A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Morf
    Az Unicumból a chat dolog miatt lettek a karaktereink kipakolva (nem mi, hanem a karik). Ezen már a történést követő 5. másodpercben túlléptem, tegyetek így ti is (sőt, a törpémmel is kiléptem, hogy ne legyen kavarás). Visszaolvasva az utóbbi pár postot nem érzem feladatomnak azt, hogy kommentáljam. Halvány lila gőzöm sincs arról, hogy ki ölt meg kit anno, és ki mit torol meg, milyen régi sérelmekről beszéltek. Annyit fűznék hozzá, hogy az utóbbi két napban hét alkalommal öltek le Novások, mert botoztam. Én is anyázhatnék, megkereshetném Epyon törpéjét Giranba, és virtuálisan megrugdoshatnám, de nem teszem, mert ez csak egy játék (és különben is kell az SP :). Mondhatnám azt, hogy ha engem nem érdekel az, hogy Nihil a nevembe bohóckodott a clan chatbe (pedig hepciáskodhatnék, hogy sértő rám nézve, stb), akkor titeket miért?