A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    Endaer ismerlek még anno régi szép ICA-s időkből. Sokat beszélgettünk ventrin is. Éppen ezért soha nem flameltem/komentáltam a fórumon belül zajló hozzászólásokat, mert nem tudtam 100%-osan hogy mi van a háttérben. Sajnos az alábbi megnyílvánulásodból azt kell mondjam te tényleg "beteg" vagy, és ezt halál komolyan mondom. Legnagyobb patkányság ilyen dologgal visszaélni. Anno én se voltam "jóban" DMX-el de ha baium megszúrásáról vagy ilyen dologról volt szó mindig segitettem MINDEN MAGYARNAK szimpátia/ellenszenv nélkül. Tudod ilyen dologgal keresztebetenni nem dicsőség hanem szánalom, és mindezt egy kis flame miatt amit igazán senki nem vesz komolyan. Max egyszer elolvassa aztán továbbsiklik rajta. Sry a hosszú postért, fölösleges reagálni rá, ez az én véleményem. Meglehet kicsit szubjektiv, de ez van.