A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GAthersw
    Rendkívüli mód kibasztál velünk, nyugi azért nyugodtan aludtam, de mindjárt elmegyek a sarokba sírni. Benyalod magad ide-oda a forró szarig majd erre rázod, hogy milyen kapcsolataid vannak. Emberi kapcsolataid vannak barátom? Kétlem, hogy sokan keresnék egy ilyen sunyi féreg társasáát. Az ellenszenvedet nem tudom mivel vívtam ki, de nem is vagyok rá kíváncsi, a hozzád hasonló emberi nulláktól nem is vágyom többre. A privát beszélgetések közkincsé tételével további szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról (legalábbis az én értékrendem szerint ez tahóság, nemtudom a blah szintű helyeken mi dívik), lelki szemeim előtt látom, amint a kis képregényed összeállítása közben harsány kacajokat hallatsz és csöködt kis hímtagod vidáman meredezik. Gratulálok, tényleg féreg vagy, remélem a tegnap estinél nem lesz nagyobb örömöd az életedben. Most szívesen előhúznék végezetük valami fasza blahos fórummenő klisét, de nem tudok, meghagyom neked, te ettől vagy "stílusos". Viszont ajánlani tudok egy telefonszámot: +361391-5354

ui.: Én magam is sajnálom, hogy egyáltalán leütéseket pazarlok a nyomorodra, ne aggódj sem az sem ez nem lesz itt sokáig.