A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szerintem pedig nincs túl sok jelentősége kis szinten hogy B-grades fegyvert megtudsz venni luxoryba. Ugyanis ha valaki jól összerakja a kis csapatát vígan elmennek 61ig sima C-s low szarokban sőt a bufferek még devosetben is kibírhatóak.
A hatalmas inflációnak két oka van: régóta nem volt ban és aki kicsit is ért az L2höz és a sétáló beállításához plusz van némi befektetni való pénze simán összehoz egy csapatot. Az adena meg cask gyűlik gyűlik a serveren, így az adena ára folyamatosan megy lefele lassan!
A lavina ott indult el, hogy pár hete a nagy farmerek beszívták dawn-t így a sima GSS ára felment 20ról 40re mivel a nagy farmereknek nem volt gond ennyiért venni, igen ám csak ezzel együtt a Cryok A cry S-cry is dupla áron jött ki +Gemstonek amik az As S-es krfthoz nélkülözhetetlen.
Mivel a shot ára megnőtt így mindenki próbálta kompenzálni a saját bevételét az árak növelésével pl: AM 250M helyett 400-480 lett! A sok hülye látva az árakat a több item árát is feltornázták SoulCryok Ruhák stone-k stb stb...
Szerintem szerdán valamit kezdenek a helyzettel...csak kérdés mennyire lesz radikális :)