Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy SE meg egy nukker még nagyon elkelne 😊
thx
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nehéz a quest ?
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
CSak okulásért indok:
Response (GM Pommo) 07/15/2008 08:24 AM
Hi,
Why would that other player simply just give you such expensive item for free? along with 100 Quick Healing Potions?
Regards,
Majd miután elkóldtem képeket, hogy a zaken az enyém csak visszakaptam.....ingyen............
12 nappal késõbb(a bannolástol számítva amirõl levelet nem kaptam és 8 napig anyit sem mondtak héj bannoltunk....):
Response (GM Pommo) 07/21/2008 06:02 AM
Hi,
We have removed the Zaken Earring and some other related items that were tied to this incident. The account is now re open. Please be careful who to make friend with and items that are given to you, no matter what is it for.
Regards,
GM Pommo
1. Tehát visszakaptam az éxerem (zaken)ingame egy tradeben.
2. Ki akartak velem baszni igy ráfokták, hogy valszeg ebay vagy scamm..
3. Miután Fotokkal és pontos leírással (hol kaptam kitõl mikor és hol adtam kölcsön, mindrõl volt SS am is...) alátámasztottam, hogy 5 hónapja az enyém csak kölcsönadtam 1 hétre... visszaadták az accom DE! Elvették az éxert....
Most az éxerért megy a levél 3 napja 0 válasz.....
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
A HighTech@Franz nevû seggarc kicsoda, jelentkezz pls! :-)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Hidd el mindenki arra a szervere megy játszani ameikre akar és úgy huzza a kariját ahogy akarja, neked ha nem tetszik max leölöd de úgyis visszamegy és hamarabb otthagyja azt az xp helyet mint te.
És a DMX féle walker kivállóan fut mostmár pihenhetsz. Ülj le egyes.
12!!napig nem válaszoltak semmit majd visszadták... kurvára gyanus az egész😞
Gordi, mekkora karidat bannolták? vagy sok kicsit?
A fejlõdés "A-grade"-ig a következõ krónikától (érkezése elõre láthatólag jövö hónap) villámgyors lesz.
Miért jobb offon játszani? Hát, ahogy egyszer Gordi frappánsan megfogalmazta: Ugyanazzal a pakli kártyával lehet játszani kanasztát is meg pókert is. Kinek mi az izlése.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
- Egy jo free serverrel szemben a szememben még mindig semmit nem ér retail. Csak sajnos a jo free serverek kihaltak/ ha vki talál szoljon! / 😞
Trolling is a art.
- szerintem teljesen fölösleges botot használnod, én teljesen legálisan játszok és teljesen jól haladok semmi gondom nincsen és nem ülök 10 óra feletti idõt a gép elõtt (bár ha tehetném😄). napi 5 óra játékkal pl szerintem egész jól fogsz haladni de ettõl kevesebb idõ esetén már nehezebb. egyre könnyebb az xp-zés (mondjuk mint gordi is mondta következõ részbe nehezebb lesz vmivel), de lehet halladni tényleg gond nélkül.
- Official-on azért jobb játszani mert minden tekintetbe sokkal jobb a free-nél.
Esetleg ha fontos neked, hogy magyarokkal is tudj találkozni akkor elsõsorba Teon, Franz és Sayha között válogass, ha nem akkor Teon😊
-Wow nem NC soft igy sajna nem minden NC soft által gyártot játék Time cardja jo. Jelenleg europai szerverek közül a legjobb a teon nem rosz a franz csak a sok orosz miat a mentalitás abszurd...
-Tömören nem lehet botozásról beszélni! Igen a botozás elõnyös és javasolt annak ellenére, hogy telyesen illegális.
-Valójában nem tudom megválaszolni szerintem semmiért. Én azért választottam, hogy biztos lehesek benne a munkám nem vész kárba, de a 2 héttel ezelõti bannolásom óta azt kell mondjam semmi ok arra, hogy valaki offon játszon egy jóminõségû freehez képest.
-eszméletlenü nehéz fejlõdni de ez drasztikusan csökken a következõ hónaptól!
Vélaszoltam NP. Sok sikert.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
- hogy tudjak offon játszani kell eredeti game, vagy csak elég a game card + az adott chronicle?
- a game card kimondottan lineage2-nek szól vagy a wowos game cardot is fel lehet használni l2-nek? vagy nemtom ,hogy van ez sry ha hülye vok
- a teon server az jó? vagy ha nem miben jobb ettõl a franz? vagy egyáltalán melyik a jó szeró?😮
- a botokat érdemes használni? meg ezek ,hogy vannak, be kell õket állítani ,hogy mit csináljanak vagy mi?( valaki pls ezt is mondja el tömören)
- miért jobb offon játszani (az alacsony ratek ellenére) mint freen? (pl. dragon-networkon)
- és végezetül: nagyon nehéz fejlõdni?😄 mert 1x-esen még sosem toltam és ahogy láttam videókba minden karinak megvolt a full set-je, szóval nekem 5x-ös szerón is 52lvl-esen még nem volt top b-gradem, de ahogy több videót is láttam mindenkinek megvolt (lehet már nem 52-esek voltak, de ez ugyanígy megvolt nekik a és s-gradevel) , vagy a donatet érdemes használni?:S
Sry a sok kérdésért / hülyeségekért ,de szeretném ha válaszolnátok, thx
Tompi ami vicces, hogy a korábbi windowsnál ezt nem irta és gond nélkül vitte a klienseket, merge elött raktam egy uj windows, elvileg minden szokott dolgot feltettem és ez fogadott, de most leszedtem onnan 1-2 dolgot és ugyfest megjavult.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
The CPU Driver is not up to date. Please install an up-to-date CPU driver
Valakinek valami ötlet?
4400+ AM2 van a gépben aminél ezt produkálja nforce-s alaplappal alaplapi driverek fent sp2-s winxp
fuck mmo's..i.,
Ice Fairy Sirra (60) raidet szervezek.
http://img184.imageshack.us/img184/7876/icefairyjk0.jpg
Megvan egy full partyra való belépéshez szükséges quest item.
Várok 58-68 -as karikat.
Akit érdekel jelezze itt vagy in game: mescalino
/server franz/
thx
Tesztelgettem picit én is pts-t, egész felgyorsították a fejlõdést.
52 alatt a karakterek most már igazán nem panaszkodhatnak, hogy nincs pénz, vagy nem tudnak fejlõdni (max ha állandóan leölik õket)
Amikor elindult a server rögtön updateltem, meg is lepõdtem, hogy csak kb 10 percig tartott a 300% xp, kicsit lol-volt, aztán megcsináltam 2 questet és nem a quest revard változott, hanem, ha a quest után odamész a newbie guilde-os emberkéhez, és megjutalmaz egy halom xp és sp-vel, mert hajlandó voltál questet csinálni (lvl15-ön mindent skillt megtanultam, és maradt 60e sp-m lol) 😄
11-rõl 15-re léptem az 1. quest után, 15-rõl 18-ra a 2. után, aztán 2 mob kellett még a 19-hez 😄
ráadásul ad shadow weapun kuponokat is. Ma délelõtt is toltam kicsit, megcsináltam 20 kasztváltót, és már 48 percig kitartott a lvl4-es vitaliti 😊 Nem mellékes hogy lvl20-ig szinte semmire sem kell költeni, a teleportok ingyenesek, és 100E adenából topD-be lehet öltöztetni a karaktert topD-s fegyverrel együtt!!! Jók ezek a standerd itemek, és a c-is bent van belõlük. Na és itt van az is, hogy 62-ig full buff!!!
Én azt mondom ezek után A-ig senki nem panaszkodhat, mindent alá toltak!
0-ból indulva 2 óra alatt meg lehet csinálni a lvl21-et, topD-ben! Ezt még l2j-s szervereken sem lehet, csak high raten!
Nekem egyenlõre tetszik, kíváncsi vagyok a nagyszintû upgrade-re is 😄
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.