changed from an arc skill to a circle area around user
hamstring changed to physical skill, increased casting speed
[some skill... battle something] increases casting speed, and critical rate
Olympiad
Olympiad allows blessed shots now
Hunting Grounds
Hotsprings debuffs now only lasts 10min
Items
Decreased Crystal and NPC shop value of Dynasty and Icarus item series
Seems like Korean PTS only got the "skillcooldown -> 1/4" this day,
the following are additional changes to skill cooldowns
Skills that affect skill/magic cooldown:
- Quick Recovery - 30% -> 20%
- Song of Renewal - 30% -> 20%
- Song of Champion - 30% -> 10%
- Blessing of Saggitarius - 30% -> 20%
- Augmentation skill that affects cooldown - 30% -> 15%
Following skills have cooldowns decreasedby 1.2 seconds:
- blaze, twister, aqua swirl, death spike, hurricane, tempest, aqua slash, ice dagger, ice wall, [dunno what this is <_< ]
Following skills have 15min added to their cooldown:
- Chant of Victory, Paagrio of Victory, Chant of Magnus, Ultimate Defense, Ultimate Evasion, Vengeance, Shield of Faith
Following skills have 10min added to cooldown:
- guts、frenzy、decoy、矢之顫聲、quiver of arrow、summon key、summon cursed bone、summon cp pot [I think the first 2 are the 2 nobless party buff skills, not sure]
Hide Skill:
- after using hide skill, movement decreases by 30%, 3min cooldown
Summons changes:
Summons now share the attribute of their master
- 100% of defensive attribute is given to summon and summoner
- 80% of offensive attribute is given to summon, 20% to summoner
Evasion and Critical Changes
Under PVP Conditions, raising evasion will give a higher chance to evade physical attacks. (I guess it means evasion is more important in pvp now)
Under PVP conditions, evasion classes will take more damage when under attack
Magic Critical Changes
Under PVP conditions, magic critical damage is decreased from 3x to 2.5 the damage. -
#77538 ez már csak szó kiforgatás
nem csak attól könnyű egy kari
de lássuk be nem 50-es vagyok
78 érted 78
namármost én nem fogok 6x-es karikat böködni
78-on tedd fel magadnak a kérdést milyen cuccokban rohangálnak azok az emberek akik it-ben iop-on meg stb helyeken járnak
mindenki akkorákat üt
nagyon tisztában vagy vele sztem
nézzél meg egy destrót vagy gladit 1800 cp-vel meg 3500 hp-val
mi lenne velük?
nem csak attól lehet jól játszani vele hogy sok hp cp-je van
de amikor a teljes cp hp összeged 80%-ától megszabadítanak egy skillel akkor kicsit több bűvészkedésre ad lehetőséget 4x annyi hp
akkor nem az az első dolgod hogy iszkiri próbáljunk meg hp-t cp-t tölteni ue-t nyomni meg stb hanem "leszarom kisköcsög csak ennyit tudsz?" "na gyere bazmeg adok én is"
kb ezt akartam mondani
de tök felesleges mert úgyis mindenki mást hall ki belőle -
#77537 neked is igazad van
megkorbácsolom magam :)
viccet félretéve tényleg az a gáz hogy csak 1v1 tapasztalatom van :(
mivel sosem vettem részt mass pvpben max arénában, így nem sokat tudok róla nyilatkozni
eddigi tapasztalatom csak annyi, hogy expelés közben megtámad valaki és tudok-e vele kezdeni valamit vagy sem
általában lebököm (messze nem vagyok fullbuffban)
de az epices emberkék mindig leszívatnak
valszeg sokkal könnyebb dolgom lenne tőrösként is mass pvpben
amíg nem velem foglalkoznak megszúrni pár embert
ezek után minden bizonnyal máshogy vélekednék a játékról is
a múltkor amikor ütöttük akamanaht a genya engem támadott
gondolom azért mert én cp alá szúrtam neki valószínűleg :D
de határozottan engem üldözött amíg az ue-m kitartott nem is volt baj
aztán miután lebökött foglalkozott csak a többiekkel
de mondtam nem vagyok pró és ez egyáltalán nem is zavar
inkább építő jellegű tanácsokat várnék mint balfaszozást
pláne azért mert akkora balfasz meg nem vagyok
egyszerű átlag player aki sok embernek elkeni a száját és elkenik az övét is se több se kevesebb -
#77536 Te azt állítottad legkönnyebben játszható kaszt. Én mondtam neked könnyebben játszhatóakat erre helyeseltél (mellesleg úgy, mintha én pont az ellenkezőjét mondtam volna, lásd a reakciódat arra, hogy azt írtam az íjász könnyű) ha neked attól könnyű egy karival JÓL játszani, hogy sok a CPje HPja pdefje akkor nincs miről beszélnünk. -
#77535 maximálisan igazad van :)
mondtam, hogy csak a saját véleményem írtam le arról, hogy tőrös szemmel miként látom az ellen oldalt és viselkedésüket
és ebből a szemszögből gondolom azt, hogy azzal milyen lehet játszani vagyis mondjuk tőrös helyett mennyivel egyszerűbb spec esetekben a másik oldal dolga
amúgy meg egyvalami tényleg tutkó mint a halál meg az adók
minden classnak van ellenfele
nah olajra léptem pá
-
ErrOrHUN #77534 azt ugye tudod, hogy az íjászoknak csökken a dmg ha közelebb mész hozzá? amúgy meg drága a CP poti, minek pazaroljam, ha kiteolva megúszom ötöd annyiból? :D szinte bárkit ki tudok tankolni, csak drága... mondjuk azt nem értem, hogy te miért redukálod le ezt a játékot állandóan 1v1re. ha így gondolkodnék, akkor sps-t indítok... -
#77533 Igen maximalizálták. 1999re