A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
LOOOL te mekkora láma, az Oel mahun transformot majd az elpyk között próbálgatom... Alap, hogy hazahúz a szívem. A másik, hogy én minden nap azt figyelem, hogy hol botoznak a magyarok és direkt oda megyek szórakozni. Nemtom mi ez a "magyar PKPKPK!" szöveg, mert visszaütött a srác szó nélkül. Amin meg leesek a székről az az, hogy unbuffed funolós EE szétver lazán egy gladit. OMG MAIN CLASSON JÖN OMG! Nemtom az ilyen dologra ki kíváncsi SG-n de biztos megvan a keménymag, akik erre állnak rá, hogy szurkálják ilyen hülyeségekkel az embert. Bot vagy nem bot, magyar, vagy nem magyar, tudod milyen magasról teszek rá? Nem értem mi ez a felháborodás ha egy magyar a másik magyart cseszteti. MAgyarokból csak jó fejek vannak? Ellenpélda vagy te is lol. Az ilyen paraszt embereket csesztetem általában... Leclairnak pedig volt már pár húzása. Komolyan mondom sohasem rossz szándékkal közeledek a többi playerhez, de aki tahó módon viselkedik az ne szoljon semmit. (még botokból is ismerek 1001 normális embert...)
U.I.: Boccs a hosszú postért és Endaer ha te nem Franzon játszol, akkor minek ugatsz bele?