A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• bugike
    gordi, latom neked nagyon boki a csorodet, amit irtam, 1.: nem vagy kepes ertelmezni a mondandomat, holott latom van olyan, akinek sikerult, magyarul nembiztos, h az en hibam. 2.: szerintem nem neked kene papolnod, hogy mi a jo pvpben/masspvpben/meg mindenfele heropoleokkal meg heroskillekkel, meg pvp fistekkel. voltal hero, alairom. tudsz dolgokat a jatekrol, amit pl nem sokan, ok alairom. regota tolod es sok ismerosod/haverod van, ok alairom, de hogy pvpben faszlama vagy, azt kijelentem. (most flamelj vissza azzal, h nemvolt pvpmovied, nemtudom hogy jatszol, nemtudom ezt, meg azt. nem is erdekel, mas moviekban lattam mas szemszogebol, amit te muvelsz.) en ugy erzem leirtam a velemenyem, tobbe-kevesbe kulturaltan. ha ezek utan is lovagolni fogsz a szavaimon es kiforgatod oket, akkor ha ugy gondolom irok vissza valamit, ha nem hat nem.

a tagoltsag hianya, es egyeb nyelvtani hibak miatt pedig elnezest kerek azoktol, akik vegigolvastak eleg terjedelmesre sikerult postomat.