88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ventel #77492 Hali!
Hosszú idő után ujra itt:) De csak a forumon most.
Kicsit végig olvastam a forumot, karik mikkel jatszottam hogy vannak?
Uniqum hogy smint? Mi jót csinálgattok?
-
dogjoy #77491 WTB Common majestic/nightmare light/heavy @ Franz , pm itt, köszi -
#77490 Hali!
Hehe nem igazán foglalkozok a képpel, majd máskor jobban odafigyelek mit linkelek! Azzal is kibékülök, akivel korábban kurvaanyáztuk egymást, hisz mi értelme van?! :o) Aki meg élvezi, ha megpróbál alátenni a másiknak, hát hajrá én nem vagyok semmi jó elrontója! :D Ha minden sétálóst bannolnának, kihalnának a szerverek, összeomlana a piac, nem lenne semmi mati. Ez van. Tegnap én is hallottam GM-ről a Franzon, bannról még nem. Nem is fognak, esetleg pár embert hogy példát statuáljanak. Dehát mindenki folytatni fogja ugyanúgy, mert már ilyenné vált az offi. De nem is akarok itt eszmefuttatást folytatni erről, mindneki úgy játszik ahogy akar, meg ahogy az ideje engedi. Én is váltottam és jobb így.
Az a +16-os Demon Splinter szerintem erősen kuriózum, kellett hozzá idegrendszer +15-re rányomni, nem irígylem! :-) -
fr0z3n #77489 jah sry, 1500 magyar pééz/db -
fr0z3n #77488 ELADÓ 5 db 15 napos Gamecard, ha kell mind egy walker kartya a bonusz
msn: [email protected] -
#77487 Rambo FTW -
#77486 Milyen szerelmes meg zsepi meg könnyek ki beszélt ilyenről? ! Mondom durva... vér meg adrenalin meg tesztoszteron
-
#77485 Szerelmes regényt írtál, a végé drámával lezárva? Kasszasiker lesz? És ami még fontos, zsepit bekészítsem? -
#77484 már megírtam itt a nagy semmitevés közepette csak olyan durva lett, hogy nem postoltam be csak átküdtem magamnak email en majd otthon kicsit átdolgozom hogy ne legyen olyan kemény, hogy azonnal bevegyenek meg adnak antharast meg baium ot meg mindent -
#77483 nem akarsz aplikálni már? Meg akarom lesni, mit szólnak hozzá... :) -
#77482 franzon nem bannolnak senkit.ez tény -
#77481 OFF/
Wheel of fail :)
http://www.indavideo.hu/video/Baki_valogatas
/ON -
#77480 Lunán is bannoltak pár embert állítólag. -
#77479 Teonon jart =Spam= es ott paran "eltuntek".Franz razziarol nincs hir:) -
#77478 Este banoltak vkit Franzon? Mondjuk akik SOL-ba moboltak? -
#77477 Azt nem próbáltam még de nem hiszem hogy a fallout 3 m énál durvább lenne :) -
#77476 A legdurvább karakterválasztója akkor is az Entropia Universe mmorpg-nek van. :) -
#77475 Kár hogy nem lehet ennyire részletesen kidolgozni l2 be a karikat :'(
-
#77474 meoh kinézte a server chat logból kössz -
#77473 Nem valami up to date a logónk azért.. neked ica s nekem RS es kéne már vmit újítani -
#77472 Just 4 n00bs... -
#77471 menj és pkzd le ezért a leadert h írja már át -
#77470 nekem se megy de ez áll ott... -
#77469 én is vmi ilyenre emlékeztem de nem jön be .. vkinek müxik a link ?
-
#77468 clanrvg.freeforums.org -
#77467 aki franzon online a rvg clan honlapját linkelje már be plx community ből mert itt (még?) nincs kliens : / -
#77466 nincs negatív hatás -
#77465 Attribut mesterektől kéne kis help
Ha nekem mondjuk dark atrib van a fegyveremen, és inditok egy healert, rontja bármivel is a nukeját illetve a healjét? Szal negativba is számol az atrib, vagy csak pozitivba? -
Hanzy1 #77464 Úgy látom, a kutya nem játszik Lunán :) Milyen érveket tudnátok felhozni a másik két európai szerver mellett, ill. ellen? Érdekelne a szerver stabilitása, a gazdaság és a karakterek fejlettségi szintje, a botok előfordulása és mindenekelőtt a magyar közösség nívószintje; - itt nem az elért eredményekre és ázsióra gondolok elsősorban, hanem a közösségi szellem megnyilvánulására és a korrekt, becsületes játékmorál jelenlétére, mert számomra ez lesz az elsődleges szempont szerverválasztásnál. Köszi előre is. -
fr0z3n #77463 ELADÓ:
5db 15 day GameCard EU ver. - 1500 huf/db -
ErrOrHUN #77462 kb az account árát érik ezek a cuccok. ha ez 15k, akkor az enyém 300k cuccok nélkül :D -
#77461 15 ezre? nem látam melyik a 78+ os kari az accokon? -
voloume #77460 1500ft -
#77459 köszi gather -
#77458 Mindkét ajánlat érvényes ^^ -
#77457 T220-at én is tom javasolni, nekünk is van kettő -
#77456 Meg mindig elado 2db account
egyiken 70korul human toros meg 60korul buffer
masikon spoilos meg egy buffer nagyobb szintu
15koruk adoaadom mind2ot pm eket privatba -
irenicus #77455 amúgy ha van kedved...és tudsz akkor várj....lefog esni lassan a Intel Core i7 porci árá,persze akkor sem lesz olcsó cucc...meg ddr3 ram-ok meg ilyenek...de az fullos gép lenne:) -
irenicus #77454 crysis csak 1 pl volt.
Én csak azért irtam vissza mert zavart ez:btw l2 Nvidia enginet tamogatja, ergo azzal fog jobban menni:)
Nem vok ati/amd fan...mindig azt veszem ami jobban megéri..most pl:8800gtsem van....:) Nha off.
WTB Adena@teon -
#77453 Tess:
Alaplap: Gigabyte GA-EP45-DS3P
Processzor: INTEL Core2 Duo E8400
Memória: CSX 4096MB DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT
VGA: GAINWARD 9597-BLISS HD4870 1GB DDR5 PCIE vagy ha olcsóbban meg akarod úszni akkor elég egy 512es 4850 is.
ODD:SAMSUNG SH-S223Q/BEBN
HDD: Samsung SpinPoint F1 640GB (HD642JJ) vagy WD 300GB VelociRaptor SATA 10K ezzel gyorsabb a betöltés/teleport de elbaszott drága.
PSU: CORSAIR VX450W
CPU cooler: CoolerMaster Hyper212 vagy CM V8
Ház: Tetszés szerint válassz, COOLERMASTER RC-534-KKN2-t tudom ajánlani, de én a szolíd kinézetű házakat szeretem. Ha az nem tetszik akkor keress ami igen, Coolermaster, Gigabyte, Lian Li, Thermaltake, Enermax házak jó minőségűek.
Monitor: Samsung T240HD (ebben beépített tuner is van szóval TVként is üzemel), ha nem kell a full HD elég a 22" akkor meg T220.