A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    dmx, epszilon, en is es meg paran akik nem irnak ide de olvassak ezt a forumot, azt gondoljuk, hogy Gordi nem a jatek szarra valasa miatt ment el, hanem azert, mert nem jott az a sikerelmeny, ami az embert tovabbi jatekra motivalja. Engem ugyan nem zavar, hogy koveti az esemenyeket, mert biztos vagyok benne, hogy nem megy el, max szunetet tart, es semmi rossz nincs abban ha addig is tudja mi minden varhato a jatekban, csupan az a vicces, hogy hogyan adja elo. Ezert az eloadasmodert basztatja dmx, es ezert kerdezte meg Epszilon is, csak Epszilon arnyaltan fogalmazott. En meg azert irtam neked, mert azt szerettem volna kifejteni, hogy ez a forum nem ugyanolyan jellegu kapcsolattartasra szolgal mint az irc a cod-os ismeroseiddel. Nem jobb, nem rosszabb egyik a masiknal, csak masabb, es azert irok kisregenyt megint errol, mert ezt a jovoben ismet felreertheted, ami viszont nem jo. :)