A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Nem de ha nincs szerencsénk akkor a következő képpen fog működni. Minden acc naponta kap 7 report pontot ergo 7x óránként 1x tudsz ilyen bot report action nyomni vkire egy accról. Ha rádnyomnak egy ilyen szart, akkor server nyom egy ellenörzést a klienedre és ha tényleg bot akkor a következő dolgokat kaphatod. Chat ban káromkodásért rassziuzmus ilyesmi (ezt gondolom chat log alapján.) nem tudsz kimenni a városból, Állandó perma lilaság, Attack speed/casting speed debuff meg még volt vmi de arra már nem emlékszem. Ha nem botból vagy illetve nem káromkodtál csak vki rádnyomta akkor semmi nem történik. Arról nem szól a fáma, hogy az mit kap aki ok nélkül reportolt ( gondolom semmit ). De ha belegondolunk akkor ez így simán működhet mert nem az lesz h a gm egyenként kell végignézzen 143423234 reportot naponta, Szal tök automatikus az egész. Na most ez ahogy olvastam blahon ez koreában így van az a nagy kérdés, hogy itt is így lesz vagy csak benthagyták a kliensbe. És tök felesleges irkálni, hogy ezzel megölik az l2 t blabla, mondom én csak ezt olvastam és nem tudni, h tényleg így lesz. höhö