A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Szia köszi ezt a teljesen felesleges postot biztosan megérte, hasznos tagja voltal az Unicumnak és rengeteget segitetél a Firstnek is....vagy várj oh nem. Néhány dolgot azért én is hozáfűzök.

1. Láttam rámírtál ergó lehet baium fent volt enemy nélkül is akkor felkeltettem volna ha nem ilyen szerencsétlen időben jön fel. Ha detagoltál volna is megölnek ez a Nova, tele férgekkel.

2. A barátaidat okolni mert megölt egy csupa buta retaldált gyerek IQ jú, pontosan bizonyitja saját butaságodat ami jelemzője az egész társadalomnak. Kb. olyan mint amikor az emberek Istent szídják mert elveszít valakit akit szeretsz, nem barátom a sátán vette el.

3. Azon szerencsések közé tartozom akik mindössze 6 napig nem aludtak a quest miatt (és ezt értsd úgy, hogy hat napig milkával 2 orát aludtunk minden nap amig egymást váltotuk. Nem úgy a töbiek például Akhi aki 3 hónap alatt jutot oda, akkor a Catalyst miatt(ehte Nova btw). És akkor még nem beszéltünk a Franzon játszókról ... volt karim akivel 15x léptem meg a 75öt... és a mai npig nem subos...

4. Szerencsétlen helyzet, hogy megint úgy jött fel baium, hogy meg lehesen azonnal ölni és persze , hogy ne mi öltük részemről fogalmam sincs, hogy egyáltalán voltunk e ott.

5. Ennyitöl ilyen reakció.... take care Carebear és ilyen hozzáálásal a mai világban még hatalmas dolgokat érhetsz el... wowoz ott van non pvp server. Teljesen felesleges volt a postod

u.i. Error ez a klán valami irtó gyerekes btw és szeretném azt hinni, hogy portiosz inkáb csak be be néz mert én szégyelem magam, hogy akit egykoron tiszteltem ennyire alantos trashtalk ovodás klánban van.