A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    csak a Te kedvedert GAther, had kezdjem igy: ORLY?

Te szemely szerint GAther nem erdemelted meg, ezt belatom, de mindig vannak aldozatok, es sajnos a rossz oldalon alltal. Majd ha a Nova eltransferel, Unimukk szerver lesz, megosztva a Rituallal. Micsoda kilatasok!
    Vannak Szajhan, akik barataim. Kevesen, de nem azert, mert nem lehetnek joban mindenkivel... en gyomlalok erosen, azt hiszem ezt nem vonhatjatok ketsegbe ti sem. Lassuk, mi is tortent?

Vannak meg Szajhan barataim:
    Ved, Morfonz: kirugtatok a barataimat Unimukkbol, mikor kiderult hogy velem jatszanak.
    Archen, Shadout: meg nem tisztazott, hogy visszaveszitek-e oket, mert a barataim es segitem oket mindennel amivel tudom (es ez kolcsonos, I <3 Shad&Archen).
    Lucita: egy regi baratom karaktere, amerikaban dolgozik mar egy eve, az accountjat fizeti de nem jatszik - felhuztam ra egy bishopot mert ez kellett Ved es Morfonz melle. (Ha lepkztok barkit kozuluk, nem velem basztok ki, a barataimmal.)
    Mivel eddig mar nem egy baratomat erte atrocitas az Unimukkerek reszerol, tetezve az egyebkent is ellenem taplalt vak utalatot, MINDOSSZE AZERT MERT KORABBAN KIJELENTETTEM: A MAGYAR L2 JATEKOSOKKAL NEM NYUJT ELEGENDO OROMOT A JATEK, mar mondhatjuk azt, hogy nyiltsisakos haborut inditottatok ellenem es szivattatok a barataimat, akiknek semmi bajuk nem volt az Uni-val, es engem se zavart hogy veletek egy klanban vannak. Ezek utan, most azt hiszitek, hogy en kolosszalis seggfej vagyok, hogy ilyen elozmenyek utan keresztbe teszek nektek? Mikor egy idoben meg kepviseltem is a magyarokat? (En meg emlekszem, mikor Milkaek fikaztak Sondit hogy milyen fasz amiert keruli a magyarokat ICA ventrin, aztan Milka is elkezdte ezt csinalni, tobbet volt az amcsikkal mint magyarokkal, ott is ment a susmus, aztan lam, mar engem is utaltok egy joideje...) ennek a sok szarnak a vegen most egyszeruen kibaszottul nevetseges, naiv dolog, hogy azt hittetek, nem lapatolok vissza egy keveset a ram ontott szarbol. Marcius ota nem jatszom a szerveren igazabol, meg az unimukknal is nagyobb nonfaktor vagyok a szerver eletet tekintve, es meg ezek utan is en nyomlak le titeket... vicc, hogy ennyire jutottatok a nagy magyar klanotokkal. Vagyis, mar a masodikkal.
    Seggnyalasrol meg annyit, hogy szerintetek en, aki olyan vagyok amilyen (hasznaljatok barmilyen jelzot kedvetek szerint), en kepes vagyok arra, hogy barkinek benyaljak? Gordi, O nyalt mindenhova, ezert voltak kapcsolatai. En csak annyira voltam fair mindenkivel, amennyire tudtam, es most veletek is csak pont annyira voltam unfair.
    De nem is ertem, mire ez a nagy anyazas, vegtere is, ez csak egy jatek, nem ezt mondjatok mindig?

Mucmuc (kesz szegyen ez a nev): van eletem, az eladott karakteremert es cuccaiert raadasul olyan eletem van, amibol vidaman vehetnek amerikai repjegyet oda-vissza is. De nem fogom, mert latom, hogy szuksegetek van ram (), es meg van azert mas tennivalom L2-n kivul is.

Fragstar: a post legelejen az az egy kis kep megvalaszolja a kerdesed?