A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Elolvastam többször is, de komolyan nemegészen értem itt a dolgokat, összefüggéseket.
Te komolyan azt hiszed, hogy páran azért nem szeretnek mert nem léptél be uniqumba? Én erről nemnagyon tudok, de ismerve egyesek agyi kapacitását, kizártnak tartom, hogy bárkinak is lett volna emiatt rossz szava. Vagy bárkit is komolyabban meghat, hogy te nem tartod jónak amit mások csinálnak? Gondolom ezek után már nehéz megsérteni, de szerintem, nem a te szavad befolyásolja ez emberek döntéseit. Ez gondolom nem jelent lelki törést.
Igazából már azon is töprengetem hogy kezdeti tourette szindróma, vagy szimpla unintelligencia, hogy képtelen vagy emberi hangnemet megütni másokkal, de ez annyira nem is érdekel. Mondjuk az már érdekesebb, hogy nem tünik, fel hogy többek között emiatt néznek udvaribolondnak, és raknak a pöcegödörbe mikor valamit jónak találsz vagy sem.
Az meg még nem fordult meg a fejedben, hogy te változtál meg, nem pedig az a 15-20 magyar akikre folyton fujolsz? Kiváncsian várom a faszságomra a felvilágosító rekciót, mert mostmár tényleg kiváncsi vagyok és szeretném megérteni mi is zajlik itt.