Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
se idõm se pénzem se energiám napi 4 óra játéknál többre
de elnézést kérek a botozásért majd elmegyek templomba
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
U.I.: EE solo powa! van olyan jó, mint anno teóm 68-as OL-jével! HELL YEAH! (pagan chapel room turn undead damage +1 na persze 1-2 buffer és máris simán üríted a szobát. 1 lövéses mobok és 80K xp/mob)
Pred: 1x es rate mellet offon??????? NEEEEE
(szóval létezik😊 )
Ja és jó reggelt😊 de kicsit visszafexem nem vagyok jol😞
Nem akarlak cikizni, de ez... egyébként elég ha kiszeded a karanténból, másodjára nem teszi vissza.
U.I.: 600 vírust akkor szopsz, ha olyan oldalakat nézegetsz... inkább játsz valami mással <#banplz>#banplz>
Am thx
REAL MADRID
REAL MADRID
De sztem user-oldali hiba lehet.
Trolling is a art.
Updateltem a lienage-t, és a nod az l2.exenél virust észlel....mit lehet ez ellen tenni?
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Az OL egy speciális BUffer kiélezve PVPre.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Szóval egy uj kis orc karinak segitettem lvlezni és a kasztváltó elvitt Sthudgardba ahol a portnál láttam Vedet és Morfonzot ventrin mondtam Sirchnek mire õ közölte valszeg Frozenban XPlnek mert azt javasolta nekik. Mire én megléptem az ÉVEK óta jól bevált RSes pm et Adenas pls(Ogri kedvenc poénjai egyike) de AFK volt igy nem irt vissza Ved. Mondom sirchnek ez nem jött be nem tudok szivatozni sajna. Kicsit késõbb mégis visszairt és a beszélgetés közben kiderült Endaer allias TOP looser játsz a karaktert, ez nem kicsit felcseszet. Utána elhuztam othonról és következett az amit a képeken látunk...
Szóval az, hogy miután kitettünk mert utálunk (nem nem csak én) még belogoltál academi karival chetet nézni azt bizonyitja TE BETEG VAGY EMBER! És megbántani egy lányt akinek semmi köze az egészhez... ezzel mindenki elõtt bizonyitottad nem csak bunkó de egy rohadt szemétláda is vagy.
ha több infó kell menny oda olvasd el v kérdezd meg.
részemrõl ennyi.
"" Milka, a tanacsaidra azt hiszem, megerted, ha azt mondom, nem vagyok kivancsi. "" tiedre sem kiváncsi senki mikor esik már le ?😄DD <#mf1>#mf1><#nevetes2>#nevetes2><#nemtudom>#nemtudom><#hehe>#hehe>
ha még többet irnék ide megsérteném az aláírásomat igy nem is teszem ;> GL & HF
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
De mivel ennél jobb nevelést kaptam, így hagyom ezt a stilust neked.
Viszont Gather hazajöhetne már...
Hangoztatod, hogy milyen szánalmas, szûklátókörû az elõítélettel való viselkedés, erre ugyanezt csinálod, szapulod a magyarokat, az Unicum klánt, miközben azt se tudod, kik a tagjai.
Jösz azzal, hogy a barátaidat, bizalmasaidat támadjuk, miközben te posztolsz mindenfélét a mi ismerõseinkrõl (olyanokról, akiknek soha nem volt közük a közted és az Unicum közötti nézeteltéréshez). Mit érsz el azzal, hogy fotókat, videókat teszel fel másokról egy nyílt fórumon? Ez a nevetséges viselkedés nem méltó hozzád.
Én mondhatni régrõl ismerlek. Annak idején egy olyan ember voltál, aki észérvekkel, méltóságát megtartva kezelte a konfliktusait. Ahhoz képest manapság ha fórum közelébe érsz (a te szavad járásával) "elönti a szar az agyad", és magadból kikelve, nyomdafestéket nem tûrõ módon szajkózod a saját igazad (nem mintha a trágárkodás bármiféle nyomatékot adna mondandódnak). Hangoztatod, hogy téged nem érdekel semmi, meg "leszarod", de közbe újra meg újra felhozod a régi sérelmeidet. Fogadd el, hogy vannak, akik túllépnek bizonyos nézeteltéréseken, nem látják értelmét, hogy újra meg újra vitát szítsanak belõle. Mi tudomásul vettük, hogy semmi közöd hozzánk, és mivel te is ezt állítod, így érthetetlen számomra, mi a célod az állandóan visszatérõ sárdobálózással. A karik kikerültek a klánból, így te se zavarsz minket, mi se téged, a tulaja állításod szerint leszarja (én beszéltem vele, és megegyeztünk, hogy amint ismét lehetõségük lesz játszani, szívesen visszajönnek köreinkbe), mindenki boldog, téma lezárva. Ezek után kérlek lásd be, hogy nincs értelme fórumon felemlegetni, anyázni, egy újabb tartalmilag, gondolatilag semilyen módon nem kapcsolódó Idyll-szidó hozzászólást írni, vagy éppen valakinek a fotóját belinkelni, és cikizni.
Én próbálok toleráns lenni hozzád. Elfogadom, hogy olyan embernek tartod magad, aki szereti felrúgni a szart a levegõbe. De akkor te is fogadd el, hogy lesznek olyanok, akik nem fognak szeretni, mert büdös a lábad.
Továbbra is tisztelettel:
Sirch