A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    Elo', mikor segitettek ti nekem? Akkor, amikor nektek kellett healer, es ezert inditottam EE subot? Az volt a segitseg? Mert ezen kivul mas kozunk nem volt egymashoz... es meg egy dolog: Shad meg Archen nem lett hatbatamadva, sem atbaszva - azt kaptak, amit igertem nekik: hogy az ismerettsegemen keresztul segiteni fogok nekik a subolasban. Es lőn. De az uni kitalalja, hogy atbasztam a barataim? Milyen logika alapjan jutottatok erre a kovetkeztetesre? Az csak egy dolog, hogy nem tudtak rola, vagy nem gondoltak ra, hogy ki fogok veletek baszni. De mint mar mondtam... Ha ti azota elzarkoztok tolem, amiert nem mentem unikumosnak a tobbiekkel egyutt, es amikor megis beszeltem veletek, teljesen kivetkozve az emberi mivoltotokbol mindenfele szar szemetnek elhordtatok, akkor ezek utan mi a francert gondoltatok hogy nem csuzlizok vissza egy kicsit abbol, amit kaptam toletek? Teljesen erthetetlen.
    Magyar vagyok, igen. Es segitem azokat a magyarokat, akik nem hoztak szegyent a nepemre egy ilyen szaros jatekban. Es Ti mire vagtok fel? Felnottok valakinek az arnyekan eloskodve es a sajat labatokon mar nem tudtok megallni... en meg rohadjak meg, megcsinaltam, micsoda geciseg.

Goku: kedves toled, koszonom, de tartottam egy massziv kerdezoskodos estet olyanok kozt, akiket ismerek, vegyesen voltak kozottuk engem nem kedvelo es baratsagos emberek is. 18 emberbol 16 azt mondta, hogy ha vele valakik baszakodnak, termeszetesen ok is viszonoztak volna a helyemben. Azt hiszem, ez alapjan nem kell az orvosod telefonszama, de jo tudni, hogy szukseg eseten neked mar van/lesz hova fordulnod.

A screenshotrol meg annyit, hogy direkt azert keszult, hogy Shadoutekat tisztazzam, ugyanis, mint a kepen is olvashato, Goku mar akkor megsertodott rajuk. Igazabol, ha kepesek lennetek kevesbe korlatoltan gondolkodni meg viselkedni, ti is lathatnatok hogy A+B+C+D....+Z volt a keplet, tehat teljesen linearis folyamat volt, vilagosan nyomonkovetheto hogyan jutottunk idaig es nem kell "rocket scientist"nek lenni (GAther kedveert muszaj volt ezt is beszurni) ahhoz, hogy ez egy fogyatekos majom altal is kikovetkeztetheto lepes legyen a reszemrol. De ti hihetetlen hogy minden nap alul tudjatok mulni magatokat.

Az, hogy van egy magyar klan, ami jol eljatszogat, egyaltalan nem bant engem (bar most mar nincs kinek a faszat szopni, se First, se senki nem maradt, most nemtom kit fogtok talalni potlaskeppen). Ami engem bant, az mind a mai napig az, hogy ennyire nem vagytok kepesek megerteni, csak azert mert en nem tartom jonak azt amit csinaltok, nem kell engem lekopkodni. Es ezt sajnos rendszeresen megteszitek. Persze oke, joideje mar erre ra is jatszom, de ez szinten csak azert van, mert csicskuljon be nektek akinek nincs gerince (15-20 jo magyar klantag, ha jol emlekszem ennyit irtal Elo'), en koszi, elvagyok nelkuletek is. Jol.
    Meg gondolom beszelunk, addig is minden jot (mert fuggetlenul a mostani esettol, en meg mindig ugy gondolok vissza Rad Eloim, mint azon 5-6 ember egyike, akivel jo volt egyutt jatszani).
    Kivancsi vagyok eljon-e valaha az a nap, amikor kepes lesz barki kozuletek megerteni amiket ilyenkor leirok, vagy csak a faszsagaitokat fogom kapni orokkon-orokke...?