A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• aalat
    "nyomjátok a békésfarmolós L2t"
    Azert ez egy kicsit viccesen hangzik...

Az ok az, hogy nem sok olyan ember van, aki a teonon jatszik, es ir is erre a forumra.
    A masik dolog, hogy a mi kis magyar tarsasagunk sosem fogadta be azokat a magyarokat, akik botoznak. Ez igy alakult ki.. es igy is marad.
    Mondhatjuk eleg sok magyar van a teonon mar, de nem tartjuk veluk a kapcsolatot, mert az elso beszelhetes soran kiderul, hogy mik a szandekai a jatekkal.. avagy bot vagy nem bot. Aki a nem bot opciot valasztja, azzal nagyon szivesen megismerkedunk, segitjuk amiben tudjuk, de a mi kis tarsasagunknak nincs szuksege az effele emberekre, egyszeruen nem illenek kozenk.
    A teonon szet vannak szorodva a magyarok. Van olyan clan amiben akar 10 magyar is van, de olyan is akad biztos, amiben csak 1.
    Es tudodjatok igen, en is pkztam mar le magyar botot, mert kellett a spot. Szoltam neki, hogy menjen el, vartam 20 percet, ahogy azt illik, aztan pk.. es nem erdekel, hogy magyar vagy nem magyar. (ezt csak az egyik multkori vitatokra irtam..)
    Szoval ez a helyzet a teonon, szet vannak szorva a magyarok kisebb csoportokra.