A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Mydgard
    Hali!

Hehe nem igazán foglalkozok a képpel, majd máskor jobban odafigyelek mit linkelek! Azzal is kibékülök, akivel korábban kurvaanyáztuk egymást, hisz mi értelme van?! :o) Aki meg élvezi, ha megpróbál alátenni a másiknak, hát hajrá én nem vagyok semmi jó elrontója! :D Ha minden sétálóst bannolnának, kihalnának a szerverek, összeomlana a piac, nem lenne semmi mati. Ez van. Tegnap én is hallottam GM-ről a Franzon, bannról még nem. Nem is fognak, esetleg pár embert hogy példát statuáljanak. Dehát mindenki folytatni fogja ugyanúgy, mert már ilyenné vált az offi. De nem is akarok itt eszmefuttatást folytatni erről, mindneki úgy játszik ahogy akar, meg ahogy az ideje engedi. Én is váltottam és jobb így.

Az a +16-os Demon Splinter szerintem erősen kuriózum, kellett hozzá idegrendszer +15-re rányomni, nem irígylem! :-)