Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te haverod... :D nagyon el vagytok kenõdve?

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Endaer
Error... most akkor Bing elment vagy megint csak faszsagokat beszelt?

gogo Gordi, megint van mit behozni egy non-botter klanban - csak masfel szint! :)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

TuShEe
ujratelepites megoldotta, nem árt külön könyvtárba tenni a 2 kilenst ahogy a leirasban is van.

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

TuShEe
van aki 105ft/millional olcsobban ad teonon adenat?

TuShEe
meg is csinaltam, zip kicsomag, felulir, check 2x , de nem jo neki az account...most szedem a klienst és rakom megint fel hátha, az egész azért van, mert fel akartam mászni pts-re hátha felenged trial acc-al, ha nem csinalom mar jatszanék <#vigyor3>

Endaer
tudom hogy nagyon basztatasnak tunik, es kicsit az is, de bizony egy ilyen zipet kicsomagol, filet kimasol, filet elindit, updatet vegigvar procedura tenyleg nagyon nehez lehet... vegen 2 full checket csinalj, hatha az segit, asszem vmi ilyen megoldasa volt Eloimnak anno.

TuShEe
öö lol? megcsináltam, de igy nem jo

Endaer
szerintem batran olvasd el es gondold vegig megis mit jelent a PTS-to-LIVE conversion. GF!

TuShEe
Valaki tud arról valamit, hogy ha PTS-re alakitom a klienst és vissza Live-ba akkor elromlana? Vagy csak várni kell reg után? Nem enged be.

TuShEe
Nagyon köszönöm! Sikerült a north america-s territory :)

GAthersw
Írd meg a mail címed privátba.

01110000 01110010 00110000

TuShEe
jah még ezt akartam: Teonon van aki árul adenát és mennyiért?

TuShEe
atw vagy hasonló oldalakon lehet van (aktiválod a fizetõs sms részt(nem kell fizetni neked semmit), és igy 1 hónapig asszem nagy tárhelyed lesz, aztán törlik)

TuShEe
Öö, valaki akinek US accountja van tudna küldeni nekem trial meghívót? Még legalább 3 nap mire megjön a cd-keym és addig nem tok jáccani. Köszi!

Mydgard
Csáo!

Jah megnéztem, egy kicsit talán rosszabb minõségû lett a planeten. Délelõtt elkészült a Royalunk. Jah és kösz a támogatást a Fusion-os magyaroktól - Flash, Doka, Truby - raidezésnél, warnál stb. ;-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Gordis2k
Amugy ha ott is inditok karit mindn héten Siegelhetek lol.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Az kemény lesz!! Mi multhéten iszonyat jót siegeltünk milkával. Remélem az összes várat elfoglalják a kariddal:P!!!! Van rá esély hiszen ki védené fesztivál héten:P

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TruBy
Én meg nem piszkálodásképpen, de ki a f...furfangosatyauristen kérdezett? A ritkaszar jelzõt meg magadra veheted <#alien>
Ne piszkálj, mert fáradt vaok és hülye, megjegyzéseket nem kérek.

Endaer
kozben en is atutemeztem a dolgokat... en is aludni fogok, a karimmal meg mas fog siegelni.

sztem én alszom :D a mai pvp mennyiség megvolt

Endaer
Error, hajnal 3kor siege? :D ha nem nyomom ki az ebresztot, akkor ott leszek... :)

TruBy
FlashXP is csinált pár videót, Baium, Antharas stb ölések, de a legtöbbjüket a klán nem engedélyezte nyilvánosság elé tárni.
Más még akit tudnék ajánlani az Aimful.

Gordis2k
Nem anyit enged csak akora lehet 1 file folytatja egy másikban. Azért mert annál nagyob videofilet nem kezel a rendszer azért:). Amugy van 64 bites Fraps?

Az enyám tömöritetten 3giga az 2,5 ora anyag

miért csak 4 gigát enged felvenni ez a szar?

Gordis2k
PONT EZT AKARTAM KÉRDEZNI! És ki tud ftpt ahova feltolthetem a 3giga anyagot:)

Endaer
nem sok videora emlekszem Fragtol de azok mind jol sikerultek, en ot javaslom... <3 Frag^^

ki a legjobb frapsgyártó magyar? :D

Endaer
anno nekem azt mondtak ha a systemmsg-e.dat-ot megbuheraltad, onnantol felulirni tilos, helyette ki kell cserelni a meglevovel, es csak akkor mukodik. Ez nem lehetett problema?

Voyager5
LineAge utilsnál azthiszem van egy patch program (vagy valami hasonló) menüpont. Ha azt lefuttatod akkor csinál egy loaderct1.exe-t a system könyvtáradba. Ezt indítva mûködni fognak az átszínezések.
Ugyan az... csak a sima alap systemmsg-e.dat al hajlandó elindulni ez a szar L2...

Beraktam. Érdekes módon annál az systemsg-e.dat-nál amit már editáltam a LineAgeUtils-al azt már be tudta olvasni :S
Na kipróbálom a fájlokat amit adtál.

Endaer
ez már csak azért is izgi mert nekem vmiert nem irta ki ezt a hianyzo file hibat. Mindenesetre megneztem, nekem sincs meg az a file, az csak egy temp allomany, akkor jon letre amikor beolvastatom a systemmsg-e.dat-ot, es ahogy bezarom a progit el is tunik a dis-dec-systemmsg-e.dat file. Mindenesetre kimasoltam neked a ket filet es ide kitettem, hatha ez segit. Mielott elinditottad a progit, bemasoltad a mappaba az eppen hasznalt system mappabol ezt a systemmsg-e.dat filet? Ha nem, akkor gondolom nem fogja neked elore legyartani azt a bizonyos hibauzenetben szereplo filet.

szerk:
megneztem, ha nem volt a konyvtarban a szukseges systemmsg-e.dat akkor en is ezt a hibat kaptam, mint te. :) System mappabol keresd ki, masold a Heiser-fele progi mappajaba es utana probald meg a Load Messages menupontot, mivel tallozni nem enged, nincs is mas lehetoseg mint hogy a progi konyvtaraba tedd mindazt ami kell neki a mukodeshez.

*SystemMsg-e.dat

Ha be akarom olvasni a progival SystemMessage-e.dat-ot akkor ezt az errort kapom:

Ha a LineAgeUtilsal csinálom meg a datot akkor a splash screen után ezt adja az L2:

2008.5.24 16:44:04
CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2219 MHz with 1023MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 6600 GT (6921)
PosCode : LS1:0:0:0 1/0

General protection fault!

History: FL2GameData::SystemMsgFormatLoad <- FL2GameData::Load <- UGameEngine::Init <- InitEngine

darkmenx
ennek a hibanak semmi koze se a vgahoz se a driverhez se ahoz, hogy van-e az alaplapon agp busz

LukacsB
Hihetetlen, az AGP-s uzenet azert van mert nincs agp mivel laptop es szar a kartya benne. de a hellboundos kliens elindul, a c4es meg ezert írja ki:General protection fault! History: FL2GameData::ObsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine ez hihetetlen.

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerbõl pvpzek @ FRANZ!!!

Endaer
én meg átaludtam... :)

+40 idáig ma reggel :D tezza és baium fight:P tezzával végeztünk 10 perc alatt :D

Endaer
megtisztulás! <#wave>

mAilkaEVO3
<#ejnye1><#unalmas><#nemtudom><#vigyor2><#wow3>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

daemonervosa
Amint beraktak a ciril betuket, nem ertettem egyetlen hero-shoutot sem csak a WTS meg NO GF feliratokat :O

Trolling is a art.

Fúú de bunkóóó <#ejnye1><#alien>

Endaer
ha feltetelt szabsz meg egy kijelentesedhez, azzal nem teszed-e megkerdojezhetove azt? :)

100 kulfoldibol ugy vettem eszre kb. 50 normalis es lehet vele jatszani, mig magyaroknal, ha mar a darabszamnal vagyunk, ezt kb. 10 foben maximalizalnam. (aki akarja, megsertodhet, aki meg nem, az lehet hogy kulfoldi?:) )

Gordis2k
A magyarok telyesen normálisak csak a darabszám maradjon egy szint alatt. A legtöbb orosz Franzon van.

Endaer
Minden euro szerveren van orosz, bar a teonon van a legtobb, ha jol tudom. Errol nyilvan az euro szerveren jatszok tudnak erdemben nyilatkozni, ezen a teren atadom nekik a terepet. :)

EAgle: koszonom! Nekiallok amint lehet es vegigprobalom amiket leirtal, bar elsore kb. ugyanolyan erthetetlen mint amiket a mellekelt olvasmany utan gondoltam. :)

Voyager5
QFT.
Amúgy mailt megkaptad?
TuShEe
Az oroszokból teljesen elegem van, már ha angolt nem beszélnek. :D Tehát ha Teon-on orosz uralom van akkor oda nem vágyok.

Endaer
Ma is voltam online reggel 9tol este 7ig... ha nem is feltetlenul ezen idopontok kozott de kb. ennyit vagyok online minden nap miota hazajottem, pl. a hajnal 5-6 kozti frintezzakra is eljartam a heten :P

TushEe: azert mondom, mert Gordi a megmondhatoja, a magyar nem egy idealis klantars, nem tud sokaig egyutt dolgozni a kozos celert (tisztelet a kivetelnek, szerencsere akad par - kb 100bol 1-2) Persze majd paran biztos felhordulnek de a tenyen mit sem valtoztatnak. Sokkal szerencsesebb, elvezetesebb egy kulfoldi klanba belepni es azokkal egyutt jatszani, hosszabb tavon kevesebb idegeskedest meg kurvaanyazast valt ki az emberbol.

Gordis2k
Ami neked járt volna a scammelt accokrol:P de ELBUKTAD

FragStaR
"Frag: Ennyit a 20%odról!! "

Ezmiez életembe nem írtam be h 20% be vagy te baszva ( én is )

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)