A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kelso
    Csinálta valaki mostanában a Become a Royal Member küldetést?
    Régen már sokszor megcsináltam, de azóta megváltozott sajnos.
    Van az a része amikor Sandra-tól meg kell venni a coin collector book-ot. Régen ezt simán meg lehetett venni, igaz naponta csak néhány alkalommal árult. Most viszont meg kell ölni egy Fallen Chieftain Vegus nevezetű quest mobot előtte. Nem volna nagy dolog, ha tudná az ember pontosan hol keresse és mikor. Annyit tudok, hogy Forsaken Plainsen van és 6 óránként respawnol.
    Viszont én már órák óta járom fp-t targetben a mob nevével, de nem találom. Pedig szerver újraindításnál -amikor felállt a mob szerver- mentem oda keresgélni.
    Neten van ugyan térkép amely nagy vonalakban jelöli a helyét, de így képtelenség rábukkani, hogy azt se tudom pontosan hol és egyáltalán mikor keressem.
    Tudja e valaki pontosan merre, melyik részen(nagy gödörben, esetleg a hátsó részen vagy az első árokban stb) találom?