A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• eloim
    "azt kaptak, amit igertem nekik: hogy az ismerettsegemen keresztul segiteni fogok nekik a subolasban" => nálam ez annyit jelent, hogy felmész baiumhoz, beszélsz Novával hogy megbökhessék és ennyi. Énn arra az apró kis extrára gondolok amit utána tettél, vagyis hogy a TUDTUK NÉLKÜL a saját klánjuk ellen uszítottad a Novát...

"segitem azokat a magyarokat, akik nem hoztak szegyent a nepemre egy ilyen szaros jatekban" <= ezen azért elgondolkodnék

"teljesen kivetkozve az emberi mivoltotokbol mindenfele szar szemetnek elhordtatok" => a sárdobálást sohasem mi kezdtük és sohasem mi fikáztuk a másikat olyan hangnemben amihez még a 18-as karika is kevés

"Felnottok valakinek az arnyekan eloskodve es a sajat labatokon mar nem tudtok megallni" vmint "most mar nincs kinek a faszat szopni" => gondolom itt az ICA-ra es a Firstre gondolsz. Az Uniqum (illetve annak jogelődje az Epidemic) már akkor jóban volt az ICA-val, amikor én még játékban sem voltam. És bár én magam is elég sokat voltam ICA tagokkal Paganban BD-ként séta nélkül (néha 4-5 órán keresztül - 2 percenként végignyomva a táncokat), valamint ha segítség kellett, akkor vki a klánból mindig ki tudta őket segíteni, én ezt azt hiszem nem nevezném seggnyalásnak, valamint az árnyékukon élősködésnek. És igen, a Firstben nagyon sok korábbi ICA tag volt, akikkel igencsak jó viszonyban voltunk, valszeg megmaradt a kölcsönös segítségnyújtás. Tény, többnyire mi mentünk ICA-First partikba és nem fordítva, de hazudtoljatok meg ha tévednék, bárki igent mond a jó XPre. Ahogy a kisgyerek is a nagyobbakkal szeret játszani, természetesen mi is éltünk a lehetőséggel, és ahogy sztem ezt te is tetted anno még az eredeti kariddal...

A saját lábon állásról meg annyit, hogy a klán lassan de biztosan növekszik, még úgy is, hogy hála a Novának eléggé le vannak szűkítve a lehetőségek. Az Uniqum nem nagy klán, nem háborúzik senkivel, és különösképpen nem nyal be senkinek, a Novának meg pláne.

"meg mindig ugy gondolok vissza Rad Eloim, mint azon 5-6 ember egyike, akivel jo volt egyutt jatszani" <= örülök hogy így gondolod, tulajdonképpen nekem is csak pozitív élményem volt Veled kapcsolatban (a hozzászólók humoros beszólásait elkerülendő itt a játékra gondolok), de nem szeretem, ha a klánt amit vezetek, ok nélkül fikázzák...