A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MadnessX
    1,
    Te tényleg szánalmas vagy :(
    Sohasem értettem miért írja minden gyök hogy "12 éves gyerektől".
    Mintha ezzel egyáltalán valami nyomatékosító hihetetlen dolgot fejeznél ki,amitől te értelmes agyilag érett felnőttnek tűnnél.(és igazad is lenne)
    Azonban ki kell hogy ábrándítsalak ebből az illúziódból:Nem vagy az!

Nálam már ott elástad magad,mikor elkezdtél itt "noob"-ozni mikor valaki nem egy véleményen volt veled.(emlékeztetsz egy tudálékos csajra,aki azt hitte mindenkinél jobban tud mindent,ami később a veszte is lett).

2,Ismerek egy olyan embert aki több mint 1 millárd adenát scammelt össze Franzon.(nem Tis volt).

3,Tis tényleg soha nem donatelt csak mivel leírásod szerint nem tud botot lőni(hiszen FoN-os) így ki sem lehet farmolni ennyi pénzt "pár" accountal.
    4,Water igenis jó egy arcana lordnak mivel új subjában sps lesz.(igy összelehet hozni a kellemest a hasznossal).

Jah majdnem elfejtettem hogy te mindent jobban tudsz mindenkinél(sőt bmeg látod a jövőt is ki milyen új subot akar húzni és mik a céljai).

én kérek elnézést! Rtard...