A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• solyomb
    Ved, Morfonz: kirugtatok a barataimat Unimukkbol, mikor kiderult hogy velem jatszanak.
    Archen, Shadout: meg nem tisztazott, hogy visszaveszitek-e oket, mert a barataim es segitem oket mindennel amivel tudom (es ez kolcsonos, I <3 Shad&Archen).

Szerintem az uniqumban senkinek sincs megtiltva illetve rendszabályozva, hogy ki kivel is barátkozik illetve barátkozhat. Ha jól emlékszem, ennek speciel semmi köze nem volt ahhoz, hogy kikerültek a klánból. Senki nem tudta, hogy te játszod a karijaikat és a nevükben beszélsz a clanchaten, viszont tudván, hogy is állsz a magyarok nagyrészéhez, és az uniqumhoz és tagjaikhoz, nem nézte senki se túl jó szemmel, hogy te ott vagy, függetlenül, attól, hogy mennyire ment világmegváltó eszmecsere ott.
    Mondjuk ezt a mai napig nem értem, miért probléma ha egy effektiv baráti társoságba bekerül valahogy egy olyan ember aki nem tartozik bele az elöbb emlitett kategóriába, sőt... Akkor miért baj ha kirakják onnan.