88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#76357 Nodnal mindig ez van. Tedd kivetelek koze az L2 mappat, es maris nem tesz karantenba az exet. Vagy szerzz modositott sysstem mappat:) -
niiil #76356 Köszi a helpet, de most megpróbáltam úgy, hogy Nod-ból kiléptem (ha ez nem segít akkor írjátok meg) és úgy próbáltam felrakni de ugyanúgy írta telepítőbe, hogy ezt a fájlt nem találja meg valami error:\. De feltudom rakni a game-t már fel is raktam előbb csak nem tudom elindítani mert exe fájl nem található, ezt nem lehet valahonnan letölteni? valami patch formátumban vagy nem tudm:\? légyszi írjatok -
#76355 Nekem az avg csinálta ugyan ezt az L2.exe fájlal.
Amíg a gépen volt.
Megoldás lehet ha kikapcsolod a könyvtár szkennelést a vírusirtóban. -
#76354 Unistall Nod vagy beállítod, hogy a system mappát ne ellenőrizze. -
niiil #76353 Na most újra raktam és megint ugyan ez a hiba üzenet: valószínűleg módosult win32/Packed.Themida alkalmazás -
niiil #76352 Hali:) Megjött eredeti L2-őm gec már nagyon vártam:D Instalnál már felhúztam magam a nod32 hiba üzenetével miszerint l2.exe valami nem tudom milyen fájl és nem engedi futtatni, valami tipp? -
#76351 igen, nagyon durvák lettek az árak
ittvan vmi linkféle:
Link -
#76350 az igazi exploit az franz jelenlegi piaca...
drac armor 1.3kkk
as 150 fire 1.6kkk
ews 95kk
alig szanalom ... -
#76349 bakker ne már :)
legalább egy link, hogy melyik forum vagy al fórum thread anyámkínja
aztán elolvasom, de ne kelljen már tényleg 7821 threadben böngészni amikor konkrétan azt sem tudom mit kellene keresni
pls csak egy linket -
#76348 Hmm olvasgattam. Valami adena exploitról van szó ha jólsejtem. LF Conf.
Mondjuk fura volt a minap Franzon a 2,1 billiós wizard hat - big head -
aalat #76347 sajnos mostanaban majdnem minden topicban megtalalod.. nem kell hozza sokat olvasni. -
ErrOrHUN #76346 mé elfárad a kezed? :D ne gondold, hoyg végigolvasunk 6k topicot :D -
aalat #76345 l2blah.com
olvasgass kicsit, en tobbet nem mondok. -
#76344 Hali!
Mik is ezek a programok valójában amit említettetek, hogy mindkét fél használ? Valami harcra optimalizált script vagy mi?
Van nektek ilyen? Meg lehetne nézni?
Üdv: Kecske -
Kekszakall #76343 Nem, nem erre voltam kivancsi.
De gondolom picit kesobb erre rajottel, miutan megnezted, hogy melyik postra reagalva tettem fel a kerdesem. -
#76342 buffer a subskill szerint ha jol emlekszem -
#76341 Elf fighter, ha erre voltál kíváncsi! -
Kekszakall #76340 Az SWS az melyik classba tartozik?
Koszi! -
aalat #76339 Mit meseljek?
A server 2 oldalu es van a maradek.
Egyik oldal az Exile a masik az ITT. Neha vannak probalkozasok, hogy ugy gondolja nehany neutral clan, hogy osszefognak, es 3. oldalkent lepnek fel.. ez altalaban meghiusul. Most talan mas lesz a helyzet, mert a nagyobb neutral klanok megszuntettek egymas kozt a wart, es egesz jo csapatot epitenek. Igy talan meg szinesebb lesz a szerver.
Arra a kerdesre, hogy melyik jobb.. nehez valaszolni. Mind2 oldal ugyanolyan.. ugyanolyan gusztustalan modon botoznak - jobb esetben tag nelkul, legalabbis ez X-ben szabaly - ugyanugy hasznal mind2 oldal programokat.. stb.
Kb ugyanannyi hero van mind2 oldalon.
En ket hete leptem ki az X-bol, mert visszajott a szerverre egy csoka, aki ujra akarja epiteni a klanjat, es segitunk neki ebben. Ennek a klannak jelentos szerepe volt a politikaban, ezt szeretnenk most is elerni.. de ez ido. Folyamatosan szivarognak vissza a regi tagok, meg mas szerverekrol is. A clan X oldalhoz kozelit, de meg ez is alakul.. most mindenki var, hogy mi fog tortenni, mert ha ez a 3. oldal most felepul, amire van esely, hiszen X-en belul volt egy kisebb belso vita, ami miatt kb 50 ember hagyta el az egyik clant es csatlakozott az egyik 3. oldalt epito clanhoz. Persze ezt gyorsan orvosolta az X es magabaszippantott egy majdnem full clant.. igy potolva a hianyt.
Szoval mindenki epitkezik, mindenki var.. aztan sztem 2 honapon belul kiderul mi lesz :)
A varak szamanak birtoklasa nagyjabol egyenlo a 2 oldal es az epulo 3. oldal kozott.
Ha kerdes van valaszolok :) -
#76338 Ha noblesse-ig maradsz MucMuc, akkor megint masfel ev eltelik mire visszaterhetunk a transferelesedre... Es ezt nem basztataskeppen mondom, hanem az eddigi sebesseged alapjan.
Ha valaki esetleg megszerzi az ITT altal hasznalt progit, kerem szoljon, gyujtom az ilyesmiket (az X cucca mar megvan), kivancsi vagyok mivel jobb (mert allitolag jobb).
Vki blahon irta, hogy a Teonos pvp "my program vs your program"... ha ez igaz, akkor have fun Teonon :D -
#76337 Kik azok a többiek?:)
Amugy valaki felvázolná nekem, hogy mi alapján döntöttek, nem mintha trolin nem hallhatnám, csak itt ugyis többen is reflektálnak talán a dologra.
Terror te is Teonon tervezed a tetvészkedést? - milyen szép alliteráció! :D - -
ErrOrHUN #76336 mindenek elött WORLD DOMINATION!!! aztán majd meglátjuk :D előreküldöm a snifferjeimet, hogy elmondják mi a hányás teonon. télleg, mesélj kicsit :D -
#76335 Nocsak... Nocsak... :P -
aalat #76334 Es mi az elkepzelesetek? Clant alapitani, vagy csatlakozni valahova?
Ha csatlakozni, akkor X vagy ITT, vagy netalan a most megint epulni probalkozo "3rd side" -hoz? Vagy neutralkent akarjatok tengetni napjaitok? :) -
Sorbon #76333 Egyenlőre 3-4-en a hónap végén, ezt követően elvileg a többiek is jönnek karácsonyig bezárólag. -
ErrOrHUN #76332 zeeeeeeeeeeeeeeerg
gyarmatosítjuk teont:P -
#76331 Ez egy lassu folyamat lessz sztem, majd atkoltozunk egymasutan. En speciel noblesse-ig tuti maradok. -
Chear #76330 Érdekes fejlemény. :) -
aalat #76329 Oo
Jottok teonra? kik, hanyan? mikor? es mi a terv? -
Csenky #76328 Nem teljesen tiszta ez a táblázat. 75-ön egy triggert és egy passive-ot választhatok, vagy a középső négy oszlopból összesen egy skillt? -
#76327 30/szint a végén meg 20at az utso 2tő. Nekem lvl 6 -
kelso #76326 Köszi szépen! -
#76325 Ahol ácsorog lent a boss az első kráterben lent jobbra, az egyik kavics mellett spawnol, de akik ot botolnak általába megölik. ugyhogy állj szépen oda le és gl. -
dogjoy #76324 az mennyit ad? -
#76323 casting speed FIX 10 c speed!! Felejtős
A töbiből MIND M def!! mindenki mindent MDEFRE adjon!! -
kelso #76322 Esetleg nem vásárolt régen valaki ilyen könyvet ami talán ott lapul még árván a wareban? :) -
kelso #76321 Csinálta valaki mostanában a Become a Royal Member küldetést?
Régen már sokszor megcsináltam, de azóta megváltozott sajnos.
Van az a része amikor Sandra-tól meg kell venni a coin collector book-ot. Régen ezt simán meg lehetett venni, igaz naponta csak néhány alkalommal árult. Most viszont meg kell ölni egy Fallen Chieftain Vegus nevezetű quest mobot előtte. Nem volna nagy dolog, ha tudná az ember pontosan hol keresse és mikor. Annyit tudok, hogy Forsaken Plainsen van és 6 óránként respawnol.
Viszont én már órák óta járom fp-t targetben a mob nevével, de nem találom. Pedig szerver újraindításnál -amikor felállt a mob szerver- mentem oda keresgélni.
Neten van ugyan térkép amely nagy vonalakban jelöli a helyét, de így képtelenség rábukkani, hogy azt se tudom pontosan hol és egyáltalán mikor keressem.
Tudja e valaki pontosan merre, melyik részen(nagy gödörben, esetleg a hátsó részen vagy az első árokban stb) találom? -
#76320 De akkor nem vehetem fel a boost cpt...nem? Kb mennyi castingot ad %-ban? -
#76319 A Casting Speedet bármilyen subból kikérheted lv75ön. -
BaalKain #76318 Nem sokat érek vele ha én nem vagyok :)