A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Error, ezzel a hozzaszolasoddal olyan mintha kicsit szamba akarnad adni a szavakat... :)
Fairyvel es Shanwayyel igen tavol allunk a kolcsonos megbecsulestol, es meg sorolhatnam mi mindentol, mi tobb, en oszinten szolva nem latom okat annak, hogy ezen valtoztassunk. Mondunk egymasrol olyat amit ha akar es tud majd megcafol a masik fel, ha nem, nem. De mint minden emberben, bennuk is van olyan ertek amit hazugsag lenne letagadni; gondolok itt a tapasztalatra. Shanway ketsegtelenul egy elo lexikon, ahogyan ezt mar korabban is mondtam. (Feligazsagokkal egyutt is, LOL.) Fairy pedig egy nagyon jo summoner; talan nem a legjobb egyikojuk sem a sajat kasztjaban... de te se vagy a legjobb HE es en sem a legjobb sps (en inkabb indulnek a legrosszabb cimert), es DMX se a legjobb programozo, vagy Pyroska se a legjobb bishop, stb. Viszont ketsegtelenul jok, ismerik a kasztjukat, es tudjak hogy nagyjabol mit hogyan optimalis csinalniuk. Amikor a First hitvany ujoncairol beszelek akkor ilyen Izanami, meg uneducated, meg edmundinjo, meg a fene tudja meg honnan szalajtott random karakterekrol beszelek, es nem kettejukrol. Ezeket a neveket korabban botpartikban, meg NH-szovetseges kis nyomi klanokban lattam. Chronic szerint regi ex NobleHouse-os luzerek is bekerultek Firstbe (Ryurik talan?), halisten olyat meg nem lattam First logoval.
Voltak, lesznek is meg vitaim Shanwayyel es masokkal is itt, de konstans nem gyulolkodok csak azert mert vmi volt a multban. Csupan nem felejti el egyikunk sem.
Basszameg... Kicsit terjengosre sikerult, remelem sokan fogjak most a melegszaros hasonlatot hasznalni - azoknak elore is a kurva anyjat. Aki akarja, megerti mirol beszeltem, a tobbi meg kit erdekel.