Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trixtan
Ma 21:00 -tól regroup Aden akit még érdekel Ice Fairy Sirra uniqe raid.
Egy SE meg egy nukker még nagyon elkelne 😊

thx

DeathlyBlow-nak írnám, hogy gyere nyugottan, arra a szerverre amelyikre akarsz (na meg felõlem úgy játszol ahogy akarsz). Majd itt egy pár uraság ad neked olcsó serial számot a játékhoz meg olcsó time cardot😊. a free szervereket meg elfelejteni semmire nem jók!😄

TruBy
Elsõ craftom graciaban.:

TruBy
nagy szint emeles...20->30 lvl

ez nem a zorro... 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Herold
Gracia.

Uhh csak tudjam meg mi a neved In-game, és garsziában csak azért fogok felhúzni egy karit, hogy le ölhesselek!(És Hero haverokkal nem ér jönni!)
Trixtan
nem nehéz, csak a Qitem esik ritkán, de az azok is megvannak már, party kell és mehet a móka 😉

darkmenx
a walker nem "tiltja" a GGt csak a janhaus fele szar.

Gordis2k
PTS BOOST lvl 70+1bill adena july 28. minimum lvl 10 es karikat lövik fel. Aki lvl 70+os nem kap boostot csak zsetont....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

FragStaR
Hát én õsmód elmennék csak nincs 68 as karim 😊
Nehéz a quest ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Trixtan
még 4 szabad hely van az Ice Fairy Sirra raidre.😊

Voyager5
Mivan Ncsoft behülyült?
Looooser
néha még elhiszem hogy szép grafja van az L2-nek régi kép nem officról

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gordis2k
Visszakaptam!!😊😊

CSak okulásért indok:

Response (GM Pommo) 07/15/2008 08:24 AM
Hi,

Why would that other player simply just give you such expensive item for free? along with 100 Quick Healing Potions?

Regards,

Majd miután elkóldtem képeket, hogy a zaken az enyém csak visszakaptam.....ingyen............

12 nappal késõbb(a bannolástol számítva amirõl levelet nem kaptam és 8 napig anyit sem mondtak héj bannoltunk....):

Response (GM Pommo) 07/21/2008 06:02 AM
Hi,

We have removed the Zaken Earring and some other related items that were tied to this incident. The account is now re open. Please be careful who to make friend with and items that are given to you, no matter what is it for.

Regards,

GM Pommo

1. Tehát visszakaptam az éxerem (zaken)ingame egy tradeben.
2. Ki akartak velem baszni igy ráfokták, hogy valszeg ebay vagy scamm..
3. Miután Fotokkal és pontos leírással (hol kaptam kitõl mikor és hol adtam kölcsön, mindrõl volt SS am is...) alátámasztottam, hogy 5 hónapja az enyém csak kölcsönadtam 1 hétre... visszaadták az accom DE! Elvették az éxert....

Most az éxerért megy a levél 3 napja 0 válasz.....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
Egy fontos tényezõt mindenképp vegyél figyelembe mielött elkezdesz offon játszani. Mégpedig ignoráld le Fickdeine kommentjeit😄 Szegény gyerek kicsit kettyos, már többször is megígérte nekünk, hogy nem ír ide, de annyira szeret minket, hogy nem bír elszakadni tölünk, még akkor se ha oltári hülyeségeket képes összehordani:/
airaction
Ah, visszakaptad? <#szomoru1>

Egyebkent mi volt az a koholt vad? Csak erdekel mivel lehet megszivni.

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

En inkabb maradok a Janhaus fele 1.96nal...A walkerban pont az a szep hogy tiltja a GG-t<#violent>, én inkabb kihagynam azt az allitolag beoltott gg engedelyezos verziot.<#conf>

Mydgard
Hi!

A HighTech@Franz nevû seggarc kicsoda, jelentkezz pls! :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

VipJoco
Jaj ne már. Ez már kezd fájni, most meséld be hogy annyira sok legit ember van teon-on és az a maradék 500-1000ember is ki lesz bannolva mert neked ez így nem jó. Elhiheted az a mostani kb 1000legit játékos nagyrész botból huzta fel a karit X szintre és talán most mikor már eljött a fun rész nyomta meg az Insert gombot.

Hidd el mindenki arra a szervere megy játszani ameikre akar és úgy huzza a kariját ahogy akarja, neked ha nem tetszik max leölöd de úgyis visszamegy és hamarabb otthagyja azt az xp helyet mint te.

itt csak csatlakozni tudok chear-hez ha csalni akarsz akkor inkább egyeltalán el se kezd v menny másik szerverre és ne a teon-ra

+1

Gordis2k
közel 2 hónapja nem sétált vagy logolt be az az acc sétából....

És a DMX féle walker kivállóan fut mostmár pihenhetsz. Ülj le egyes.

daemonervosa
bármilyen meglepo dmx hakkolt sétálója tökéletesen mukodik.

Trolling is a art.

Biztos azzal az accal probaltad ki dmx "hekkelt"<#levele> setalojat...<#banplz>

Gordis2k
Shanwayt bannolták egy koholt váddal... az egész egy hányás volt😞 minden botkarim bent fut de a kurva 2 honapja legit karim kilövik...

12!!napig nem válaszoltak semmit majd visszadták... kurvára gyanus az egész😞

Trixtan
teljesen jó lenne, reménykedem még összejövünk páran.

Gordi, mekkora karidat bannolták? vagy sok kicsit?

"meg itt van a legtöbb játékos"lehet,de a leggtöbb bot is.^^
Bot van már elég a Teon-on, ha nem játszani akarsz inkább válassz másik szervert. 😛
A fejlõdés "A-grade"-ig a következõ krónikától (érkezése elõre láthatólag jövö hónap) villámgyors lesz.
Miért jobb offon játszani? Hát, ahogy egyszer Gordi frappánsan megfogalmazta: Ugyanazzal a pakli kártyával lehet játszani kanasztát is meg pókert is. Kinek mi az izlése.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

daemonervosa
"Official-on azért jobb játszani mert minden tekintetbe sokkal jobb a free-nél."

- Egy jo free serverrel szemben a szememben még mindig semmit nem ér retail. Csak sajnos a jo free serverek kihaltak/ ha vki talál szoljon! / 😞

Trolling is a art.

Gordis2k
én 3 éve játszok (2év 10 hónap) igy.

DeathlyHallows
mármint úgy értem ,hogy 3 subclasst is felvettetek és még azt is húztátok

- a teon írtó jó szerver elsõsorba akkor ha szereted a pvp-t, meg könnyü xp party-t is találni, meg itt van a legtöbb játékos szóval neked ez lesz szerintem a legjobb választás.

- szerintem teljesen fölösleges botot használnod, én teljesen legálisan játszok és teljesen jól haladok semmi gondom nincsen és nem ülök 10 óra feletti idõt a gép elõtt (bár ha tehetném😄). napi 5 óra játékkal pl szerintem egész jól fogsz haladni de ettõl kevesebb idõ esetén már nehezebb. egyre könnyebb az xp-zés (mondjuk mint gordi is mondta következõ részbe nehezebb lesz vmivel), de lehet halladni tényleg gond nélkül.

- Official-on azért jobb játszani mert minden tekintetbe sokkal jobb a free-nél.

Esetleg ha fontos neked, hogy magyarokkal is tudj találkozni akkor elsõsorba Teon, Franz és Sayha között válogass, ha nem akkor Teon😊

DeathlyHallows
aham, nagyjából értem és thx a válaszokat, de ti melyik szerón játszotok, játszottatok? és ha annyira nehéz fejlõdni ti ,hogy bírtátok felhúzni a karit 3-as subclassal?😛

Gordis2k
-elég a cd key+game card + az adott chronicle(ingyen letölthetõ)

-Wow nem NC soft igy sajna nem minden NC soft által gyártot játék Time cardja jo. Jelenleg europai szerverek közül a legjobb a teon nem rosz a franz csak a sok orosz miat a mentalitás abszurd...

-Tömören nem lehet botozásról beszélni! Igen a botozás elõnyös és javasolt annak ellenére, hogy telyesen illegális.

-Valójában nem tudom megválaszolni szerintem semmiért. Én azért választottam, hogy biztos lehesek benne a munkám nem vész kárba, de a 2 héttel ezelõti bannolásom óta azt kell mondjam semmi ok arra, hogy valaki offon játszon egy jóminõségû freehez képest.

-eszméletlenü nehéz fejlõdni de ez drasztikusan csökken a következõ hónaptól!

Vélaszoltam NP. Sok sikert.

pharao
uhh sok-sok finom kérdés. Nah Gordi bácsi úgy is szereti az ilyeneket, úgyhogy meghagyom neki a lehetõséget a válaszolásra...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

DeathlyHallows
Csá all! Szeretnék pár dolgot kérdezni official L2-vel kapcsolatban és szeretném ,ha segítenétek nekem ezekben a kérdésekben:
- hogy tudjak offon játszani kell eredeti game, vagy csak elég a game card + az adott chronicle?
- a game card kimondottan lineage2-nek szól vagy a wowos game cardot is fel lehet használni l2-nek? vagy nemtom ,hogy van ez sry ha hülye vok
- a teon server az jó? vagy ha nem miben jobb ettõl a franz? vagy egyáltalán melyik a jó szeró?😮
- a botokat érdemes használni? meg ezek ,hogy vannak, be kell õket állítani ,hogy mit csináljanak vagy mi?( valaki pls ezt is mondja el tömören)
- miért jobb offon játszani (az alacsony ratek ellenére) mint freen? (pl. dragon-networkon)
- és végezetül: nagyon nehéz fejlõdni?😄 mert 1x-esen még sosem toltam és ahogy láttam videókba minden karinak megvolt a full set-je, szóval nekem 5x-ös szerón is 52lvl-esen még nem volt top b-gradem, de ahogy több videót is láttam mindenkinek megvolt (lehet már nem 52-esek voltak, de ez ugyanígy megvolt nekik a és s-gradevel) , vagy a donatet érdemes használni?:S

Sry a sok kérdésért / hülyeségekért ,de szeretném ha válaszolnátok, thx

solyomb
Köszi a segítséget!

Tompi ami vicces, hogy a korábbi windowsnál ezt nem irta és gond nélkül vitte a klienseket, merge elött raktam egy uj windows, elvileg minden szokott dolgot feltettem és ez fogadott, de most leszedtem onnan 1-2 dolgot és ugyfest megjavult.
pharao
sztem ez csak low levelre vonatkozik. Nagyobb szinten nagyobb fun 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

egyetlen egy mob, és kész???
matamm
le kell szedni 1 kis progit az amd dual core procihoz. amd optimizer. és akkor nem fogad majd ez a kiírás. 32bites programokra optimalizálja a procit vagy mih😄

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

erre nézz körül.
vagy itt

solyomb
Mostanság ha több klienst akarok futtatni ez a cirt error üzenet fogad:

The CPU Driver is not up to date. Please install an up-to-date CPU driver

Valakinek valami ötlet?
4400+ AM2 van a gépben aminél ezt produkálja nforce-s alaplappal alaplapi driverek fent sp2-s winxp
a gyors fejlõdés miatt nem sokból fog tartani felhúzni egy pk-s karit 😊

TruBy
GF catacombas botok...azt irjak, hogy idézek: "Catacomb Mobs disappear and respawn after 5 seconds of leaving thier room." szóval nem bírják majd trainelni a botokat, és nem bírnak majd terelni sem katában :S

MeoH
Gracia part1 insta: Kamaloka Ptsen keszult video.

fuck mmo's..i.,

matamm
66os sorcerer?

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Trixtan
Sziasztok!

Ice Fairy Sirra (60) raidet szervezek.
http://img184.imageshack.us/img184/7876/icefairyjk0.jpg

Megvan egy full partyra való belépéshez szükséges quest item.
Várok 58-68 -as karikat.
Akit érdekel jelezze itt vagy in game: mescalino

/server franz/

thx

DarkVen
Üdv ismét 😊
Tesztelgettem picit én is pts-t, egész felgyorsították a fejlõdést.
52 alatt a karakterek most már igazán nem panaszkodhatnak, hogy nincs pénz, vagy nem tudnak fejlõdni (max ha állandóan leölik õket)
Amikor elindult a server rögtön updateltem, meg is lepõdtem, hogy csak kb 10 percig tartott a 300% xp, kicsit lol-volt, aztán megcsináltam 2 questet és nem a quest revard változott, hanem, ha a quest után odamész a newbie guilde-os emberkéhez, és megjutalmaz egy halom xp és sp-vel, mert hajlandó voltál questet csinálni (lvl15-ön mindent skillt megtanultam, és maradt 60e sp-m lol) 😄
11-rõl 15-re léptem az 1. quest után, 15-rõl 18-ra a 2. után, aztán 2 mob kellett még a 19-hez 😄
ráadásul ad shadow weapun kuponokat is. Ma délelõtt is toltam kicsit, megcsináltam 20 kasztváltót, és már 48 percig kitartott a lvl4-es vitaliti 😊 Nem mellékes hogy lvl20-ig szinte semmire sem kell költeni, a teleportok ingyenesek, és 100E adenából topD-be lehet öltöztetni a karaktert topD-s fegyverrel együtt!!! Jók ezek a standerd itemek, és a c-is bent van belõlük. Na és itt van az is, hogy 62-ig full buff!!!
Én azt mondom ezek után A-ig senki nem panaszkodhat, mindent alá toltak!
0-ból indulva 2 óra alatt meg lehet csinálni a lvl21-et, topD-ben! Ezt még l2j-s szervereken sem lehet, csak high raten!
Nekem egyenlõre tetszik, kíváncsi vagyok a nagyszintû upgrade-re is 😄

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.