A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Na jó akkor lásuk. Először is abszulute kétértelmű amit írtál "Kibaszot PVP karakterek" a többes szám miatt én úgy vettem a main és a subok de valoban lehettet az összes titán is.

Nem böki a csörömet csak cukkolak.

Voltam hero ráadásul önerőből, de ez nem jelent kb. semmit. Soha nem értékeltem a Heróságot mert egy feedelt szar rendszer. Akkor sem ha valóban abszulut imba...

Tévedés sok PVP videóm van én egyszerüen csak a barátaimmal szoktam megosztani mert nem tartom nagy számnak hogy ez elcseszet imba karakteremmel be tudok alázni komplett groupokat vagy 1 shotolok 100-200 embert....

Ezek után is lovagolni fogok de ha ezt komolyan veszed akkor nem annak a társaságnak kéne a tagjának lenned aminek vagy, mert ők épp úgy mint én poénból baszogatnak mindenkit.

És szerintem igenis jó vagyok PVP ben és ezt meganyiszor bizonyitottam ésvéleményem szerint alaptalan az állításod, ennek elenére a saját vélaményed hát tartsd magad ahoz. Nem mellékesen igen sokan tartanak jónak és nem csak a fö klasszomon DCn is a legkeresettebb pvp buffer vagyok és mindig a vezér PVP csapatot buffolom. Természetesen igyis ugyis csak azok véleménye számít akikkel eggyüt játszom.